Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα.
02-02-12
21:22
Έλα ντε!!τζάμπα τόση προσπάθεια!!Κι εμάς θα μας λείψει το μικρο γούνινο μπαλάκι! Αλλά πάει σε μόνιμο σπιτάκι που θα περάσει καλά, και εσάς θα σας θυμάται πάντα με αγάπη
. Φτου, και πάνω που θα πείθαμε τον Bill (με το καλό ή το άγριο)
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 98 μηνύματα.
02-02-12
21:31
Το παιδί που το πήρε είναι πολύ γλυκομίλητο. Μου διαβεβαίωσε ότι θα είναι αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και ότι θα τον προσέχει. Επίσης του είπα πως αν μετανιώσει, να με πάρει τηλέφωνο για να τον πάρω πίσω. Όσο για τον Bill, αγύριστο κεφάλι βρε παιδί μου. Και τι δεν τον έταξα. Τίποτα. Ανένδοτος. Πάντως θα είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον καινούριο "γατομπαμπά" του. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
02-02-12
22:10
Eύχομαι τα καλυτερότερα στο γατούνι το πανέμορφο!
Οκ, όλα τα γατάκια είναι όμορφα, αλλά κάποια βρε παιδί μου είναι...(αχ!
) ξεχωριστά!!
Αυτό είναι ένα από αυτά...
Και σκεφτείτε πόσο δυσοίωνα ξεκίνησε τη ζωούλα του...
Καινούριε μπαμπά να το προσέχεις το μωράκι!

Οκ, όλα τα γατάκια είναι όμορφα, αλλά κάποια βρε παιδί μου είναι...(αχ!
) ξεχωριστά!!Αυτό είναι ένα από αυτά...
Και σκεφτείτε πόσο δυσοίωνα ξεκίνησε τη ζωούλα του...
Καινούριε μπαμπά να το προσέχεις το μωράκι!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
02-02-12
22:11
Χαρηκα πραγματικα παρα πολυ!Μα ειναι τοσο ομορφο και αξιαγαπητο!Να εχει μια καλη ζωουλα του ευχομαι.

spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 96 μηνύματα.
02-02-12
22:26
Πανεμορφος ο Βελέντζας και τυχερός .... 
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
03-02-12
14:20
Καλή ζωή να έχει από 'δω και πέρα ο όμορφος Βελέτζας! 
Χαίρομαι πολύ που βρήκε το σπίτι του και του εύχομαι τα καλύτερα!

Χαίρομαι πολύ που βρήκε το σπίτι του και του εύχομαι τα καλύτερα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Κι εμάς θα μας λείψει το μικρο γούνινο μπαλάκι! Αλλά πάει σε μόνιμο σπιτάκι που θα περάσει καλά, και εσάς θα σας θυμάται πάντα με αγάπη