Ποιος είπε ότι οι γάτες δεν ερωτεύονται;

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Δεν ξερω αν η συμπεριφορά αυτη ειναι συνηθισμενη στις υπόλοιπες γατες, αλλά σε αυτες που ειχα εγω μέχρι τωρα, η συμπεριφορά τους ηταν τελειως διαφορετική. Δεν ειχαν καμια επαφή η μία με την άλλη ή ο ένας με την άλλη κοκ...
Αυτά που φιλοξενω τώρα όμως ειναι βγαλμένα απο αισθηματική ταινια του 50.
Όπου ειναι η Σίσσυ ειναι και ο Αχιλλέας. Οπου ειναι ο Αχιλλέας ειναι και η Σίσσυ. Ακόμα και στην τουαλέτα να πάει ο ένας, ο άλλος ακολουθει και περιμενει. Και το καλυτερο ειναι όταν ξαπλώνουν. Ξαπλώνει ο ένας πάνω στον άλλο και αρχιζουν τα γλυψιματα. Μπορούν να γλυφονται με τις ώρες. Τριβονται, πλένονται, εκφράζονται όπως μπορουν για να δειξουν ο ένας στον άλλο ότι αγαπιούνται.
Εδω υπάρχει ενας έρωτας μεγάλος. Ξαπλώνει ο Αχιλλέας πάνω στην κοιλιά της Σίσσυ και όπως αναπναίει αυτή, ανεβοκατεβαίνει και το κεφάλι του.:lol:
Μα μπορει να συμβαίνει όντως αυτό; Μπορούν οι γάτες να ερωτευτουν; Ελπίζω να ξεχάσει συντομα ο ένας τον άλλο, γιατί πολύ συντομα θα χωρίσουν.
DSC-0190-1.jpg

DSC-0189.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ερωτευονται με τη δικη μας εννοια,αλλα καποια επιδεικνυουν μεγαλυτερη συντροφικοτητα με καποια μελη της αγελης.Κι εμενα το κανουν τα κοριτσια μου,δεν εχει σχεση με το φυλο,ή τη στειρωση.Το επισημαινω γιατι αν αρχισουν να πιστευουν οτι ερωτευονται κιολας,θα μαζευτουν ενα καρο "υπευθυνοι" ιδιοκτητες που θα θελουν εκτος απο τη χαρα του σεξ να μην τους στερησουν και τον ερωτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμ:hmm: Ναι δεν εχεις άδικο. Μόνο αυτο μας έλειπε.
Αλλά ειναι τόσο τρυφερα μεταξυ τους που μπορώ να κάθομαι να τα βλεπω με τις ώρες. Αλλά το ότι δεν υπάρχει συναισθηματικό δεσιμο, ειναι μια ανακούφιση.:)

Ετσι ηταν και η Μόιρα με τον Σιμπα,που ειναι ο μπαμπας των μικρων μας.Δες φωτογραφια:
544.jpg

:up::up::up: όλα τα λεφτά ειναι. Σαν ψεύτικα.:blink:

Δεν έχω συνηθισει ρε σε τετοιες εικόνες. Τα δικά μου κοιτάνε να βγάλουν το ένα το μάτι του άλλου.
Μακάρι να μπορούσα να τα δώσω μαζί ρε γμτ.

Λοιπόν εγώ ξέρω περιπτώσεις γάτων που έχουν αλλάξει γειτονιά γιατί ακολούθησαν τη θηλυκή της καρδιάς τους. Κάποια γατάκια πραγματικά κολλάνε μαζί κ είναι αχώριστα. Δεν ξέρω αν είναι με την δική μας έννοια αλλά σίγουρα με την δική τους έννοια δένονται η καταπληκτική φωτογραφία τους ζεύγους Μοίρα-Σίμπα το αποδεικνύει :up:

Δεν είναι "ερωτας" συμπάθια και φιλία ναι.

Μπορεί να τύχει άλλωστε και σε ζευγάρια του ίδιου φύλου.:redface:

Πάντως κι εγώ όταν είχα πάει σε μια φιλοζωϊκή στην Ολλανδία ήταν ένα ζευγαράκι. Ο αρσενικός είχε δωθεί 2 ή 3 φορές σε σπίτι και κάθε φορά το έσκαγε και γύρναγε κοντά της. Ε, στο τέλος αποφασίσαν να τα κρατήσουν εκεί μόνιμα;).

Δεν είναι "ερωτας" συμπάθια και φιλία ναι.

Μπορεί να τύχει άλλωστε και σε ζευγάρια του ίδιου φύλου.:redface:
:blink:it's grosse

απολκειεται να ειναι ερωτας οπος λεει η τζουλια συμπαθεια και φιλια ειναι

αν θελεται πατηστε πνω στο tzina alexander και θα δειτε φοτο της τζινας και του αλεξ μεσα σε ενα μικρο καλαθακι

Διαβάστε μια συγκινητική ιστορία με τίτλο "Τριστάνα και Ιζόλδης", στο βιβλίο "Μην πατάτε τις ουρές" της Μαριέλλης Σφακιανάκη ή στο "Και....άλλες ουρές της ίδιας", δεν θυμάμαι καλά. Είναι πραγματική ιστορία, όπου Τριστάνα , μια μικροσκοπική σιαμέζα, που δεν ζευγάρωνε ποτέ και μετά το επίμονο φλερτ ενός πορτοκαλί κεραμιδόγατου έμεινε έγκυος, αλλά, πέθανε στη γέννα , ενώ, μετά λίγο καιρό ο πορτοκαλής την έψαχνε . Το περιγράφω πολύ στεγνά, αλλά, η συγγραφέας, που είναι υψηλής φιλοζωίας άτομο, κάπου διέκρινε ένα είδος γατίσιου έρωτα:(:(Ένα είδος έρωτα!!Μην στεναχωριέσαι Κάτια, αν τα πάρουν καλοί άνθρωποι, τα γατάκια θα είναι μια χαρά. Αν ζούσαν πολλά χρόνια μαζί, θα υπήρχε, ίσως, θέμα, και πάλι, λόγω συνήθειας, όχι λόγω έρωτα!

επειδη τα ξερω αυτα τα δυο φλοισβογατα, καταρχας πρεπει να πω οτι εχουν γινει θεικα γατια! μου φαινεται απιστευτο σε ποσο γλυκο πλασμα εχει εξελιχθει ο αχιλλεας, γιατι ηταν λιγο τρελουτσικος οταν πηγαιναμε να τον πιασουμε:lol: προφανως ομως η αγαπη που παιρνει ηρεμησε την τρομαγμενη του ψυχουλα. οσο για τον ερωτα, πιστευω απο οσα γνωριζω οτι κατι τετοιο δν υπαρχει. ειναι ανθρωπομορφικα χαρακτηριστικα που αποδιδουμε σε ενα ζωο που αγαπαμε πολυ. η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι στερειται ολων των ανωτερων εγκεφαλικων δομων κ δυνατοτητων που δινουν σε εμας το αισθημα του ερωτα. αλλωστε ειναι τελεια κ τρυφερα πλασματα κ χωρις τα βασανα των δικων μας ερωτικων παθων..

Δεν πιστευω ότι ερωτευονται με την δική μας μορφή. Οτι δλδ ονειρευονται να ζησουν μαζι μια ζωη, να φτιαξουν ενα σπίτι και να κανουν παιδιά, αλλά αν δειτε πως την περιποιειται, θα τρελαθειτε.:blink: Δεν την αφηνει σε χλωρο κλαρι. Όπου την πετυχει, την γλυφει μεχρι βλακειας.:lol:

Της έπλενε και την κοιλίτσα τωρα που είχε κανει την στείρωση.... λουτσα την κανει ολοκληρη.
Αλλά αυτη σαν γνησιο θηλυκό είναι λίγο πιο ανέκφραστη. Και αυτή τον προσέχει αλλά όχι όσο αυτός.

Αν ας πουμε είχαν αντδράσεις ανθρώπινες, θα της είχε αρχίσει τις σκηνες ζηλοτυπιας τωρα. "δεν με θες όσο εγώ, υπάρχει καποιος άλλος στην ζωή σου, εγω σε πλένω πιο πολύ απ'ότι εσυ, κλπ, κλπ, κλπ"

Αν ας πουμε είχαν αντδράσεις ανθρώπινες, θα της είχε αρχίσει τις σκηνες ζηλοτυπιας τωρα. "δεν με θες όσο εγώ, υπάρχει καποιος άλλος στην ζωή σου, εγω σε πλένω πιο πολύ απ'ότι εσυ, κλπ, κλπ, κλπ"

AXAXAXAXAXA! Mε εκανες και γελασα! :lol::lol:

και εμενα μου εχει τυχει κατι παρομοιο και με την μαμα με αυτον που ζευγαρωσε και με τα μικρα που δεν ξεκολουσε το ενα απο το αλλο και καθαριζε το ενα το αλλο. Στην πρωτη περιπτοση ο μπαμπας γατος που ηταν και σπιτογατος, αφησε το σπιτι του για να ειναι με την παντεχιτα μου και ηταν συνεχως μαζι...στην δευτερη περιπτωση με τα μικρα μας που ηταν τοσο πολυ αγαπημενα ειδικα το αγορι μας με τα κοριτσια, τωρα που ειναι σχεδον 9 χρονων δεν θελει να δει το ενα το αλλο..ειδικα τα θηλυκα μας....και δεν μενουν ποτε μαζι στον ιδιο χορο για πανω απο 5 λεπτα χορις να ειμαι εγω εκει..:/:

Καλησπερα...
Δεν ανοιξα καινουριο θεμα μιας και δεν θεωρω οτι ειναι κατι σοβαρο αλλα θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας και τις εμπειριες σας αν υπαρχουν...
Ο ερμακος ο γατος μου απο κει που καθε βραδυ ηταν εξω με την παρεα του και αραζε...γυρνουσε κατα τις 6,ελιωνε στον υπνο και το παιχνιδι με τα αλλα γατακια των γειτονων και παλι απ την αρχη...
που λετε τις τελευταιες τεσσερις ημερες δεν εχει βγει εξω απ το σπιτι...τρωει κανονικα,νερο οκ..καθριζεται κανονικα και περιποιητε τον εαυτο του..γουργουρητο ως εχει...αλλα...ερχονται οι φιλοι του(αλλα γατακια των γειτονων)ειτε να τον παρουν ειτε να παιξει και αυτος δεν βγαινει...σπιτι συνεχεια..αραχτος...αλλα τον νοιωθω περιεργα...και δεν ξερω αν θα σας φανει αστειο,αλλα ριχνει τρελο αναστεναγμο...
αραγε τι να συμβαινει?μηπως τον φοβησε κανας αλλος αρσενικος απο αυτα που κατεβαινουν απ το δασος?δεν εχει χτυπηματα και γδαρσιματα..
Τι να πω...
εκτος αν του εκλεψε την καρδια καμια 'σουρλουλου':D
παντως αυριο μπαινει στην πεμπτη μερα εγκλεισμου στο σπιτι και αναστεναγμων..μηπως κανω κατι λαθος...?
p.s. η συμπεριφορα του με τα σκυλια ειναι κανονικη...παει και τα τσιγκλα ως συνηθως...

Σπυρο μου....αν ητανε "ερωτευμενος"....νομιζω οτι το αντιθετο μαλλον θα εκανε.....θα εξαφανιζοτανε....και θα εψαχνες εναγωνιως να τον βρεις!!!!!:lol::lol:...θα ετρεχε πισω απο την...σουρλουλου...:lol::lol:

αν δεν εχει καποιο προβλημα σωματικο...αυτο που πιστευω ειναι οτι απλα....τον επιασε ο χειμωνας...προτιμαει δηλαδη την ζεστασια του σπιτιου.την θαλπωρη και το χουρχουρισμα κοντα σου....απο την κρυα ατμοσφαιρα του εξω....αυτα ,προς το παρον μπορω να σκεφτω...:):):)

Θα συμφωνήσω με την πουπουλίνα, το ερωτευμένος όπως περιγράφεις την κατάσταση μάλλον απίθανο!:) Ο γάτος καταρχήν είναι στειρωμένος;:hmm:
Ελπίζω και εύχομαι να είναι αυτό που λέει η πουπουλίνα.:)
Καλού, κακού έχε το νου σου μήπως υπάρχει πρόβλημα υγείας.:hmm:

Ναι ειναι στειρωμενος ο μικρος...δεν νοιωθω οτι εχει κατι απο θεμα υγειας...θα δειξει..παντως σε ολα ειναι ενταξει οσο αφορα τις γνωριμες συνηθειες του...πλην του οτι δεν θελει να βγαινει εξω..
γνωριζετε αν υπαρχει ποιο δυνατος γατος στην περιοχη πως αντιδρουν τα αλλα αρσενικα?μηπως φοβαται να βγαινει εξω?εκει επικεντρωνομαι εγω...μηπως τον φοβησε καποιος μεγαλυτερος γατος..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back