Ποιο λουρί είναι ιδανικό για τη γάτα;

Μπορει η Maggie μου να ενοχλιθει απο το καμπανακι στο λουρακι?????:confused::greycat::cat:

Εγώ πάντως δεν θα έβαζα στο γάτο μου καμπανάκι, οι γάτες είναι φτιαγμένες για να κινούνται αθόρυβα και να κηνυγάνε, θα πρέπει να ειναι λιγο εκνευριστικό για αυτές να έχουν το θόρυβ οσυνέχεια μαζί τους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως δεν θα έβαζα στο γάτο μου καμπανάκι, οι γάτες είναι φτιαγμένες για να κινούνται αθόρυβα και να κηνυγάνε, θα πρέπει να ειναι λιγο εκνευριστικό για αυτές να έχουν το θόρυβ οσυνέχεια μαζί τους...
Ναι αλλά μπορεί να φανούν σωτήρια στην περίπτωση κατά την οποία τον χάσεις. Όταν ο Χιόνης μου έπεσε από το μπαλκόνι, είχε κρυφτεί κάτω από το αυτοκίνητο στο Parking του γείτονα και από την τρομάρα του δεν έβαγαινε όσο και αν τον φώναζα. Αν δεν άκουγα το κουδουνάκι του για να τον βρω θα είχα τρελλαθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον μικρό μου, τον Πίπη, ο οποίος πάει και χώνεται στα πιο απίθανα σημεία, Τον βρίσκω πάντα, μετά από πολύ ψάξιμο ομολογουμένως, γιατί τον φανερώνει το κουδουνάκι του όταν πάει να κινηθεί.;)
Κανένας από τους δύο δεν έχει δείξει να ενοχλείται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αλλά μπορεί να φανούν σωτήρια στην περίπτωση κατά την οποία τον χάσεις. Όταν ο Χιόνης μου έπεσε από το μπαλκόνι, είχε κρυφτεί κάτω από το αυτοκίνητο στο Parking του γείτονα και από την τρομάρα του δεν έβαγαινε όσο και αν τον φώναζα. Αν δεν άκουγα το κουδουνάκι του για να τον βρω θα είχα τρελλαθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον μικρό μου, τον Πίπη, ο οποίος πάει και χώνεται στα πιο απίθανα σημεία, Τον βρίσκω πάντα, μετά από πολύ ψάξιμο ομολογουμένως, γιατί τον φανερώνει το κουδουνάκι του όταν πάει να κινηθεί.;)
Κανένας από τους δύο δεν έχει δείξει να ενοχλείται...
εγω παλι για να ξετρυπωσω ειδικα τον μικρο κανω θορυβο με ενα κομματι αλουμινοχαρτο--επειδη βαζω το φαγητο του πρωτα σε αλουμινοχαρτο και μετα στο πιατακι -[και στην μαιρη το ιδιο]]οταν ακουει αυτον τον ηχο βγαινει γιατι σου λεει''ουπς θα φαμε΄΄:lol:

Απόσο ξέρω το κουδουνάκι επείσης είναι πολύ καλό σε γάτες που κυκλοφορούν έξω , για να μην πλησιάζουν τα πουλάκια "αθόρυβα" και τα πιάνουν....Είναι ένα είδος "ειδοποίησης" για τα πουλάκια ώστε να τις ακούν και να γλυτώνουν από τα νύχια τους;)

Λουράκι για γατάκι

Μπορείτε να μου δώσετε καμία ιδέα από πού παίρνετε τα λουράκια για το γατάκι σας κ πώς είναι καλό να είναι αυτό το λουράκι ωστε να μην το ενοχλεί?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ το πήρα από pet shop και είναι υφασμάτινο με λάστιχο στη μία άκρη για να μπορεί να αποδεσμεύεται ο γάτος αν πιαστεί κάπου. Το δικό σου τι ηλικία έχει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ορφέα... απο κάποιο πετ σοπ θα το παρεις... να ειναι καποιο που θα μπορει να το βγαλει αν πιαστέί κατα λάθος κάπου κάνοντας τα παιχνιδια-αταξίες του , και να μην πνιγεί

οσο για εξω από το σπίτι το κατάλληλο δες εδώ https://www.ailouros.gr/Προβλήματα/Εκπαίδευση/Ναβγειήναμηνβγει/tabid/229/Default.aspx

είναι μικρό, 1,5 μηνων.απλά στο πετ σοπ από μια γρήγορη ματιά που έριξα ήταν απο αυτά τα πλαστικά.είναι καλά αυτα?

Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι το λουράκι που θα πάρεις να έχει οπωσδήποτε άνοιγμα ασφαλείας (που αποδεσμεύεται μόνο του, μόλις η γάτα το ζορίσει λιγάκι) ή λαστιχάκι. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού ή και πνιγμού. Όταν του το φορέσεις, θα πρέπει ανάμεσα απ'το λαιμό του και το λουράκι να χωράει ένα δάχτυλό σου.
Το σαμαράκι για τους εξωτερικούς χώρους μάλλον θα πρέπει να περιμένεις να μεγαλώσει λίγο για να του το βάλεις. Δεν έχω δει πουθενά τόσο μικρά που να κάνουν για 1,5 μηνός γατάκι.

Πολύ όμορφα λουράκια έχει επίσης και στο Accessories στο Τhe Mall!

ωχ εχω κ ασχετοσύνη.τι εννοείς το σαμαρακι για τους εξωτερικούς χώρους?όλα τα λουράκια ίδια δεν είναι?όπως κ να χει εμενα είναι πα΄ντα μέσα στο σπίτι.να μην του πάρω ακόμα?

Το γατάκι είναι πολύ μικρό για να φορέσει λουράκι από τώρα. Όπως είπε και η Aretha, θα είναι και πολύ δύσκολο να βρεις τόσο μικρό σε μέγεθος. Καλύτερα να περιμένεις λίγο.

α οκ.θα περιμενω.ευχαριστώ πολυ

νααι τι στο καλο ειναι το σαμαρακι το ακουω συνεχεια...διαφωτιστε με....:)

Οταν θα μεγαλωσει λιγο και βαλεις το λουρακι, μην ξεχασεις να κρεμασεις και μια ταυτοτητα στο λουρακι με το ονομα του και το τηλεφωνο σου.
Εγω εχω βρει ενα σκυλακι στον δρομο και με την ταυτοτητα του...βρηκα τον ιδιοκτητη του.

νααι τι στο καλο ειναι το σαμαρακι το ακουω συνεχεια...διαφωτιστε με....:)
Είναι ένα λουράκι σε σχήμα "Η" ή "8" που πιάνει γύρω από το στήθος της γατούλας (αντί για το λαιμό της), έτσι ώστε να μπορεί να κρατήσει το βάρος της, χωρίς η γάτα να κινδυνεύει από πνιγμό.
Η Αρήθα το φοράει (μαζί με μακρύ λουράκι) όταν βγαίνει βόλτα στη βεράντα για να μη βρεθεί από κάτω, γιατί εκτός των άλλων είναι μεγάλος κασκαντέρ και μένουμε στον 4ο.:/:
Δες το και στη φωτογραφία και θα καταλάβεις:

παρα πολυ εξυπνο αυτο!!!!:up:
by the way ωραιο μπαλκονι:redface:

Μην το συζητάς, εμάς μας έσωσε το σαμαράκι. Πριν, την είχαμε μαζέψει την Αρήθα από όλα τα διπλανά μπαλκόνια και από το... από πάνω! Είχε ανέβει από τον 4ο στον 5ο περπατώντας πάνω στην τέντα!:blink: Πώς τη γλίτωσε, ο γατοθεός κι η ψυχή της...

Η ψιψι δεν το δέχεται με τίποτα το λουράκι! Ευτυχώς φοβάται να πηδήξει απ'το μπαλκόνι,αν και συνηθίζει να βγαίνει όταν είμαι κι εγώ έξω

Λουράκι?

Έχω πσακσι αρκετά αλά δεν βρήκα κάνα ωραίο λουρακι βρε παιδιά.Μήπως κανένας μπορι να μου βρι κανα σαιτ να παραγγιλω απο εκι η να μπορεσω να βρω??:hmm::confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back