Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
15-02-16
20:14
Για τα σκυλιά δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη αλλά για τις γάτες ξέρω πως αν το τρώνε τακτικά γίνεται τοξικό για το συκώτι τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki.gr
Νεοφερμένο μέλος
Η Maraki.gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
27-07-16
18:54
Κονσέρβες και φακελάκια
Υγειά σας γατόφιλοι! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και φυσικά το ίδιο και οι γάτες σας!!
Με απασχολεί ένα θέμα σχετικά με τις κονσέρβες και τα φακελάκια που τα αγοράζουμε είτε από το σούπερ μάρκετ είτε από pet shop . Οι Σίσσυ(7χρονη) μου και ο Μαξ (1 χρονων) λατρεύουν οτιδήποτε με κονσέρβα και φακελάκι!! Αλλά δεν ξέρω πόσο συχνά να τους δίνω
και τι μάρκα να παίρνω . Τώρα παίρνω ό , τι μου κινήσει το ενδιαφέρον και έχει την πιο ωραία συσκευασία αλλά βέβαια αυτό δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο . Οπότε θέλω να τις απόψεις σας όπως και δήποτε !! ♥
Υγειά σας γατόφιλοι! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και φυσικά το ίδιο και οι γάτες σας!!
Με απασχολεί ένα θέμα σχετικά με τις κονσέρβες και τα φακελάκια που τα αγοράζουμε είτε από το σούπερ μάρκετ είτε από pet shop . Οι Σίσσυ(7χρονη) μου και ο Μαξ (1 χρονων) λατρεύουν οτιδήποτε με κονσέρβα και φακελάκι!! Αλλά δεν ξέρω πόσο συχνά να τους δίνω
και τι μάρκα να παίρνω . Τώρα παίρνω ό , τι μου κινήσει το ενδιαφέρον και έχει την πιο ωραία συσκευασία αλλά βέβαια αυτό δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο . Οπότε θέλω να τις απόψεις σας όπως και δήποτε !! ♥Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
raccoon
Νεοφερμένο μέλος
Η raccoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
09-09-16
15:11
Μπήκα στην ιστοσελίδα τους και έριξα μια ματιά στα συστατικά. Παρ' όλο που γράφει πως είναι πλήρης τροφή για γάτες, ότι δεν περιέχει βελτιωτικά γεύσης ή χρωστικές ουσίες και είναι κατάλληλη και για ανθρώπινη κατανάλωση, προχώρησα στο σημείο όπου αναλύει πιο καλά τα συστατικά των κονσέρβων, ότι περιέχουν by products. [FONT="]Για να καταλάβεις τι είναι τα by products, σου παραθέτω μια παράγραφο από το βιβλίο: "The Natural Cat" της Anita Frazier:
[/FONT][FONT="]Αν βρίσκεσαι σε μια υπεραγορά και πάρεις από το ράφι μια κονσέρβα για γάτες και καταφέρεις να διαβάσεις τα μικροσκοπικά γράμματα κάτω από την επικεφαλίδα «συστατικά», χωρίς αμφιβολία, θα διαβάσεις τις λέξεις: [/FONT][FONT="]by[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]products[/FONT][FONT="] ή [/FONT][FONT="]beef[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]by[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]products[/FONT][FONT="]. Ο δόκτωρας [/FONT][FONT="]P[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="]F[/FONT][FONT="]. [/FONT][FONT="]McGargle[/FONT][FONT="], κτηνίατρος και ομοσπονδιακός επιθεωρητής κρέατος, λέει ότι τα [/FONT][FONT="]by[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]products[/FONT][FONT="] «περιέχουν μουχλιασμένα, μπαγιάτικα, επεξεργασμένα κρέατα καθώς και ιστούς διάτρητους από καρκίνο, που δεν μπορούν να φαγωθούν από ανθρώπους». Ο δόκτωρας [/FONT][FONT="]Alfred[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]J[/FONT][FONT="]. [/FONT][FONT="]Plechner[/FONT][FONT="], δίνει μια πιο κατανοητή λίστα: «Άρρωστοι ιστοί, πύον, μαλλιά, απόβλητα σφαγείων, καθώς και κουφάρια σε διαφορετικά στάδια αποσύνθεσης, αποστειρώνονται με χημικά, υψηλές θερμοκρασίες και διαδικασίες πίεσης.» Πολλά [/FONT][FONT="]by[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]products[/FONT][FONT="] προέρχονται από ζώα ονομαζόμενα 4-[/FONT][FONT="]D[/FONT][FONT="] – νεκρά ή άρρωστα – κάτι που η κυβέρνηση δεν επιτρέπει σε ζωοτροφές. Η θεωρία όμως, θέλει τα επικίνδυνα βακτήρια και τους ιούς, να καταστρέφονται μέσα από την επεξεργασία σε ψηλές θερμοκρασίες, η οποία «αποστειρώνει» το κρέας των [/FONT][FONT="]by[/FONT][FONT="] – [/FONT][FONT="]products[/FONT][FONT="]. Πως θα αισθανόσουν αν ήξερες ότι το φαγητό που τρως κάθε μέρα αποτελείται από αυτά;
[/FONT][FONT="]Ένα δεύτερο αρνητικό είναι ότι περιέχουν: Πρωτείνη: 11,0% και Λίπος: 5,1% που μου φαίνονται λιγοστά σε σχέση με την 52% Πρωτεϊνη και 36%λίπος που περιέχει ένα γεύμα της Lily's Kitchen που είναι οργανική τροφή και κορυφαία.
Δεν θα την επέλεγα για τα γατάκια μου. [/FONT]
Να ρωτήσω κατι γιατί μπηκα στο thread μιας και τυχαια σημερα αγορασα την nuevo απο το pet shop της γειτονιας μου μιας κ πανω αναφερει super premium.
Της Lily's Kitchen τα ποσοστα αυτά πρεπει να είναι οταν εχει αφαιρεθει η υγρασια γιατι στο ιδιο το site αναφέρει αλλες τιμες!
https://www.lilyskitchen.co.uk/products/cat/item/luscious-lamb-dinner-for-cats
τυχαιο παραδειγμα το συγκεκριμενο προιον αλλα ολα που χαζεψα σε κονσερβες πανω κατω τετοια ποσοστα εχουν.
Φυσικα δεν αμφισβητω την ποιοτητα!!!!!! Καθε αλλο αλλα ως προς τις τιμες ηθελα να το πω γιατι μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση η τοση τεραστια διαφορα απο 12% σε 52% .
K το εψαξα γιατι απο περιεργεια μπηκα στο site της hills να δω τα ποσοστα και αναφερει ξεκαθαρα πανω οι τιμες αυτες ειναι αφου εχει αφαιρεθει η υγρασια! αλλα ειναι με ψηλα γραματακια
οποτε ο αλλος λεεει ουααοουυυυ45% πρωτεινη!!!!! τι να μας πει η αλλη με το 12%Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
12-10-16
16:33
εγω της δινω purina φακελακια κ τα λατρευει. με λαχανικα, σαλτσα κοτοπ. κλπ. Ειναι καλης ποιοτητας κ σε λογικη τιμη. Απο πρωτεινη ειναι στο 12% κ μερικες εχουν κ ταυρινη που κανει καλο στο τριχωμα. Εχω δει στα σουπερ που πουλανε κονσερβες 415γρ με 0.50ε, δεν ειναι κ οτι καλυτερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki