Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί κάποιος να ταϊζει τη γάτα του μόνο σπιτικό φαγητό ενώ είναι στειρωμένη
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο θα ηταν το καλυτερο,εννοειται,αλλα μιας κ μενω σε δυαρακι θα εχω προβλημα με μυρωδιες οποτε αναγκαστικα πρεπει να δωσω βαση κ στην αμμο!Η catsan απλου τυπου μυριζει?Διαβασα ολα τα reviews αλλα πιο πολυ για τον ακριβο τυπο λενε καλα λογια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ερώτηση:
Μπορεί κάποιος να ταϊζει τη γάτα του μόνο σπιτικό φαγητό ενώ είναι στειρωμένη;
Το σπιτίκο φαγητό δεν έχει όμως όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται μια γάτα για να είναι υγιής. Άσε που μπορεί να περιέχει και συστατικά που της κάνουν κακό. Εμένα κιόλας μου φαίνεται και λίγο μπελάς γιατί δεν μπορείς κάθε μέρα να μαγειρεύεις φαγητό που να είναι ορεκτικό και για τη γάτα σου.. Οπότε προτιμάς κάποιες καλής ποιότητας κροκέτες ειδικές για στειρωμένα ζωάκια και ξενοιάζεις..

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί, αλλα θα παχύνει ΠΟΛΥ, δεν θα τρέφεται σωστά, και θα πάθει πέτρα στα δόντια, και προβλήματά άλλα γενικότερα. Συκώτι, νεφρά κλπ.
Το δικό μας φαγητό δεν είναι ισορροπημένη τροφή για τις γάτες, ειδικά για τα στειρωμένα.![]()
ΕυχαριστώΤο σπιτίκο φαγητό δεν έχει όμως όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται μια γάτα για να είναι υγιής. Άσε που μπορεί να περιέχει και συστατικά που τισ κάνουν κακό. Εμένα κιόλας μου φαίνεται και λίγο μπελάς γιατί δεν μπορείς κάθε μέρα να μαγειρεύεις φαγητό που να είναι ορεκτικό και για τη γάτα σου.. Οπότε προτιμάς κάποιες καλής ποιότητας κροκέτες ειδικές για στειρωμένα ζωάκια και ξενοιάζεις..![]()
!Πάντως δε θα πειράξει λίγο λαιμός κοτόπουλου ή κομματιασμένο ψαράκι με λαχανικά ή κανά φρουτάκι;Σλουρπ!Ακούγονται πεντανόστημα
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείται!! Απλά αυτά όλα σαν λιχουδιά που και που. Όχι σαν βασική και μοναδική επιλογή
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστά!Βλέπετε έχω ένα φίλο που δεν είναι αυτής της άποψηςΕννοείται!! Απλά αυτά όλα σαν λιχουδιά που και που. Όχι σαν βασική και μοναδική επιλογή
![]()
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eνω με τη ξηρα οχι???και προβλήματά άλλα γενικότερα. Συκώτι, νεφρά κλπ.
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο οσον αφορα τη διατροφη.Αποψη μου φυσικα αυτη.
Γιατι ξερω ζωα που ζουν ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ με μαγειρευτο και ζωα που ζουνε επισης ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ με ξηρα...Αβυσσος...

Η Purina ONE απο οτι εχω δει ,δινει την ιδια ημερισια ποσοτητα με εκεινη π δινει για τη Pro Plan.Δλδ τις ποσοτητες που δινουν οι καλες τροφες.
Nonika,δες και την ΟΝΕ μηπως σε συμφερει.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δλδ ουτε η τελειως φτηνη(πρωτο συστατικο δημητριακα) ουτε η τελειως ακριβη.
Εχει πρωτο συστατικο κρεας,καποια αλευρα σιτηρων(μην τα θελουμε κ ολα δικα μας!) και η τιμη της ειναι πολυ καλη(3κιλα-12ευρω).Απο κει κ περα εχει να κανει με το αν πληρει τις προδιαγραφες του καθενος και αν ταιριαζει στο ζωο του.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool