Ποιος θέλει ασπρόμαυρο μακρύτριχο γατουλάκι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:cry_x::bye: Κι εμάς θα μας λείψει το μικρο γούνινο μπαλάκι! Αλλά πάει σε μόνιμο σπιτάκι που θα περάσει καλά, και εσάς θα σας θυμάται πάντα με αγάπη :clapup:. Φτου, και πάνω που θα πείθαμε τον Bill (με το καλό ή το άγριο) :P
Έλα ντε!!τζάμπα τόση προσπάθεια!!:slourp:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το παιδί που το πήρε είναι πολύ γλυκομίλητο. Μου διαβεβαίωσε ότι θα είναι αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και ότι θα τον προσέχει. Επίσης του είπα πως αν μετανιώσει, να με πάρει τηλέφωνο για να τον πάρω πίσω. Όσο για τον Bill, αγύριστο κεφάλι βρε παιδί μου. Και τι δεν τον έταξα. Τίποτα. Ανένδοτος. Πάντως θα είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον καινούριο "γατομπαμπά" του. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eύχομαι τα καλυτερότερα στο γατούνι το πανέμορφο!:)
Οκ, όλα τα γατάκια είναι όμορφα, αλλά κάποια βρε παιδί μου είναι...(αχ!:inlove:) ξεχωριστά!!
Αυτό είναι ένα από αυτά...
Και σκεφτείτε πόσο δυσοίωνα ξεκίνησε τη ζωούλα του...

Καινούριε μπαμπά να το προσέχεις το μωράκι! :)

Χαρηκα πραγματικα παρα πολυ!Μα ειναι τοσο ομορφο και αξιαγαπητο!Να εχει μια καλη ζωουλα του ευχομαι.:D

:clapup: Πανεμορφος ο Βελέντζας και τυχερός ....
:D

Καλή ζωή να έχει από 'δω και πέρα ο όμορφος Βελέτζας! :)
Χαίρομαι πολύ που βρήκε το σπίτι του και του εύχομαι τα καλύτερα! ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back