Πολλές απορίες από ένα νέο μέλος...

• Thread starter Thread starter nena
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλέ τα λυπάμαι τα ποντικάκια...

Ασπασία μου, η νονά ενέχει θέση μητέρας στη ζωή του βαφτιστηριού της (ελπίζω να προσέξατε το "ενέχει", υπάρχει καμιά φιλόλογος να μου πει εάν ταιριάζει γιατί μόνο αυτή η λέξη μου ήρθε;). Όχι μόνο ποντικάκια, αλλά και μύγες, ζουζούνια και προπάντων κατσαρίδες πρέπει να αρχίσεις να συλλέγεις!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Υ.Γ. Άντε που όλοι νομίζουν ότι με μια λαμπάδα και ένα ζευγάρι παπούτσια θα την βγάλουν καθαρή!!!!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ

Καλέ τι πανέμορφο είναι το Φριξάκι σου; Γλύκα!:inlove:

Αχ! Ευχαριστώ πολυ! Νόμιζα ότι κανείς δεν θα μου έλεγε ότι το Φριξάκι είναι ομορφούλι! Έχει κλέψει την παράσταση ο κούκλος ο Marley (και δικαίως φυσικά) !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία μου, η νονά ενέχει θέση μητέρας στη ζωή του βαφτιστηριού της (ελπίζω να προσέξατε το "ενέχει", υπάρχει καμιά φιλόλογος να μου πει εάν ταιριάζει γιατί μόνο αυτή η λέξη μου ήρθε;). Όχι μόνο ποντικάκια, αλλά και μύγες, ζουζούνια και προπάντων κατσαρίδες πρέπει να αρχίσεις να συλλέγεις!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Υ.Γ. Άντε που όλοι νομίζουν ότι με μια λαμπάδα και ένα ζευγάρι παπούτσια θα την βγάλουν καθαρή!!!!:blink:
Δεν είμαι άξια για νουνά του λοιπόν?:cry::cry::cry:
Ήταν βαρύ αυτό που είπες Νερίνα.:( Αρχίζω από τώρα να μαζεύω ότι υπάρχει σε έντομο (μύγες, ακρίδες, κατσαρίδες κλπ.) και ερπετό (μολυντήρια, σαυρίτσες) αλλά και ποντίκια.
Κουμπάρε Κώστα που να στα στείλω?:confused: :hmm: :rolleyes:

Συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι σωστο, η ξηρα τροφη ειναι πολυ καλυτερη απο την κονσερβα αν συνοδευεται απο νερο, γιατι εξασκει ακι τα δοντακαι και δεν παθαινουν πετρα.
Πολύ πιθανόν να κάνω λάθος. Από τα λίγα που έχω διαβάσει σχετικά και από κάποιες συζητήσεις με πιο ειδικούς από μενα, μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι και η αποκλειστική σίτιση με ξηρά τροφή έχει τα μειονεκτήματά της.
Τώρα για να μιλήσω και για κάτι της ειδικότητάς μου (φιλόλογος γαρ), Νερίνα μου ελαφρώς αδόκιμο το "ενέχει" στη συγκεκριμένη πρόταση αλλά δε βαριέσαι:P. Μάλλον "κατέχει" ήθελες να πεις και πάνω στον ενθουσιασμό σου μπέρδεψες το πρόθεμα;)

Η γνώμη του Αίλουρου σχετικά με το δίλημμα κονσέρβα/ξηρή τροφή:

Υγρές τροφές
Οι τροφές σε κονσέρβα ή σε ειδικά φακελάκια περιέχουν αρκετή αναλογία νερού (70%), στοιχίζουν ακριβά και δημιουργούν κάποια προβλήματα..
Υπάρχει κίνδυνος σχηματισμού πέτρας στα ούλα. Έχουν άσχημη μυρωδιά (κόπρανα, αέρια του εντέρου, αναπνοή). Η τροφή μπορεί "να χαλάσει" πολύ γρήγορα. Το πιάτο της τροφής πρέπει να πλένεται καθημερινά με καυτό νερό. Τα κόπρανα είναι μαλακότερα.
Πλεονέκτημα: Γάτες με ιατρικά προβλήματα που απαιτούν αυξημένη πρόσληψη νερού ωφελούνται από την διατροφή με κονσέρβες.
Ξηρές τροφές
Οι ξηρές τροφές έχουν αρκετά πλεονεκτήματα...,Ο σχηματισμός πέτρας στα ούλα είναι πολύ λιγότερος. Η τροφή είναι φθηνότερη και έχει λιγότερη μυρωδιά. Το πιάτο παραμένει καθαρό. Η τροφή, θεωρητικά, "δεν χαλάει εύκολα". Τα κόπρανα είναι σκληρότερα.
Μειονέκτημα. Οι γάτες χρειάζεται να πίνουν περισσότερο νερό.

Νομίζω ότι η ομοιότητα είναι ολοφάνερη!!!:lol: :lol: :lol:
Καλε που τη βλέπεις την ομοιότητα?????!!!!!!
Ο Μarley ειναι ροζ και ο γατος σκουρο καφε!:blink:

παντος το γατι εχει κατι νταγλες τωρα αλλο πραγμα...μιλαμε για πολυ υπνο.. α! εχθες ο χαζος ανεβηκε στο κρεβατι και κοιμηθηκε στην ακρη.. καποια στιγμη (νομιζε πως ειχε χωρο) πηγε να γυρισει την κορμαρα του ετσι πως ηταν απλωμενος απο την αλλη πλευρα αλλα τελικα κατεληξε στο πατωμα... εγω αγχωθηκα νομιζα οτι χτυπησε.. και σηκωθηκα να δω αν ειναι καλα.. και τον βλεπω τον αθεοφοβο να κοιμαται κατω απο το κρεβατι... μιλαμε χαμπαρι δεν πηρε που επεσε..:confused::confused::confused:
Καλά αυτός ειναι πολυυυυ Περσίας!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Φανταζομαι εσενα που εχεις συνηθισει με σκυλο πώς θα σου φαίνεται....

Καλε που τη βλέπεις την ομοιότητα?????!!!!!!
Ο Μarley ειναι ροζ και ο γατος σκουρο καφε!:blink:
Άντε καλέ ροζ ο Bob Marley! Μυγάς ήταν, από Τζαμαϊκανό πατέρα και μαύρη μητέρα, είναι δυνατόν???!!! Απλά μάλλον είναι "πειραγμένη" η φωτογραφία. Και στο χρώμα και στο μαλλί μοιάζουν...:rolleyes:

στο μαλλί μοιάζουν σίγουρα!!!:up:

Να και μια καλύτερη φωτογραφία του original Marley
bob%20marley%20-%20smile.bmp

Καλύτερα τώρα?:cool:

με το συμπάθειο αλλα ο γατούλης μαρλευ είναι πολύ πιο ωραίος απο τον original μάρλευ:redface: :D

Συμφωνώ και επαυξάνω! Αλλά Θεός ο Bob! Τώρα γράφω με μουσική υπόκρουση το No woman, no cry...:cool:

εγω λεω το γατο να τον φωναζουμε πουμα του παει

εγω λεω το γατο να τον φωναζουμε πουμα του παει
Αφού αποφάσισε ο άνθρωπος, γιατί μου το χαλάς τώρα που χάρηκα ότι θα γίνω νουνά? Εεεε, γιατί?:confused:
πολυ καλημερα σας...:):)
τελικα ο γατουλης θα βγει Marley
Ορίστε, το γράφει καθαρά, o γατούλης θα βγει Marley!!!:up:

πω πω.. ελειψα λιγες ωρες και δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω:confused::confused::confused:

μην ανησυχεις ''νουνα'' το παδι εχει πλεον ονομα.. δεν αλλαζει πλεον..:P

να σου πω αντι για ποντικακια και καταριδες δεν του στελνεις καμια τσουπρα να εχει να παιζει?? τον βλεπω λιγο αλανιαρη..:lol::lol::lol:

οσο για την συγκριση του Μαρλε'ι' με τον original πιστευω ειναι εμφανες οτι ειναι ιδιοι!! αν υπαρχει στην παρεα καμια κομμωτρια να κλεισω ραντεβου για τα ραστα του μικρου!!;)

Εγώ πάλι δεν βρίσκω ιδιαίτερη ομοιότητα με το πρωτότυπο εκτός από το μελαμψόν του χρώματος. Ο μικρούλης είναι απείρως ωραιότερος. Από φωνή πώς είναι? Μίλησε καθόλου?

:mad: Δεν έχετε το θεό σας.Όλη μέρα ταίζω και ξεσκατίζω και κοιμίζω μωρά και σεις αχολείστε με τις γατούλες:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΖΥΛΕΥΩ

Εγώ πάλι δεν βρίσκω ιδιαίτερη ομοιότητα με το πρωτότυπο εκτός από το μελαμψόν του χρώματος. Ο μικρούλης είναι απείρως ωραιότερος. Από φωνή πώς είναι? Μίλησε καθόλου?

λιγο Καζαντζιδη τραγουδισε αλλα πιστευω να αλλαξει ρεπερτοριο:P:P:P:D:D

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ

Δε σου γράφω για να σου δώσω συμβουλές, αλλλά για να σου δώσω συγχαρητήρια.
Όσο μεγάλη ευθύνη είναι να έχεις μια γατούλα τόσο πιο υπέροχο είναι να περνάς χρόνο μαζί της και να τη ''χαζεύεις''.
Απλά να ξέρεις ότι κάθε γάτα είναι ανεξάρτητη κι αν θέλει θα ασχοληθεί μαζί σου. εσύ απλά τυχαίνει να τη φιλοξενείς σπίτι σου!!!:)

Κώστα που χάθηκες? Το βαφτιστήρι μου τι κάνει? Του χρωστάει κάτι δωράκια η νουνά...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back