Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εννοεις οτι μενει νηστικος, γιατι οντας δυσκολος το καθυστερει και του τρωνε τα αλλα το φαι του; Αν ναι, τοτε να τον ταιζεις ξεχωριστα απο τα αλλα και να μενεις μαζι του, μεχρι να τελειωσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lianap
Νεοφερμένο μέλος
Εννοεις οτι μενει νηστικος, γιατι οντας δυσκολος το καθυστερει και του τρωνε τα αλλα το φαι του; Αν ναι, τοτε να τον ταιζεις ξεχωριστα απο τα αλλα και να μενεις μαζι του, μεχρι να τελειωσει.
Δεν του τρώει κανείς το φαί του!!! Είναι ο πιο πεινάλας από μωρό! Όταν έρθει η ώρα του έρχεται και με τραβάει όπου κι αν βρίσκομαι... αυτή τη στιγμή τρώει 6fish orijen...δεν το πιστεύω...!
Αυτός ο καλομαθημενούλης μου, τρώει αποκλειστικά μουσκεμένη τη τροφή του. Όσες φορές έφαγε επειδή του τέλειωνε αυτή, την ίδια ξηρή, τα έβγαζε αμέσως. Του έρχεται βαριά για το στομαχάκι του η ξηρή γιατί μάλλον είναι πολύ λαίμαργος.
Επίσης, τρώει μόνο φακελάκι rc. Στα άλλα βάζω κονσερβούλες που ανέφερα πριν και σ' αυτόν το φακαλάκι του. Ε, μόνο που μυρίζει την άλλη κονσέρβα, δεν τρώει και τη δική του. Το έχω κάνει σ' αυτή την περίπτωση να τον ταίσω χωριστά αλλά χαλιέται....αχ
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
alkyone μου, το οτι ειναι για ενηλικες γατες, δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να τις φανε. Τις τρωνε μια χαρα, μονο που δεν κανει, γιατι αλλες αναγκες εχει μια ενηλικη γατα, αλλες ενα γατακι. Αυτο που ξερω εγω σιγουρα, ειναι οτι κατω απο 6 μηνων, το εντερακι τους δεν μπορει να επεξεργαστει τα λαχανικα και τις πολλες ινες. Τους προκαλει δηλαδη διαρροια. Καλυτερα θα ηταν να περιοριζοσουν σε τροφες ειδικες για γατακια, οποιες τους αρεσουν απο μαρκα. Και να υπαρχει συνδυασμος ξηρης με υγρη τροφη, γιατι χρειαζονται και τις δυο.
lianap
Νεοφερμένο μέλος
Η orijen που είναι η ίδια εταιρεία με την acana έχει την cat and kitten που είναι και μικρότερη σε μέγεθος και κάνει για μικρά γατάκια.Η Τέρψη μου δεν πολύ-τρώει την ξηρή τροφή, αλλά πρέπει (λένε αυτοί που ξέρουν) για τα δοντάκια της. Της δίνω λοιπόν τις Royal Canning κροκέτες ανακατεμένες με 1/4 κονσέρβας aplaws. (Σκέτες R.C. μόνο ελάχιστες και με το ζόρι, δεν της αρέσουν ) Έχω αγοράσει και κροκέτες της Acana (αυτές τις τρώει σκέτες), δεν της δίνω όμως συχνά γιατί αναρωτιέμαι μήπως είναι μικρή (έχει μπει στον τρίτο μήνα) και της "πέσει" λίγο βαριά. Προορίζεται για ενήλικες γάτες (αλλά η δική μου μια χαρά τις τρώει). Aν αρχίσει από τώρα να τρώει συστηματικά τις Acana, κινδυνεύει να την βλάψει οργανικά?![]()
https://www.acana.gr/or_cat_and_kitten.html
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εγω τον μικρο μου, οταν ηταν μικρος δηλαδη, τον ταιζα πανω στο τραπεζι της κουζινας, για να μην βλεπει τι τρωνε τα αλλα τα ενηλικα και για να μην βλεπουν τα μεγαλα τι τρωει ο μικρος, γιατι το ενα ζηλευε το αλλο και ηθελε να του το φαει. Χαμος δηλαδη και να φανταστεις οτι εκεινη την εποχη, ειχα πεντε γατια με τον μικρο, το καθενα με διαφορετικες διατροφικες αναγκες. Δεν θα το φαει μια, δεν θα το φαει δυο, καποια στιγμη θα πειναει τοσο που θα το φαει.
lianap
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
alkyone μου, το οτι ειναι για ενηλικες γατες, δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να τις φανε. Τις τρωνε μια χαρα, μονο που δεν κανει, γιατι αλλες αναγκες εχει μια ενηλικη γατα, αλλες ενα γατακι. Αυτο που ξερω εγω σιγουρα, ειναι οτι κατω απο 6 μηνων, το εντερακι τους δεν μπορει να επεξεργαστει τα λαχανικα και τις πολλες ινες. Τους προκαλει δηλαδη διαρροια. Καλυτερα θα ηταν να περιοριζοσουν σε τροφες ειδικες για γατακια, οποιες τους αρεσουν απο μαρκα. Και να υπαρχει συνδυασμος ξηρης με υγρη τροφη, γιατι χρειαζονται και τις δυο.
Ουπς!
Δεν είχα λάβει υπ'όψη μου τον παράγοντα .."εντεράκι"! Ευτυχώς, μέχρι τώρα δεν... Η Royal Canning που έχω, είναιγια ανήλικα γατάκια, όχι όμως και η Acana (η οποία παίζει να μην βγάζει καν για μωρά/ ίσως να είναι για κάθε ηλικία η συγκεκριμένη μάρκα?). Συνδυασμό κάνω αναγκαστικά, γιατί η "λαίδη" δεν καταδέχεται τις κροκέτες
σκέτεςοπότε κάνω.."ταυτόχρονο συνδυασμό"(τα ανακατεύω)

Σ'ευχαριστώ πολύ Bessy(Βάσω)μου που με βοήθησες μη κάνω καμια βλακεία και καταστρέψω το πεπτικό της τσούπρας μου!

Ευχαριστώ lianap για την άμεση ανταπόκριση και για το linkΗ orijen που είναι η ίδια εταιρεία με την acana έχει την cat and kitten που είναι και μικρότερη σε μέγεθος και κάνει για μικρά γατάκια.
https://www.acana.gr/or_cat_and_kitten.html

Η orijen είναι η αμέσως επόμενη επιλογή μου, δεν είχα σκεφτεί καν οτι μπορούσε να έχει ειδική για γατάκια.Πολλοί στο σάϊτ
μιλάνε με τα καλύτερα λόγια γι αυτή τη μάρκα, αλλά γενικά. Δεν γνώριζα για την cat and kitten (ή μου είχε διαφύγει της προσοχής). Να'σαι καλά.
Christiannacat
Νεοφερμένο μέλος
Κανει να δίνω applaws υγρη τροφη στην δικη μου γατούλα; Ξερετε; Ειναι 14 μηνων, θηλυκιά και στειρωμενη. Με τ ις ξηρες τροφες εχω βρει ακρη. Με τις υγρες όμως έχω μπερδευτει πάρα πολύ. Μονο RC για στειρωμενες εχω παρει ως τωρα και κανα-δυο φορες proplan sterilised. Τι νομιζετε;Lianap καλημερα.
Για μενα,απο ξηρα τροφη,οι καλυτερες ειναι οι Ακανα και οριτζεν,ακριβως και για αυτα που λες εσυ,αλλα και επειδη ειναι grain free,εχουν πρωτεινες καθαρα ζωικες ,δεν εχουν βελτιωτικα γευσεις και συντηρητικα κλπ.
Απο υγρη τροφη,οι aplaws ,οντως ειναι πολυ καλες.Για τεφρα δεν γνωριζω.
Για να δεις γενικοτερα για την διατροφη(εδω το θεμα αναπτυσεται γυρω απο την ρουαγιαλ και την χιλς) δες εδω και για μαγειρευτο φαγητο εδω.![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και βεβαια κανει.Κανει να δίνω applaws υγρη τροφη στην δικη μου γατούλα; Ξερετε; Ειναι 14 μηνων, θηλυκιά και στειρωμενη. Με τ ις ξηρες τροφες εχω βρει ακρη. Με τις υγρες όμως έχω μπερδευτει πάρα πολύ. Μονο RC για στειρωμενες εχω παρει ως τωρα και κανα-δυο φορες proplan sterilised. Τι νομιζετε;
Και εγω τετοια τους δινω,και επισης της ρουαγιαλ για στειρωμενα.Οτι ακριβως και εσυ.Ειδικα οι aplaws,μου αρεσουν γιατι ειναι η μοναδικη υγρη τροφη,που η υφη της ειναι εντελως κανονικη,δηλαδη ειναι κοτοπουλο και το βλεπεις,οι αλλες ειναι κατι σαν εμετος ενα πραγμα!

Της ρουαγιαλ τις θεωρω καλυτερες απο τις αλλες.Αυτο ομως που με τσαντιζει ειναι οτι δεν γραφουν ολα τα συστατικα τους,ακριβως.Και θα ηθελα να ξερω αν εχουν συντηρητικα ή οχι.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
απο πετ σοπ ή μονο απο κτηνιατρεια? ειμαι σε αναζητηση 'υγρης' τροφης αυτες τις μερες και θα ηθελα να την δοκιμασουμε αφου την προτεινετε! αν ειναι ευκολο να αναφερετε και την τιμη της ακομα καλυτερα! ευχαριστω κυριες μου! 
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
η τιμη ειναι μια χαρα παντως! αν καποιος γνωριζει ωστοσο καπου να εχει στο περιστερι ας ενημερωσει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Φαντάζομαι τα μεγάλα πετ σοπς την έχουν, αν και δεν είχα προλάβει να κοιτάξω. Γιατί την προμηθεύτηκα από ένα μικρό pet shop, αλλά με μεγάλη ποικιλία τροφών (δεν εμπορεύεται ζώα) έχει πολλά πράγματα και είναι και κοντά στο σπίτι μου στητις κονσερβες αυτες που αναφερετε(aplaws) απο που τις προμηθευεστε?απο πετ σοπ ή μονο απο κτηνιατρεια? ειμαι σε αναζητηση 'υγρης' τροφης αυτες τις μερες και θα ηθελα να την δοκιμασουμε αφου την προτεινετε! αν ειναι ευκολο να αναφερετε και την τιμη της ακομα καλυτερα! ευχαριστω κυριες μου!
![]()
Μουστοξύδη (κοντά στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων). Από εκεί προμηθεύτηκα και το λουράκι-σαμαράκι της
Trixie που είναι ειδικό για γάτες (που δεν το είχα βρει στα Pet City!)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
To pet shop που σου εγραψα οτι το εχει, εχει υποκαταστημα και στο Περιστερι, Θηβων 85 τηλ. 210-5766226, λεγεται pet market κτηνιατρικα φαρμακα. Εχει και site, www.ktiniatriki.gr.θα κοιταξω τοτε σε 2 πετ σοπ που εχω στο νου μου..γιατι ο γιατρος μας εχει μονο hills που δεν μας αρεσει και δεν μας 'καθησε' και καλα..η τιμη ειναι μια χαρα παντως! αν καποιος γνωριζει ωστοσο καπου να εχει στο περιστερι ας ενημερωσει!
simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
με ενα λεωφοριο ειναι αρκετα κοντα στο σπιτι μου!!!To pet shop που σου εγραψα οτι το εχει, εχει υποκαταστημα και στο Περιστερι, Θηβων 85 τηλ. 210-5766226, λεγεται pet market κτηνιατρικα φαρμακα. Εχει και site, www.ktiniatriki.gr.

ευχαιστουμε Βασω! αντε να στειλει ο μπαμπακας μου το μηνιατικο γιατι εχουμε και παιδι να ταισουμε!!
Christiannacat
Νεοφερμένο μέλος
Τελεια!Και βεβαια κανει.Και εγω τετοια τους δινω,και επισης της ρουαγιαλ για στειρωμενα.Οτι ακριβως και εσυ.
Ειδικα οι aplaws,μου αρεσουν γιατι ειναι η μοναδικη υγρη τροφη,που η υφη της ειναι εντελως κανονικη,δηλαδη ειναι κοτοπουλο και το βλεπεις,οι αλλες ειναι κατι σαν εμετος ενα πραγμα!
Της ρουαγιαλ τις θεωρω καλυτερες απο τις αλλες.Αυτο ομως που με τσαντιζει ειναι οτι δεν γραφουν ολα τα συστατικα τους,ακριβως.Και θα ηθελα να ξερω αν εχουν συντηρητικα ή οχι.![]()
Ειχα παρει παλιά στην Σιντυ μου και της αρεσε πολύ. Σε ευχαριστω που απαντησες τοσο γρήγορα. Και ειχα τοσο μπερδευτει με τις τιμες του μαγνησίου... Δεν ηξερα καθολου αν κανουν οι Applaws. Καποια αλλη ξερεις να μου συστησεις μήπως και δεν τις βρω;
Πηγα σε ενα πετ φεστιβαλ το Σαββατο και γινοταν χαμος από τροφες αλλά δυστυχως δεν πουλουσαν... Κριμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christiannacat
Νεοφερμένο μέλος
Κορίτσια ΤthanksSSS.Συμφωνώ με "Πουπουλίνα. Σε ό,τι αφορά τις κονσέρβες, οι aplaws είναι, μακράν, οι καλύτερες. Πιο κοντά στις "φυσικές"(αφού μου'ρχεται να τις φάω κι εγώ, ιδιαίτερα τα ψαρικά της)

Ειστε θησαυρος. Δεν εχω λογια. Schessir να παιρνω, τι λέτε; THanks και πάλι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- WYSIWYG
- Riama
- V_Jo
- Morpheus@Ares
- Nikos90
- Tina2017
- nasstazia
- τζερρυ
- uncle_nontas
- 11cats
- Nicole1987
- Ρούλης και Μπία
- Elli M.
- mpirarxos
- Ljosberinn
- giannisgr41
- Ιφιγενεια25
- cat bruce
- helonitsa1965
- kikisagirl
- Stoni90
- oh my cat
- raccoon
- ΛΟΥΙΖΑ1
- leuk1
- dkat
- oldman
- litsa2
- catgirlbarbara
- kat-cats
- Lord Kratos
- αθηνα~~
- Pennylane
- zouzounela
- Προφέσσορας_Χάος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool