Ποια προϊόντα καθαρισμού είναι ασφαλή;

Πολυ διαφήμιση αυτά τα πλανετ προιοντα..Μήπως τελικά είναι θέμα κέρδους μοόνο??????:hmm:
Ξερω και εγω? και φυσικα ειναι πιο ακριβα απο τα αλλα τα μην οικολογικα....Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να εισαι πλουσιος να αγοραζεις βιολογικα προιοντα - που ταχα μου ειναι πιο υγιεινα - και οικολογικα προιοντα που σεβονται το περιβαλλον.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ διαφήμιση αυτά τα πλανετ προιοντα..Μήπως τελικά είναι θέμα κέρδους μοόνο??????:hmm:

Είναι πολύ καλά, Κατερίνα και δεν είναι και τόσο ακριβά πια... Αυτή την εποχή έχουν προσφορές και στα υγροσάπουνα για τα πιάτα και στο απορρυπαντικό για το πλυντήριο. Αυτό το τελευταίο το βρήκα στο σ/μ με 4 ευρώ έκπτωση και έτσι το αγόρασα φθηνότερα από τα άλλα;) Επιπλέον καθαρίζει τόσο καλά όσα τα υπόλοιπα και αφήνει πολύ ευχάριστη μυρωδιά στα ρούχα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερω και εγω? και φυσικα ειναι πιο ακριβα απο τα αλλα τα μην οικολογικα....Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να εισαι πλουσιος να αγοραζεις βιολογικα προιοντα - που ταχα μου ειναι πιο υγιεινα - και οικολογικα προιοντα που σεβονται το περιβαλλον.....
Τι βλακεία ναι!:down::down:Κανονικά θα έπρεπε να έχουν και πρόστιμο αυτά που χαλάνε το περιβάλλον...Και να ήταν σουπερ ακριβά μόνο για τους βλάκες!:mad:Τέσπα, αυτός ο κόσμος είναι φτιαγμένος για τους πλούσιους..:down::down:
Είναι πολύ καλά, Κατερίνα και δεν είναι και τόσο ακριβά πια... Αυτή την εποχή έχουν προσφορές και στα υγροσάπουνα για τα πιάτα και στο απορρυπαντικό για το πλυντήριο. Αυτό το τελευταίο το βρήκα στο σ/μ με 4 ευρώ έκπτωση και έτσι το αγόρασα φθηνότερα από τα άλλα;) Επιπλέον καθαρίζει τόσο καλά όσα τα υπόλοιπα και αφήνει πολύ ευχάριστη μυρωδιά στα ρούχα!
Θα τα δοκιμάσω Φωτεινή μου σε ευχαριστώ..Να τελειώσουν οι χαζομάρες μου και θα τα πάρω..Φωτεινή εσύ γενικά είδα χρησιμοποιείς κάλα προιόντα για το περιβάλλον.Εχεις υπ οψιν που μπορω να βρω βιοδιασπόμενες σακούλες???:hmm::hmm:

Εχεις υπ οψιν που μπορω να βρω βιοδιασπόμενες σακούλες???:hmm::hmm:

είχα δει στον Βασιλόπουλο, εκεί που έχει και τις υπόλοιπες σακούλες για τρόφιμα, σκουπίδια, κλπ.;) Νομίζω λέγονται "green..."κάτι:hmm:

είχα δει στον Βασιλόπουλο, εκεί που έχει και τις υπόλοιπες σακούλες για τρόφιμα, σκουπίδια, κλπ.;) Νομίζω λέγονται "green..."κάτι:hmm:
Κανένα άλλο τίπ για να μην χρησιμοποιούμε προιόντα πο μολύνουν ή που είναι βλαβερα για το περιβάλλον???:D:hmm::DΘα πάω να τις ψάξω..!!:D

Kαλημερα σας.....
θα ηθελα την βοηθεια σας. Εβαλα παρκετινη στο μαρμαρο στο σαλονι μου. Τον Γατουλη τον ειχα απομονωσει σε αλλον χωρο.Η παρκετινη στεγνωσε και εχω τριψει ολο το σαλονι και με μαλλινο πανι. Εχει περασει μιση ωρα. Εχω αερισει και το δωματιο.
Τι λετε να τον βαλω μεσα στο σαλονι τωρα ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ποια προϊόντα καθαρισμού κάνουν...;

Δεν μου απαντησε κανεις......θα τον βαλω σε λιγο ...κι ο θεος βοηθος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκιά μου Melitsa δεν έχω ιδέα τι είναι η παρκετίνη... :redface: Αφού όμως σκούπισες και με το πανί και αέρισες δεν νομίζω πως θα έχεις κάποιο πρόβλημα!

Γεια σου. Ναι βάλε το, αφού έχει στεγνώσει και έχει αεριστεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Eυχαριστω πολυ και τις 2σας.....τον εβαλα και ειχε περιεργη αντιδραση.Περπαταγε σιγα σιγα και μυριζε το πατωμα.....εφυγε και πηγε παλι στα δωματια.Η αληθεια ειναι πως μυριζει εντονα το σπιτι αλλα εχω τα παραθυρα ανοιχτα....τα πατουσακια του ομως ακουμπανε κατω. Overlay εβαλα...υγρη παρκετινη.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το συγκεκριμένο. Ο κτηνίατρος μου έχει πει να βάζω την γατούλα μου στο δωμάτιο όταν θα έχει στεγνώσει το πάτωμα για να μην μπορεί να το γλύψει ή να τριφτεί και πασαλειφτεί. Εφόσον λοιπόν χρησιμοποίησες το συγκεκριμένο προϊόν βάση των οδηγιών του (δεν ξέρω αν χρειάζεται ξέβγαλμα), στέγνωσε και αφήσεις ανοιχτά να ξεμυρίσει...δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί στην γατούλα σου να μην αρέσει αυτή η μυρωδιά αλλά δεν θα πάθει τίποτα. Εγώ προσωπικά σφουγγαρίζω με καυτό νερό, ξύδι και λίγο glory.

Δυστηχως αυτο το προιον δεν το ξεβγαζεις.Κι εγω το Glory βαζω αλλα με τα χρονια το μαυρο μου μαρμαρο εχασε την γυαλαδα του και οτι πεσει επανω του..ακομα και νερο αφηνει στιγματα.Επρεπε να βαλω παρκετινη για να γυαλισει παλι.Ηρθε στο σαλονι ο μικρος ξανα...και κοιμαται μεσα στο σπιτακι του ονειχοδρομιου του.Ελπιζω να μην παθει κατι !!! Θα τρελαθω !!!!!

Όχι καλή μου, δεν νομίζω! Το πολύ πολύ που μπορώ να σκεφτώ είναι να μαστουρώσει για λίγο από τη μυρωδιά ενδεχομένως! Κατά τα άλλα κι αφού δεν τρίφτηκε κάτω δεν νομίζω πως κινδυνεύει από κάτι, μην ανησυχείς! :)

το ελπιζω !!! Χιλια ευχαριστω σε ολες σας !!!

Melitsa ούτε εγώ νομίζω χρειάζεται να ανησυχείς πολύ.Λογικά η μυρωδιά δεν του κάθεται καλά!
Η αλήθεια είναι ότι όσο γίνεται καλό είναι να τα αποφεύγουμε όλα αυτά τα καθαριστικά κ ειδικά με τόσο έντονη μυρωδιά.
Από ότι ξέρω το συγκεκριμένο μυρίζει έντονα ακόμη κ σε εμάς που έχουμε μια απόσταση από το πάτωμα,φαντάσου πως θα μυρίζει στον γατούλη που βρίσκεται κοντά.
Πάντως αν ψάξεις υπάρχει ένα αντίστοιχο προϊόν για ξύλινα πατώματα που το αραιώνεις σε νερό και σφουγγαρίζεις.Δεν έχει τόσο έντονη μυρωδιά οπότε δε θα ενοχλεί λογικά και το γατάκι!

Κατά τ'αλλα υπάρχουν κ πολλά εξαιρετικά φυσικά απορρυπαντικά!;)

Δεν ειναι ξυλο..ειναι μαρμαρο...και εχω ψαξει..δυστηχως για γυαλισμα δεν υπαρχει κατι απο φυσικα προιοντα.....

Δεν ειναι ξυλο..ειναι μαρμαρο...και εχω ψαξει..δυστηχως για γυαλισμα δεν υπαρχει κατι απο φυσικα προιοντα.....

Α!τώρα είδα ότι μιλάς για μάρμαρο!Καλέ παρκετίνη νόμιζα ότι κάνουν μόνο στο ξύλο!:redface:
Χαχα!

Τιποτα δεν θα παθει, να μην ανησυχεις καθολου. Το χρησιμοποιουσα κι εγω παλια για αρκετα χρονια για τον ιδιο λογο που αναφερεις κι εσυ και δεν επαθαν τιποτα τα γατια μου. Απλα να μην ειναι εκει οταν το απλωνεις και μεχρι να στεγνωξει και να το περασεις με το πανι. Μετα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back