kostasios
Νεοφερμένο μέλος

πλακα κανω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ότι θέλει το βαφτιστήρη!! Περιλαίμιο, παιχνίδια, κρεβατάκι, ότι θέλει θα το'χει!!!!ωραια... λοιπον νονα τι δωρακι θα μας κανεις??
πλακα κανω...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Οπότε καλύτερα να μη σας πω την επιλογή μου γιατί θα με πάρετε με τις ντομάτες... Περικλής ή Μορφέας

kostasios
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Για το Περικλής θα έπρεπε να συμφωνώ κανονικά ως Ασπασία αλλά δε μου κάθεται καλά...Περικλής ή Μορφέας
Το Μορφέας είναι πολύ καλό και νομίζω ότι κάποιος το έχει ξαναπεί. Ο ίδιος ο Κώστας ή κάνω λάθος?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
Ότι θέλει το βαφτιστήρη!! Περιλαίμιο, παιχνίδια, κρεβατάκι, ότι θέλει θα το'χει!!!!
δεν θα φανταστεις τι μου ζητησε ο μικρος μπομπιρας... μπαμπακα λεει εγω δεν θελω δωρα... αλλα θα ημουν πολυ χαρουμενος αν σου επερνε η νουνα εσενα ενα δωρακι...
τι να πεις?? αυτα τα γατια της νεας γεννιας...

Ismini
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
δεν θα φανταστεις τι μου ζητησε ο μικρος μπομπιρας... μπαμπακα λεει εγω δεν θελω δωρα... αλλα θα ημουν πολυ χαρουμενος αν σου επερνε η νουνα εσενα ενα δωρακι...
τι να πεις?? αυτα τα γατια της νεας γεννιας...![]()
Καλά! Αν θες ξαναβαφτίζω κι εσένα!
Αν και μ'αρέσει το Κώστας, έτσι λέγεται και ο άνδρας μου....

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ορφέα ισως?
Και το Ορφέας είναι φοβερό, αλλά ο φίλος του θα λέει ότι τον αντέγραψε... τι Μορφέας τι Ορφέας!
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
καλα μιλαμε εισαι φοβερη...Εδω εχει ονόματα αποκλειστικά για μαύρες γάτες!
![]()
![]()
Καλά! Αν θες ξαναβαφτίζω κι εσένα!
![]()
Αν και μ'αρέσει το Κώστας, έτσι λέγεται και ο άνδρας μου....![]()
λες? οχι μωρε... αν και μου δινεται η ευκαιρια να αλλαξω αυτο το απαισιο ονομα μαλλον θα το κρατησω

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι κακές που είστε!!! Ένα αγοράκι βρήκα κι εγώ να βαφτίσω και πάτε να μου χαλάσετε την κουμπαριά! ΄Ενα έχω να πω: ντροπή και αίσχος!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasios
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλέ πλάκα κάνω!!! Α! σου βρήκα κι άλλο: Marvin από τον Marvin Gaye. Όπως βλέπεις επιμένω μουσικά και μάλιστα σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζειμην φοβασαι... το πολυ πολυ να διαλεξεις εσυ ενα απο τα διαθεσημα ονοματα του μικρου![]()
Αν κι εξακολουθώ να προτιμώ το Marley...
marigo173
Δραστήριο μέλος

Μωρέ καλά να ναι το γατάκι κι ας τον λένε και Αράπη
Κώστα άνοιξε του παιδί μου και μία κονσέρβα του γατιού να του μυρίσει λίγο μπάς και φάει. Δοκίμασε να βάλεις και τις κροκέτες στο χέρι σου μήπως έτσι τις δοκιμάσει και φάει πιο εύκολα, αν ήταν μαθημένος όμως σε κονσέρβες θα του πάρει λίγο καιρό να συνηθίσει. Είχες μήπως ρωτήσει τι του δίνανε πριν;
aretha
Περιβόητο μέλος
Ααααα όλα κι όλα Μαριγώ μου, αναγνωρίζω ότι την ιδέα την ανέφερες εσύ πρώτη σ' αυτό το thread, αλλά ο Λούθηρος είναι ήδη εννιά χρονών!! Άρα το copyright το'χει κατοχυρωμένο από το '98!!Χε, χε, χε ωραία αυτή η ιδέα με τους διάσημους μαύρους τελικά, ποιος την σκέφτηκε, ποιος την σκέφτηκε![]()

kostasios
Νεοφερμένο μέλος
ρε κοριτσια αν δεν τρωη ξηρα τροφη τι να κανω?? ειναι κακο?? μπορω να κανω κατι για να τρωει και απο τα δυο??
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
. Απλά είπα και γω να συμμετάσχω στην μάχη την πνευματικών δικαιώματων που διεξάγεται για το όνομα του μπέμπη.
Κώστα, dont worry, μικρή είναι. Λογικό να προτιμάει τις κονσερβούλες. Μετά για να συνηθίσει την ξηρή, θα αρχίσεις να ανακατεύεις σταδιακά κονσέρβα με ξηρή, αλλάζοντας τις αναλογίες μέχρι να μάθει και τις κροκετούλες. Η ξηρή είναι γενικώς πιο οικονομική και βολική αλλά από κει και πέρα σε ένα ζώο χωρίς προβλήματα υγιείας (π.χ. παχυσαρκία, διάρροιες κτλ) δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνεις ντε και καλά ξηρή. Ίσα ίσα που αν τρώνε μόνο ξηρή και δεν πίνουν αρκετό νερό αργότερα μπορεί να πάθουν και καμιά ζημιά στα νεφρά. Οπότε κάνε τα χατήρια του μπέμπη προς το παρόν και μετά βλέπεις και συ τι του αρέσει και τι είναι καλύτερο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool