julia
Διακεκριμένο μέλος
τα πατατακια ειναι φαγητο των θεων!
Η ΑΜΒΡΟΣΙΑ έβγαινε και με ρίγανη ?????

Μπα σε καλό σας.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
2 μπαλες παρακαλω..και μετα τρεχα στο γυμναστηριο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος
Πάρε εσύ μια μακαρονάδα... και αντί για τσιγάρα και καλά απο το περίπτερο που θα περάσει πες να σου φέρουν ενα πατατάκι!!!
Ορίστε. Άλλο πρόβλημα?![]()
Καλή φάση
...θα το επιχειρήσω
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
δεν υπαρχει χειροτερο...
julia
Διακεκριμένο μέλος
παντως το πιο αηδιαστικο για εμενα ειναι το χταποδι με κοφτο μακαρονακι.
δεν υπαρχει χειροτερο...
Ορίστε συμφωνούμε!!!!!

Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος
παντως το πιο αηδιαστικο για εμενα ειναι το χταποδι με κοφτο μακαρονακι.
δεν υπαρχει χειροτερο...
Τι λες τώρα....τέλειο είναι...όπως και οι μπάμιες μιαμμμμ

aretha
Περιβόητο μέλος
Καλέ, μαζέψτε την!!Τι λες τώρα....τέλειο είναι...όπως και οι μπάμιες μιαμμμμ![]()
(Α! και ξεχάσατε το σπανακόρυζο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
παιδια λυσσαξα ......
σαλακι τρεχει το κακομοιρο.....

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
απο τοτε μια φορα μεγαλη πια πηγα να φτιαξω και το πεταξα αμεσως!!το μου θυμησατε....μπλιαχχχχχΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτό που πραγματικά σιχένομαι είναι ότι είναι νιανια, ο πουρές
ενώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με τις πατάτες ούτε με το γάλα, ούτε γιαούρτι μπορώ να φάω, γενικά από μουστάρδες, ντιπς, κάτι ροζ σάλτσες περίεργες
, τζατζίκια δεν τα μπορώ ούτε να τα βλέπω. Είναι ψυχολογικό νομίζω γιατί είχα μια γιαγιά με σύνδρομα κατοχής που με μπούκωνε πουρέ ενώ είχα σκάσει από το πολύ φαγητό και τα έβγαλα όλα
prince
Διάσημο μέλος
Για ποιά λες Αλίκη??
Τα Rufflers με ρίγανη ή τα απλά?
Τα tasty?
Τα άλλα με το ξύδι? την πάπρικα?
Τα δρακουλίνια τα θυμάστε? τα πακοτίνιτα???
Τα ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ????![]()
Τς τσ τσ ότι πρέπει για να τα κοψω και γώ το ποστ σου... :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ
Πάντως δεν είμαι μια χάρα είμαι σε τρελές δίαιτες για ένα σακούλι
prince
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το κρίμα στον λαιμό σας.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτή τη στιγμή τρώω πατατάκια...
Το κρίμα στον λαιμό σας.

άργησε αλλά έπεσε!!!! 
Στα παιδιά μην δώσεις... εσύ φάε!
(Λες και δεν ξέρεις....
)Εγώ στον γυρισμό περνάω απο ΧΑΡΑ και παίρνω ένα κιλό... έτσι χαλαρά για το μπαλκονάκι που θα είμαι μόνη....

prince
Διάσημο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
τρωω μονο μαγειρεμενο φαγητο και αν αναγκαστω να φαω απεξω, θα προτιμησω πιο "ποιοτικο" ντελιβεραδικο.
ωστοσο υπαρχει ενα ετοιματζιδικο-αν οχι κατι χειροτερο- πραγμα που ολως περιεργως μπορω να το τρωω μεχρι να σκασω! και ανηκει μαλιστα σε οτι πιο ανθυγειινο! τις κονσερβες!
ειναι αυτη η αναθεματισμενη τονοσαλατα μεξικανα!!! πυροβοληστε με λοιπον!
ειναι η μονη αηδια που τρωω και μαρεσει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool