aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τελικά καλύτερα απ'έξω. Αν το είχα βάλει κι εγώ απ'έξω θα γλύτωνα το σκαρφάλωμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κι η Αρηθα εχει μεγαλωσει τοοοοσο πολυυυυ
!!!εχει γινει πια ολοκληρη κοπελα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
επειδή θέλω κι εγώ να βάλω πλέγμα στο μπαλκόνι αλλά όλο το αναβάλλω, μπαίνει από την εξωτερική πλευρά, όπως είδα στη φωτογραφία; Γιατί νόμιζα ότι μπαίνει από την εσωτερική...![]()
Ρούλα, κι εμείς στην αρχή από μέσα το είχαμε βάλει, αλλά η Αρήθα το χρησιμοποιούσε για να σκαρφαλώνει (δηλαδή τη βοηθούσε, αντί να την εμποδίζει). Όπως είπε και η Ασπασία, το βάλαμε απ' έξω για να γλιτώσουμε το σκαρφάλωμα. (Βέβαια, η Αρήθα είναι ειδική περίπτωση, σε δυό-τρεις μέρες το σκαρφάλωσε και έτσι)Τελικά καλύτερα απ'έξω. Αν το είχα βάλει κι εγώ απ'έξω θα γλύτωνα το σκαρφάλωμα...![]()
ευτυχως που το συνηθισε τοσο γρηγορακι η Αρηθα εχει μεγαλωσει τοοοοσο πολυυυυ
!!!εχει γινει πια ολοκληρη κοπελα
![]()
Ευχαριστούμε!! Η αλήθεια είναι ότι το τρώμε όλο το φαΐ μας...

anabou
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα του φοραω ενα λουρακι απο skooby doo!! θα το βγαλω φωτο καμια φορα να σας το δειξω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος

βγαζω το κουδουνακι αλλα δεν ηταν αρκετο γιατι το λουρακι εχει μια βλακεια πλαστικο πανω που κανει θορυβο και επρεπε να το δει. φανταστει να προσπαθει να δει τι γινεται στο λαιμο της. ψοφησα απο τα γελια. μετα αποφασισε οτι θα το βγαλει για να το εξετασει καλυτερα και αρχισε να το τραβαει με τα δοντια. τοτε πηρα την μεγαλη αποφαση και της το εβγαλα. παντως ειμαι χαζη (δευτερη φορα που το παραδεχομαι σημερα) απλα επρεπε να βγαλω και το χαζο αυτο πλαστικο ισως τοτε να μην την ενοχλει! δεν ξερω αν το κουμπωμα ομως ειναι ασφαλειας σαν αυτα που λετε. οσο για το σαμαρακι τωρα καταλαβα τι ειναι . καλη φαση!!! δεν τους το βγαζετε ποτε? παντως οταν ημουν μικρη ειχα δει μια να βγαζει βολτα στο δρομο την γατα της και την κοροιδευα τερμα, τωρα ντρεπομαι να το κανω εγω!!! αν, λεμε τωρα, φοραμε σαμαρακι με λουρακι στο μπαλκονι, ειμαστε δεμενες= ασφαλεις και πεσουμε απο το μπαλκονι θα κρεμομαστε στον αερα απλα χωρις να παθουμε τιποτα, σωστα????
ξερουμε τιμες για σαμαρακια???????????
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει κάπου 6 ευρώ από το petshop Ζωόπολις στην Χάρητος στο Κολωνάκιξερουμε τιμες για σαμαρακια???????????
aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ της το φοράω μόνο όταν βγαίνει στη βεράντα (μαζί με λουράκι βέβαια).οσο για το σαμαρακι τωρα καταλαβα τι ειναι . καλη φαση!!! δεν τους το βγαζετε ποτε?
Θεωρητικά, μάλλον ναι.αν, λεμε τωρα, φοραμε σαμαρακι με λουρακι στο μπαλκονι, ειμαστε δεμενες= ασφαλεις και πεσουμε απο το μπαλκονι θα κρεμομαστε στον αερα απλα χωρις να παθουμε τιποτα, σωστα????
Ωστόσο, θα πρέπει το σαμαράκι να είναι ρυθμισμένο ΑΚΡΙΒΩΣ στο σωστό μέγεθος (καλύτερα να στο ρυθμίσει ο κτηνίατρος). Το σαμαράκι της Αρήθας το είχα πιο χαλαρό από όσο έπρεπε και μια φορά που "κρεμάστηκε"
έτσι όπως λες (από τη μέσα πλευρά της βεράντας ευτυχώς) "γλίστρησε" από το σαμαράκι και το έβγαλε. Το πήγα στον Αίλουρο και μας το έσφιξε όσο πρέπει, ελπίζω ότι τώρα είναι πιο ασφαλές. Καλύτερα πάντως να ρυθμίσεις και το μήκος του λουριού έτσι ώστε να μη φτάνει να "κρεμαστεί" από κάτω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
της εδωσα αμεσως να φαει κατι γευστικο (οχι κατσαριδα, για οσους διαβασαν και το αλλο θεμα).

Τα περισσότερα σαμαράκια (αν όχι όλα) μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με το μέγεθος του ζώου. Αυτό που πήρες δεν ρυθμίζεται;της ειναι λιγο , πολυ λιγο πιο μεγαλο απο οτι θα ηθελα αλλα μου φαινεται καλο!
marestros
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ε, τι να 'γινε... το έβγαλε!τι εγινε?

Προφανώς της είναι πολύ μεγάλο, εκτός κι αν δεν της το είχες φορέσει σωστά.
Το συμπέρασμα είναι ότι δεν μπορείς να βασίζεσαι σ' αυτό και να την αφήνεις χωρίς επιτήρηση, τουλάχιστον μέχρι να "πετύχεις" το σωστό μέγεθος. Πώς ρυθμίζεται το σαμαράκι που πήρες; Έχει τρυπούλες, σα ζώνη;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
το εχω στο μικροτερο μεγεθος. γιατι τα αλλα ηταν πολυ μικρα μετα.
Ε, ναι, στην αρχή μάλλον είναι φυσιολογικό να μην τη βολεύει, λογικά όμως θα το συνηθίσει γρήγορα. Αλλά το ότι μπορεί να το βγάλει (ακόμα κι αν εσένα σου φαίνεται αρκετά σφιχτό) σημαίνει ότι της είναι πολύ μεγάλο. Θα σου πρότεινα να την πήγαινες στον κτηνίατρο μαζί με το σαμαράκι, να της το προσαρμόσει εκείνος στο σωστό μέγεθος.φαινεται σαν να μην την βολευει. ετσι ειναι στην αρχη?
marestros
Δραστήριο μέλος
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορει η Maggie μου να ενοχλιθει απο το καμπανακι στο λουρακι?????Ωραία!!!
Αλλά πώς την έπεισες να φορέσει λουράκι και σαμαράκι;;;![]()
![]()
Αναρωτιέμαι ποιο λουρί είναι ιδανικό για μια γάτα που παίζει και κυνηγάει τον περισσότερο καιρό στον κήπο.
:greycat::cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Σίγουρα οι μικρές ηλικίες είναι πιο επικίνδυνες, αλλά δυστυχώς ο κίνδυνος της πτώσης δεν εξαλείφεται ποτέ...ο κινδυνος να πεσει απο το μπαλκονι υπαρχει σε ολες τι ηλικιες; δεν αποκτουν καποια στιγμη αισθηση του κινδυνου;
Εξάλλου, τις πιο πολλές φορές πέφτουν είτε από πρόθεση (πχ αστείρωτες γάτες σε οίστρο) είτε από απροσεξία. Αν δώσει πχ έναν πήδο για να πιάσει ένα πουλί ή ένα ζουζούνι ή για να περάσει στο δίπλα μπαλκόνι, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην εκτιμήσει σωστά την απόσταση ή να γλιστρήσει και να βρεθεί από κάτω. Ή μπορεί να την τρομάξει κάποιος θόρυβος και να χάσει την ισορροπία της. Αφού για σας δε δούλεψε το σαμαράκι, δες τι μπορείς να κάνεις από άποψη περίφραξης, αλλιώς δε βλέπω άλλη λύση από τη συνεχή επιτήρηση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool