drusilia
Διάσημο μέλος
Μπορει η Maggie μου να ενοχλιθει απο το καμπανακι στο λουρακι?????:greycat::cat:
Εγώ πάντως δεν θα έβαζα στο γάτο μου καμπανάκι, οι γάτες είναι φτιαγμένες για να κινούνται αθόρυβα και να κηνυγάνε, θα πρέπει να ειναι λιγο εκνευριστικό για αυτές να έχουν το θόρυβ οσυνέχεια μαζί τους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι αλλά μπορεί να φανούν σωτήρια στην περίπτωση κατά την οποία τον χάσεις. Όταν ο Χιόνης μου έπεσε από το μπαλκόνι, είχε κρυφτεί κάτω από το αυτοκίνητο στο Parking του γείτονα και από την τρομάρα του δεν έβαγαινε όσο και αν τον φώναζα. Αν δεν άκουγα το κουδουνάκι του για να τον βρω θα είχα τρελλαθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον μικρό μου, τον Πίπη, ο οποίος πάει και χώνεται στα πιο απίθανα σημεία, Τον βρίσκω πάντα, μετά από πολύ ψάξιμο ομολογουμένως, γιατί τον φανερώνει το κουδουνάκι του όταν πάει να κινηθεί.Εγώ πάντως δεν θα έβαζα στο γάτο μου καμπανάκι, οι γάτες είναι φτιαγμένες για να κινούνται αθόρυβα και να κηνυγάνε, θα πρέπει να ειναι λιγο εκνευριστικό για αυτές να έχουν το θόρυβ οσυνέχεια μαζί τους...

Κανένας από τους δύο δεν έχει δείξει να ενοχλείται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παλι για να ξετρυπωσω ειδικα τον μικρο κανω θορυβο με ενα κομματι αλουμινοχαρτο--επειδη βαζω το φαγητο του πρωτα σε αλουμινοχαρτο και μετα στο πιατακι -[και στην μαιρη το ιδιο]]οταν ακουει αυτον τον ηχο βγαινει γιατι σου λεει''ουπς θα φαμε΄΄Ναι αλλά μπορεί να φανούν σωτήρια στην περίπτωση κατά την οποία τον χάσεις. Όταν ο Χιόνης μου έπεσε από το μπαλκόνι, είχε κρυφτεί κάτω από το αυτοκίνητο στο Parking του γείτονα και από την τρομάρα του δεν έβαγαινε όσο και αν τον φώναζα. Αν δεν άκουγα το κουδουνάκι του για να τον βρω θα είχα τρελλαθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον μικρό μου, τον Πίπη, ο οποίος πάει και χώνεται στα πιο απίθανα σημεία, Τον βρίσκω πάντα, μετά από πολύ ψάξιμο ομολογουμένως, γιατί τον φανερώνει το κουδουνάκι του όταν πάει να κινηθεί.
Κανένας από τους δύο δεν έχει δείξει να ενοχλείται...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως δεν θα έβαζα στο γάτο μου καμπανάκι, οι γάτες είναι φτιαγμένες για να κινούνται αθόρυβα και να κηνυγάνε, θα πρέπει να ειναι λιγο εκνευριστικό για αυτές να έχουν το θόρυβ οσυνέχεια μαζί τους...
Απόσο ξέρω το κουδουνάκι επείσης είναι πολύ καλό σε γάτες που κυκλοφορούν έξω , για να μην πλησιάζουν τα πουλάκια "αθόρυβα" και τα πιάνουν....Είναι ένα είδος "ειδοποίησης" για τα πουλάκια ώστε να τις ακούν και να γλυτώνουν από τα νύχια τους

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορείτε να μου δώσετε καμία ιδέα από πού παίρνετε τα λουράκια για το γατάκι σας κ πώς είναι καλό να είναι αυτό το λουράκι ωστε να μην το ενοχλεί?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο για εξω από το σπίτι το κατάλληλο δες εδώ https://www.ailouros.gr/Προβλήματα/Εκπαίδευση/Ναβγειήναμηνβγει/tabid/229/Default.aspx
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το σαμαράκι για τους εξωτερικούς χώρους μάλλον θα πρέπει να περιμένεις να μεγαλώσει λίγο για να του το βάλεις. Δεν έχω δει πουθενά τόσο μικρά που να κάνουν για 1,5 μηνός γατάκι.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

GINA-ERMIS
Νεοφερμένο μέλος
Εγω εχω βρει ενα σκυλακι στον δρομο και με την ταυτοτητα του...βρηκα τον ιδιοκτητη του.
aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι ένα λουράκι σε σχήμα "Η" ή "8" που πιάνει γύρω από το στήθος της γατούλας (αντί για το λαιμό της), έτσι ώστε να μπορεί να κρατήσει το βάρος της, χωρίς η γάτα να κινδυνεύει από πνιγμό.νααι τι στο καλο ειναι το σαμαρακι το ακουω συνεχεια...διαφωτιστε με....![]()
Η Αρήθα το φοράει (μαζί με μακρύ λουράκι) όταν βγαίνει βόλτα στη βεράντα για να μη βρεθεί από κάτω, γιατί εκτός των άλλων είναι μεγάλος κασκαντέρ και μένουμε στον 4ο.

Δες το και στη φωτογραφία και θα καταλάβεις:
Havana
Διάσημο μέλος
by the way ωραιο μπαλκονι

aretha
Περιβόητο μέλος
Πώς τη γλίτωσε, ο γατοθεός κι η ψυχή της...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος
Έχω πσακσι αρκετά αλά δεν βρήκα κάνα ωραίο λουρακι βρε παιδιά.Μήπως κανένας μπορι να μου βρι κανα σαιτ να παραγγιλω απο εκι η να μπορεσω να βρω??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool