Ποιο είναι το πιο ανθυγιεινό φαγητό που έχετε φάει;

τα πατατακια ειναι φαγητο των θεων!

Η ΑΜΒΡΟΣΙΑ έβγαινε και με ρίγανη ????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπα σε καλό σας..... :up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για τα πιτσινια τι εχετε να πειτε?εγω τα βάζω και μέσα σε τοστάκι εκει να δείτε μαγεία!!μιαμ μιαμ, και φυσικα το καλοκαιρι μετα το μπανακι βάφλα με παγωτο:up:2 μπαλες παρακαλω..και μετα τρεχα στο γυμναστηριο...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι είναι το γυμναστηριο?:lol::lol::lol:

Πάρε εσύ μια μακαρονάδα... και αντί για τσιγάρα και καλά απο το περίπτερο που θα περάσει πες να σου φέρουν ενα πατατάκι!!!:up::up::up:

Ορίστε. Άλλο πρόβλημα? :rolleyes:

Καλή φάση:D...θα το επιχειρήσω:up:

Τωρα ξερω τι θα μου πειτε αλλα εγω το πιο ανθυγειινο φαγητο θεωρω το κρεας καθε μορφης και τα αλαντικα ιδιαιτερα. Ετυχε μια φορα να δοκιμασω κοτοπουλο και μια αλλη σαλαμι μετα απο ενα χρονο χροτοφαγιας και μου ηρθε κολπος πως τα ετρωγα.. η μυρωδια ακομη πιανει αλλα δυνατον βνα φαω σαρκα πια .. αντιθετα τα πατατακια σε ελαιολαδο δεν με χαλανε καθόλου αν και δεν τα πολύ τρωω ουτε αυτα

παντως το πιο αηδιαστικο για εμενα ειναι το χταποδι με κοφτο μακαρονακι.
δεν υπαρχει χειροτερο...

δεν υπαρχει χειροτερο...

Ορίστε συμφωνούμε!!!!! :/::/::/:

δεν υπαρχει χειροτερο...

Τι λες τώρα....τέλειο είναι...όπως και οι μπάμιες μιαμμμμ:)

Τι λες τώρα....τέλειο είναι...όπως και οι μπάμιες μιαμμμμ:)
Καλέ, μαζέψτε την!!

(Α! και ξεχάσατε το σπανακόρυζο :mpliaks:)

κοιτα τες εδω τις τσουπρες για μπινελικια αλμυρα κτλ ολες πρωτες!!!
παιδια λυσσαξα ......
σαλακι τρεχει το κακομοιρο.....
:lol:

σπανακορυζο πολυ μπλιαχ, μια φορα που ημουν μικρη και με πιεζε η μαμα μου να το φαω, οταν μπηκε για μπανιο το πεταξα κατω απο το μπαλκονι:Dαπο τοτε μια φορα μεγαλη πια πηγα να φτιαξω και το πεταξα αμεσως!!το μου θυμησατε....μπλιαχχχχχ

Φεύγω πάω να πάρω 1)πατάκιαααααα 2)να παραγγείλω στη μαμα χταποδάκι με μακαρονάκι....καιρό έχω να το φάω ...νασέ καλα που με έβγαλες απο τη δύσκολη θέση "τι θα φάμε αύριο;"...τώρα έχω ΤΗΝ απάτηση:up::up::up:

Το σκουπιδι μιας γυναικας μπορει να κανει την ευτυχια μιας αλλης... ( για ανδρες βγηκε αλλα παει και στο χταποδακι..)

αχ εγώ τρελαίνομαι για χταποδάκι και σπανάκι και γενικά ότι μπαίνει στην κατσαρόλα από φακές, ιμαμ, μπριαμ μέχρι όλα τα λαδερά..... φάε λάδι.....:up::lol:

αυτό που πραγματικά σιχένομαι είναι ότι είναι νιανια, ο πουρές:sick: ενώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με τις πατάτες ούτε με το γάλα, ούτε γιαούρτι μπορώ να φάω, γενικά από μουστάρδες, ντιπς, κάτι ροζ σάλτσες περίεργες:mpliaks:, τζατζίκια δεν τα μπορώ ούτε να τα βλέπω. Είναι ψυχολογικό νομίζω γιατί είχα μια γιαγιά με σύνδρομα κατοχής που με μπούκωνε πουρέ ενώ είχα σκάσει από το πολύ φαγητό και τα έβγαλα όλα:redface:

Για ποιά λες Αλίκη??
Τα Rufflers με ρίγανη ή τα απλά?:hmm:
Τα tasty?

Τα άλλα με το ξύδι? την πάπρικα? :hmm:

Τα δρακουλίνια τα θυμάστε? τα πακοτίνιτα??? :lol::lol::lol:

Τα ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ???? :up::up::blink::blink::blink::blink:

Τς τσ τσ ότι πρέπει για να τα κοψω και γώ το ποστ σου... :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ
Πάντως δεν είμαι μια χάρα είμαι σε τρελές δίαιτες για ένα σακούλι

Παρεπιπτώντος σε ένα χωριό μετά το δρέπανο κάνουν ένα χταπόδι τηγανιτό σπέσιαλ το λένε. Έχουν δέσει το λάδι με αλεύρι και έχει κάνει άσπρη σάλτσα. Μιαμ μιαμ..... Χτές έφαγα δύο μερίδες τέτοιο με το ουζάκι μ.

Αυτή τη στιγμή τρώω πατατάκια...
Το κρίμα στον λαιμό σας.

Αυτή τη στιγμή τρώω πατατάκια...
Το κρίμα στον λαιμό σας.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: άργησε αλλά έπεσε!!!! :rolleyes:

Στα παιδιά μην δώσεις... εσύ φάε!:redface: (Λες και δεν ξέρεις....:happy:)

Εγώ στον γυρισμό περνάω απο ΧΑΡΑ και παίρνω ένα κιλό... έτσι χαλαρά για το μπαλκονάκι που θα είμαι μόνη....:)

Ντροπή σου... Εγώ έφαγα το πρωί με τη δικαιολογία ότι γυρνάω όλη μέρα μέσα στη ζέστη και χρειάζομαι κάτι αλμυρό...

παλια ετρωγα οτι αηδια μπορειτε να φανταστειτε! τωρα τα εχω σιχαθει!
τρωω μονο μαγειρεμενο φαγητο και αν αναγκαστω να φαω απεξω, θα προτιμησω πιο "ποιοτικο" ντελιβεραδικο.

ωστοσο υπαρχει ενα ετοιματζιδικο-αν οχι κατι χειροτερο- πραγμα που ολως περιεργως μπορω να το τρωω μεχρι να σκασω! και ανηκει μαλιστα σε οτι πιο ανθυγειινο! τις κονσερβες!
ειναι αυτη η αναθεματισμενη τονοσαλατα μεξικανα!!! πυροβοληστε με λοιπον!

ειναι η μονη αηδια που τρωω και μαρεσει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back