Απάντηση: Πώς να της βάλω λουράκι;
Λοιπόν , έχω νέα. Χθες πήραμε ένα λουράκι , δυστυχώς είδαμε δύο pet shops , αλλά δεν υπήρχαν λουράκια με κουμπώματα ασφαλείας , οπότε πήραμε ένα απλό. Αναγκαστικά είχε κουδουνάκι και προσθέσαμε εμείς μια μεταλλική θήκη που περιέχει χαρτάκι στο οποίο γράψαμε όνομα , διεύθυνση , τηλέφωνο. Σήμερα , αφού της δώσαμε το μεσημεριανό της γεύμα , προσπαθήσαμε να της το βάλουμε με την ελπίδα να είναι πιο χαλαρή το μεσημέρι και να μην αντιδράσει άσχημα. Την πήρε ο πατέρας μου και η μητέρα μου της έβαλε το λουράκι και το έσφιξε ούτε χαλαρά ούτε σφιχτά. Η Ψιψίνα δεν αντέδρασε , ευτυχώς , μόνο λίγο κούνησε το ποδαράκι της έτσι εμείς ικανοποιημένοι την αφήσαμε κάτω. Τότε όμως αυτή έκανε σαν τρελή. Έκανε κωλοτούμπες , χοροπηδούσε , προσπαθούσε τέλος πάντων να το βγάλει. Και τελικά κατάφερε και το έβγαλε , αν και εγώ προσπάθησα να της τραβήξω την προσοχή με ένα παιχνιδάκι. Τώρα μας κρατάει υποτίθεται μούτρα , θα της περάσει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχετε καμιά ιδέα; Αν είναι το βγάζει τόσο εύκολα , είναι χαμένος κόπος και δε νομίζω οι γονείς μου να καταδέχονται να αγοράζουν συνεχώς καινούρια λουράκια... Μήπως έφταιγε το ότι ήταν φαγωμένη ή την ενοχλούσε λέτε το λουράκι και το κουδουνάκι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.