Ποιο είναι το motto σας; (κλεμμένο)

Η ζωή έρχεται καταπάνω μας λέγοντας,"Έλα μέσα,δεν είναι κακό να ζήσεις!".Κι εμείς τί κάνουμε; Πισωπατάμε και τη φωτογραφίζουμε.

Εγώ την έβγαλα να ποτίζει...(έβγαλα φωτογραφία τη Ζωή στη γειτονιά)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χωρις να θελω να βγω εκτος θεματος ή να πω πιο ειναι το δικο μου motto θα ηθελα να πω τι σημαινει.Motto:ρητο που αντιπρωσοπευει τις αρχες καποιου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να ενα ωραιο μοτο που μου το θυμισε η αλικη.
χεσε ψηλα κι αγναντευε. :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

If there is a will, there is a way...

Βοηθάει σε πάσης φύσης αδιέξοδα!!

When you can live for ever,
What do you live for
You can't live for ever so...live the life

"Μόνο με την καρδιά βλέπεις σωστά...την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια"....από το αγαπημένο μου βιβλίο.....:)

:):up:Ότι...λάμπει δεν είναι χρυσός κι ό,τι βλέπεις μπορεί να είναι αλλιώς!

Βανδή:/:

"Μόνο με την καρδιά βλέπεις σωστά...την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια"....από το αγαπημένο μου βιβλίο.....:)
Πάολο Κοέλο;:hmm:

" There is nothing wrong in being different"

ΚΑΙ

"Αγαπη δεν υπαρχει πια,
την πατησε μια κοτα.
Της εριξε μια κουτσουλια,
της αλλαξε τα φωτα."
(Αυτο ισχυει για μενα τουλαχιστον τα τελευταια 18 χρονια της ζωης μου......:cry::|δεν ξερω για σας...)

" There is nothing wrong in being different"

ΚΑΙ

"Αγαπη δεν υπαρχει πια,
την πατησε μια κοτα.
Της εριξε μια κουτσουλια,
της αλλαξε τα φωτα."
(Αυτο ισχυει για μενα τουλαχιστον τα τελευταια 18 χρονια της ζωης μου......:cry::|δεν ξερω για σας...)

Δηλαδή όλη τη ζωή σας!:hmm:;):lol:

Δηλαδή όλη τη ζωή σας!:hmm:;):lol:

Εχεις δικιο που γελας Αγνη;)....
Υπερεβαλα επειτηδες για να δειξω την αγανακτηση μου....:redface:. Ενταξει τωρα οταν λεω αγαπη βεβαια δεν εννοω απο γονεις , συγγενεις φιλους κ.τ.λ αλλα την αλλου επιπεδου που σχεδον ολοι μεχρι τα 18 την εχουν συναντησει μια φορα τουλαχιστον στη ζωη τους.
Εγω παλι δεν την συναντησα...με αποφευγει συστηματικα φαινεται,και οποτε με βλεπει αλλαζει δρομο......:down::down:.
Ερχεται και η κουβεντα με τους φιλους οπου αρχιζουν και μου μιλαν περι του θεματος.Λενε ...λενε ....λενε....και στο τελος ρωτανε "Καλε τι γινεται με σενα?" Και γω καθομαι και τους κοιταω και λεω καθε φορα "τιποτα"
Που θα παει αυτη η βαλιτσα???? οεο!!!!:/::/::/: Δεν αντεχω αλλο....

Καλέ δεν θα τα βάψετε και μαύρα!Εγώ έχω σκεφτεί ήδη το μέλλον μου.Ένα σπίτι με πολλές γάτες.Και αυτό δεν είναι ευτυχία;;;:hmm::happy:

Shadowdancer,ο κόσμος δεν γίνεται πάντα όμορφος από μόνος του.:)

Καμιά φορά πρέπει κι εμείς να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο χαρούμενη και καλύτερη και ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι λίγη αναισθησία,χαλάρωση, και τεράστια αισιοδοξία.:happy:

Το να μπορεί κανείς να κάνει αληθινούς φίλους είναι χάρισμα.:)Ακόμη μεγαλύτερο χάρισμα είναι να κρατά κανείς τους φίλους του.;) Πάντα μιλάω για αληθινούς φίλους,κι όχι για απλές παρέες.:) Η φιλία χτίζεται με τα χρόνια,τις θυσίες και την προσπάθεια.:)

Και φυσικά όταν μιλάτε για αγάπη είναι γενικό. Αν εννοείτε τον έρωτα χαλαρώστε και θα έρθει μόνος του.:)

Σιγουρα ειναι ευτυχια!:)
Αλλα πιστεψε με δεν αρκει μονο αυτο....
Για να εισαι υγειες και ισορροπημενο ατομο πρεπει να εχεις και καλες σχεσεις με τους συνανθρωπους σου και ανω απ'ολα καποιον που να ξερεις οτι σ'αγαπα και θα ειναι εκει παντα.Τωρα θα μου πεις αυτο τον σκοπο τον εκπληρωνουν και οι φιλοι...Αλλα ενταξει οπως και να το κανουμε υπαρχει μεγαλη διαφορα....
Ασε που ετσι επαληθευεται και ο μυθος.....Κατοχος Γατας = Γεροντοκορη:lol:

Shadowdancer,ο κόσμος δεν γίνεται πάντα όμορφος από μόνος του.:)

Καμιά φορά πρέπει κι εμείς να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο χαρούμενη και καλύτερη και ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι λίγη αναισθησία,χαλάρωση, και τεράστια αισιοδοξία.:happy:

Το να μπορεί κανείς να κάνει αληθινούς φίλους είναι χάρισμα.:)Ακόμη μεγαλύτερο χάρισμα είναι να κρατά κανείς τους φίλους του.;) Πάντα μιλάω για αληθινούς φίλους,κι όχι για απλές παρέες.:) Η φιλία χτίζεται με τα χρόνια,τις θυσίες και την προσπάθεια.:)

Και φυσικά όταν μιλάτε για αγάπη είναι γενικό. Αν εννοείτε τον έρωτα χαλαρώστε και θα έρθει μόνος του.:)
Όλοι οι συγγενείς της μαμάς μου είναι στο Βόλο,άρα έρχομαι συχνά.:happy:
Είναι ωραίο μέρος!:D:up:

Βunny εχεις δικιο:) αλλα ερχονται στιγμες που νιωθω οτι δεν κανω τιποτα αλλο απο το να χαλαρωνω και να περιμεεεεενω....

Ναι εχεις δικιο ειναι πολυ ομορφα στο Βολο και ποσο μαλλον στα χωρια λιγο πιο εξω:)

Βunny εχεις δικιο:) αλλα ερχονται στιγμες που νιωθω οτι δεν κανω τιποτα αλλο απο το να χαλαρωνω και να περιμεεεεενω....
Μα δεν καταλαβαίνω τί ψάχνετε λέγοντας αγάπη:έρωτα ή φιλία;:hmm:
Στο κάτω κάτω νομίζω πως μπορεί να ζήγσει κανείς και χωρίς τον έρωτα.:confused: Κατά τη γνώμη μου το άλλο μισό του καθένα μας είναι κάτι που ψάχνουμε και μας ψάχνει.:) Ξέρετε εκείνο το μύθο του Πλάτωνα πάνω σ' αυτό;:up:

Κάντε άλλα πράγματα που σας ευχαριστούν με τους φίλους σας και μην επικεντρώνετε τη ζωή σας στην απογοήτευση και την απαισιοδοξία!:)
Μέσα από κάθε κακό,θα βγει κάτι θετικό 100%!;):happy:

μμμμ Μπραβο bunny σε βλεπω πολυ ψαγμενο/η και σου βγαζω το καπελο....Δεν περιμενα για να πω την αληθεια τετοιου ειδους απαντησεις απο ενα παιδι 12 χρονων.:up:
Λεγοντας αγαπη εννοω ενα αγορι(boyfriend).;)
Τιποτα περισσοτερο τιποτ λιγοτερο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back