Ποιο χρώμα γάτας σας αρέσει;;

ποιο ειναι το αγαπημενο σας χρωμα γατασ?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • μαυρο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ασπρο

• ασπρομαυρο

• γκρι

• κοκκινο

• τιγρε

• τριχρωμο(calico)

• αλλο(εξηγηστε)

• Total voters
    0
κ ειχες δικιο, ειναι κουκλι!!:inlove: να σου ζησει! :D :D
Χεχε ευχαριστώ. Που να τον δεις κι απο κοντά τι κούκλος είναι :D
Αν δεν ήταν στειρωμένος θα είχε κάψει καρδιές :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χεχε ευχαριστώ. Που να τον δεις κι απο κοντά τι κούκλος είναι :D
Αν δεν ήταν στειρωμένος θα είχε κάψει καρδιές :P

:lol: :lol: :lol: να σου πω, με τις απογοητευσεις που εχω "φαει" ,προτιμω να μενω με γατο κ μαλιστα στειρωμενο!!!:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σιγουρα παιζει ρολο το "κλικ"που σου κανει η γατα,οπως και οι ανθρωποι φυσικα:lol: :lol:
αν διαλεγα ομως,θα προτιμουσα κοκκινο γατακι,τα λατρευω!!!!

Αν και οι γάτοι μου είναι κατάμαυροι , μου αρέσουν πάρα πολύ σαν εικόνα οι ολόγκριζοι . Από κει και πέρα τα γατάκια τα διαλέγω με άλλα κριτήρια . Επίσης τρελαίνομαι για κάτασπρα γατάκια . Μου αρέσουν τα ροζ πατουσάκια !!! :P:inlove:

Δεν ξερω αν για την προτιμηση μου παιζουν ρολο τα γατια μου που εχω τρελο ερωτα μαζι τους αλλα...
Πορτοκαλι θυληκα και Γκρι αρσενικα (μονοχρωμα) RULE!!!:P

Δεν ξερω αν για την προτιμηση μου παιζουν ρολο τα γατια μου που εχω τρελο ερωτα μαζι τους αλλα...
Πορτοκαλι θυληκα και Γκρι αρσενικα (μονοχρωμα) RULE!!!:P

:hmm: εγω φανταζομαι τωρα τι γατια θα βγουν απο μια τετοια διασταυρωση..θα 'ναι χασιμο τα ψιψινια...:up: :up: :up:

εμένα πάλι Μαριελ, εκτός από τα κοκκινόγατα:P μ'αρεσουν πολυ και τα γκρι τιγρέ σαν την δικιά σου γατούλα...

εμένα πάλι Μαριελ, εκτός από τα κοκκινόγατα:P μ'αρεσουν πολυ και τα γκρι τιγρέ σαν την δικιά σου γατούλα...

:inlove: :inlove: :cat:

Αν και όλες σχεδόν οι γάτες που είχα ήταν κανελί τιγρέ, τα αγαπημένα μου είναι τα τρίχρωμα... Μου αρέσουν πολύ όμως και τα γκρί τιγρέ/ άσπρο

Είχα πάντα έρωτα με τα γκρι τιγρέ, αλλά κ τα κόκκινα τιγρέ. Οι πρώτες μου γάτες όμως ήταν ολόμαυρες κι έμαθα να μου αρέσει κι αυτό το χρώμα. Επίσης προτιμώ τις κοντότριχες, με πυκνό κ βελουδένιο τρίχωμα, όπως κ του Vector. Τέτοιο τρίχωμα είχε το Νταιζάκι, τρελαινόμουν να τη χαϊδεύω με τις ώρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back