Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ξερω και εγω? και φυσικα ειναι πιο ακριβα απο τα αλλα τα μην οικολογικα....Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να εισαι πλουσιος να αγοραζεις βιολογικα προιοντα - που ταχα μου ειναι πιο υγιεινα - και οικολογικα προιοντα που σεβονται το περιβαλλον.....Πολυ διαφήμιση αυτά τα πλανετ προιοντα..Μήπως τελικά είναι θέμα κέρδους μοόνο??????![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Πολυ διαφήμιση αυτά τα πλανετ προιοντα..Μήπως τελικά είναι θέμα κέρδους μοόνο??????![]()
Είναι πολύ καλά, Κατερίνα και δεν είναι και τόσο ακριβά πια... Αυτή την εποχή έχουν προσφορές και στα υγροσάπουνα για τα πιάτα και στο απορρυπαντικό για το πλυντήριο. Αυτό το τελευταίο το βρήκα στο σ/μ με 4 ευρώ έκπτωση και έτσι το αγόρασα φθηνότερα από τα άλλα
Επιπλέον καθαρίζει τόσο καλά όσα τα υπόλοιπα και αφήνει πολύ ευχάριστη μυρωδιά στα ρούχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι βλακεία ναι!Ξερω και εγω? και φυσικα ειναι πιο ακριβα απο τα αλλα τα μην οικολογικα....Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να εισαι πλουσιος να αγοραζεις βιολογικα προιοντα - που ταχα μου ειναι πιο υγιεινα - και οικολογικα προιοντα που σεβονται το περιβαλλον.....
Τέσπα, αυτός ο κόσμος είναι φτιαγμένος για τους πλούσιους..Θα τα δοκιμάσω Φωτεινή μου σε ευχαριστώ..Να τελειώσουν οι χαζομάρες μου και θα τα πάρω..Φωτεινή εσύ γενικά είδα χρησιμοποιείς κάλα προιόντα για το περιβάλλον.Εχεις υπ οψιν που μπορω να βρω βιοδιασπόμενες σακούλες???Είναι πολύ καλά, Κατερίνα και δεν είναι και τόσο ακριβά πια... Αυτή την εποχή έχουν προσφορές και στα υγροσάπουνα για τα πιάτα και στο απορρυπαντικό για το πλυντήριο. Αυτό το τελευταίο το βρήκα στο σ/μ με 4 ευρώ έκπτωση και έτσι το αγόρασα φθηνότερα από τα άλλαΕπιπλέον καθαρίζει τόσο καλά όσα τα υπόλοιπα και αφήνει πολύ ευχάριστη μυρωδιά στα ρούχα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Εχεις υπ οψιν που μπορω να βρω βιοδιασπόμενες σακούλες???![]()
είχα δει στον Βασιλόπουλο, εκεί που έχει και τις υπόλοιπες σακούλες για τρόφιμα, σκουπίδια, κλπ.
Νομίζω λέγονται "green..."κάτι
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κανένα άλλο τίπ για να μην χρησιμοποιούμε προιόντα πο μολύνουν ή που είναι βλαβερα για το περιβάλλον???είχα δει στον Βασιλόπουλο, εκεί που έχει και τις υπόλοιπες σακούλες για τρόφιμα, σκουπίδια, κλπ.Νομίζω λέγονται "green..."κάτι
![]()

Θα πάω να τις ψάξω..!!
θα ηθελα την βοηθεια σας. Εβαλα παρκετινη στο μαρμαρο στο σαλονι μου. Τον Γατουλη τον ειχα απομονωσει σε αλλον χωρο.Η παρκετινη στεγνωσε και εχω τριψει ολο το σαλονι και με μαλλινο πανι. Εχει περασει μιση ωρα. Εχω αερισει και το δωματιο.
Τι λετε να τον βαλω μεσα στο σαλονι τωρα ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν μου απαντησε κανεις......θα τον βαλω σε λιγο ...κι ο θεος βοηθος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γλυκιά μου Melitsa δεν έχω ιδέα τι είναι η παρκετίνη...
Αφού όμως σκούπισες και με το πανί και αέρισες δεν νομίζω πως θα έχεις κάποιο πρόβλημα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Eυχαριστω πολυ και τις 2σας.....τον εβαλα και ειχε περιεργη αντιδραση.Περπαταγε σιγα σιγα και μυριζε το πατωμα.....εφυγε και πηγε παλι στα δωματια.Η αληθεια ειναι πως μυριζει εντονα το σπιτι αλλα εχω τα παραθυρα ανοιχτα....τα πατουσακια του ομως ακουμπανε κατω. Overlay εβαλα...υγρη παρκετινη.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Δυστηχως αυτο το προιον δεν το ξεβγαζεις.Κι εγω το Glory βαζω αλλα με τα χρονια το μαυρο μου μαρμαρο εχασε την γυαλαδα του και οτι πεσει επανω του..ακομα και νερο αφηνει στιγματα.Επρεπε να βαλω παρκετινη για να γυαλισει παλι.Ηρθε στο σαλονι ο μικρος ξανα...και κοιμαται μεσα στο σπιτακι του ονειχοδρομιου του.Ελπιζω να μην παθει κατι !!! Θα τρελαθω !!!!!
Όχι καλή μου, δεν νομίζω! Το πολύ πολύ που μπορώ να σκεφτώ είναι να μαστουρώσει για λίγο από τη μυρωδιά ενδεχομένως! Κατά τα άλλα κι αφού δεν τρίφτηκε κάτω δεν νομίζω πως κινδυνεύει από κάτι, μην ανησυχείς!

το ελπιζω !!! Χιλια ευχαριστω σε ολες σας !!!
Melitsa ούτε εγώ νομίζω χρειάζεται να ανησυχείς πολύ.Λογικά η μυρωδιά δεν του κάθεται καλά!
Η αλήθεια είναι ότι όσο γίνεται καλό είναι να τα αποφεύγουμε όλα αυτά τα καθαριστικά κ ειδικά με τόσο έντονη μυρωδιά.
Από ότι ξέρω το συγκεκριμένο μυρίζει έντονα ακόμη κ σε εμάς που έχουμε μια απόσταση από το πάτωμα,φαντάσου πως θα μυρίζει στον γατούλη που βρίσκεται κοντά.
Πάντως αν ψάξεις υπάρχει ένα αντίστοιχο προϊόν για ξύλινα πατώματα που το αραιώνεις σε νερό και σφουγγαρίζεις.Δεν έχει τόσο έντονη μυρωδιά οπότε δε θα ενοχλεί λογικά και το γατάκι!
Κατά τ'αλλα υπάρχουν κ πολλά εξαιρετικά φυσικά απορρυπαντικά!

Δεν ειναι ξυλο..ειναι μαρμαρο...και εχω ψαξει..δυστηχως για γυαλισμα δεν υπαρχει κατι απο φυσικα προιοντα.....
Δεν ειναι ξυλο..ειναι μαρμαρο...και εχω ψαξει..δυστηχως για γυαλισμα δεν υπαρχει κατι απο φυσικα προιοντα.....
Α!τώρα είδα ότι μιλάς για μάρμαρο!Καλέ παρκετίνη νόμιζα ότι κάνουν μόνο στο ξύλο!

Χαχα!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool