Subject to change
e-steki.gr Founder
Χεχε ευχαριστώ. Που να τον δεις κι απο κοντά τι κούκλος είναικ ειχες δικιο, ειναι κουκλι!!να σου ζησει!
![]()
![]()

Αν δεν ήταν στειρωμένος θα είχε κάψει καρδιές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χεχε ευχαριστώ. Που να τον δεις κι απο κοντά τι κούκλος είναι
Αν δεν ήταν στειρωμένος θα είχε κάψει καρδιές![]()
να σου πω, με τις απογοητευσεις που εχω "φαει" ,προτιμω να μενω με γατο κ μαλιστα στειρωμενο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αν διαλεγα ομως,θα προτιμουσα κοκκινο γατακι,τα λατρευω!!!!

Rukia
Νεοφερμένο μέλος
Πορτοκαλι θυληκα και Γκρι αρσενικα (μονοχρωμα) RULE!!!

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω αν για την προτιμηση μου παιζουν ρολο τα γατια μου που εχω τρελο ερωτα μαζι τους αλλα...
Πορτοκαλι θυληκα και Γκρι αρσενικα (μονοχρωμα) RULE!!!![]()
εγω φανταζομαι τωρα τι γατια θα βγουν απο μια τετοια διασταυρωση..θα 'ναι χασιμο τα ψιψινια...

RedCat
Διάσημο μέλος
μ'αρεσουν πολυ και τα γκρι τιγρέ σαν την δικιά σου γατούλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
εμένα πάλι Μαριελ, εκτός από τα κοκκινόγαταμ'αρεσουν πολυ και τα γκρι τιγρέ σαν την δικιά σου γατούλα...
:cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool