ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ζωή έρχεται καταπάνω μας λέγοντας,"Έλα μέσα,δεν είναι κακό να ζήσεις!".Κι εμείς τί κάνουμε; Πισωπατάμε και τη φωτογραφίζουμε.
Εγώ την έβγαλα να ποτίζει...(έβγαλα φωτογραφία τη Ζωή στη γειτονιά)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
χεσε ψηλα κι αγναντευε.

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βοηθάει σε πάσης φύσης αδιέξοδα!!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
What do you live for
You can't live for ever so...live the life
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Ότι...λάμπει δεν είναι χρυσός κι ό,τι βλέπεις μπορεί να είναι αλλιώς!Βανδή

bunny
Περιβόητο μέλος
Πάολο Κοέλο;"Μόνο με την καρδιά βλέπεις σωστά...την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια"....από το αγαπημένο μου βιβλίο.....![]()

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
ΚΑΙ
"Αγαπη δεν υπαρχει πια,
την πατησε μια κοτα.
Της εριξε μια κουτσουλια,
της αλλαξε τα φωτα."
(Αυτο ισχυει για μενα τουλαχιστον τα τελευταια 18 χρονια της ζωης μου......:cry:
δεν ξερω για σας...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
" There is nothing wrong in being different"
ΚΑΙ
"Αγαπη δεν υπαρχει πια,
την πατησε μια κοτα.
Της εριξε μια κουτσουλια,
της αλλαξε τα φωτα."
(Αυτο ισχυει για μενα τουλαχιστον τα τελευταια 18 χρονια της ζωης μου......:cry:δεν ξερω για σας...)
Δηλαδή όλη τη ζωή σας!

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Δηλαδή όλη τη ζωή σας!![]()
Εχεις δικιο που γελας Αγνη
....Υπερεβαλα επειτηδες για να δειξω την αγανακτηση μου....
. Ενταξει τωρα οταν λεω αγαπη βεβαια δεν εννοω απο γονεις , συγγενεις φιλους κ.τ.λ αλλα την αλλου επιπεδου που σχεδον ολοι μεχρι τα 18 την εχουν συναντησει μια φορα τουλαχιστον στη ζωη τους.Εγω παλι δεν την συναντησα...με αποφευγει συστηματικα φαινεται,και οποτε με βλεπει αλλαζει δρομο......
Ερχεται και η κουβεντα με τους φιλους οπου αρχιζουν και μου μιλαν περι του θεματος.Λενε ...λενε ....λενε....και στο τελος ρωτανε "Καλε τι γινεται με σενα?" Και γω καθομαι και τους κοιταω και λεω καθε φορα "τιποτα"
Που θα παει αυτη η βαλιτσα???? οεο!!!!

Δεν αντεχω αλλο....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Καμιά φορά πρέπει κι εμείς να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο χαρούμενη και καλύτερη και ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι λίγη αναισθησία,χαλάρωση, και τεράστια αισιοδοξία.
Το να μπορεί κανείς να κάνει αληθινούς φίλους είναι χάρισμα.
Ακόμη μεγαλύτερο χάρισμα είναι να κρατά κανείς τους φίλους του.
Πάντα μιλάω για αληθινούς φίλους,κι όχι για απλές παρέες.
Η φιλία χτίζεται με τα χρόνια,τις θυσίες και την προσπάθεια.
Και φυσικά όταν μιλάτε για αγάπη είναι γενικό. Αν εννοείτε τον έρωτα χαλαρώστε και θα έρθει μόνος του.

shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Αλλα πιστεψε με δεν αρκει μονο αυτο....
Για να εισαι υγειες και ισορροπημενο ατομο πρεπει να εχεις και καλες σχεσεις με τους συνανθρωπους σου και ανω απ'ολα καποιον που να ξερεις οτι σ'αγαπα και θα ειναι εκει παντα.Τωρα θα μου πεις αυτο τον σκοπο τον εκπληρωνουν και οι φιλοι...Αλλα ενταξει οπως και να το κανουμε υπαρχει μεγαλη διαφορα....
Ασε που ετσι επαληθευεται και ο μυθος.....Κατοχος Γατας = Γεροντοκορη

bunny
Περιβόητο μέλος
Όλοι οι συγγενείς της μαμάς μου είναι στο Βόλο,άρα έρχομαι συχνά.Shadowdancer,ο κόσμος δεν γίνεται πάντα όμορφος από μόνος του.![]()
Καμιά φορά πρέπει κι εμείς να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο χαρούμενη και καλύτερη και ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι λίγη αναισθησία,χαλάρωση, και τεράστια αισιοδοξία.![]()
Το να μπορεί κανείς να κάνει αληθινούς φίλους είναι χάρισμα.Ακόμη μεγαλύτερο χάρισμα είναι να κρατά κανείς τους φίλους του.
Πάντα μιλάω για αληθινούς φίλους,κι όχι για απλές παρέες.
Η φιλία χτίζεται με τα χρόνια,τις θυσίες και την προσπάθεια.
Και φυσικά όταν μιλάτε για αγάπη είναι γενικό. Αν εννοείτε τον έρωτα χαλαρώστε και θα έρθει μόνος του.![]()

Είναι ωραίο μέρος!

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
αλλα ερχονται στιγμες που νιωθω οτι δεν κανω τιποτα αλλο απο το να χαλαρωνω και να περιμεεεεενω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Μα δεν καταλαβαίνω τί ψάχνετε λέγοντας αγάπη:έρωτα ή φιλία;Βunny εχεις δικιοαλλα ερχονται στιγμες που νιωθω οτι δεν κανω τιποτα αλλο απο το να χαλαρωνω και να περιμεεεεενω....

Στο κάτω κάτω νομίζω πως μπορεί να ζήγσει κανείς και χωρίς τον έρωτα.
Κατά τη γνώμη μου το άλλο μισό του καθένα μας είναι κάτι που ψάχνουμε και μας ψάχνει.
Ξέρετε εκείνο το μύθο του Πλάτωνα πάνω σ' αυτό;
Κάντε άλλα πράγματα που σας ευχαριστούν με τους φίλους σας και μην επικεντρώνετε τη ζωή σας στην απογοήτευση και την απαισιοδοξία!

Μέσα από κάθε κακό,θα βγει κάτι θετικό 100%!

shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Λεγοντας αγαπη εννοω ενα αγορι(boyfriend).

Τιποτα περισσοτερο τιποτ λιγοτερο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool