Ismini
Διάσημο μέλος
Παλι καλα που της κανει μονο κορτε. Γιατι ο Καισαρας προσπαθουσε να βιασει τα γατακια πριν στειρωθει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως δοκίμασα το ξύδι, καθώς κ τα διάφορα σπρέι που κυκλοφορούν χωρίς αποτέλεσμα. Θα δοκιμάσω και το πιπέρι, αν κ σκέφτομαι στο τέλος-τέλος να βάλω κανένα είδος συρματοπλέγματος γύρω από το κρεβάτι μου όσο λείπω![]()
Ε το συρματοπλεγμα θα πιασει σιγουρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά το πρόβλημα με τα τσίσα το έχω κι εγώ. Ο Χουζούρης εξακολουθεί να τα κάνει οπουδήποτε εκτός του κουτιού του... Τα έχω πάρει πάρα πολύ μαζί του και δεν ξέρω τί να κάνω. Δοκίμασα ξύδι... ΤΙΠΟΤΑ. Θα δοκιμάσω και πιπέρι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
). Περσική ήταν. Δεν δοκίμασα κάτι, δεν ήξερα καν τι, πάνε και χρόνια. Και ήταν χειμώνας κι εγώ είχα μόνο 1 πάπλωμα. Ευτυχισμένη που ήμουν...... Αν της έκλεινα τη πόρτα του δωματίου πήγαινε κανονικά στο χώμα της. Για μέρες. Μόλις της άνοιγα πάλι τη πόρτα τα ίδια
Την έδωσα τελικά σε μια φίλη μου. Περίεργο πράγμα πάντως.... Δεν μου έχει ξανα τύχει με κανένα γατάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Την έδωσα τελικά σε μια φίλη μου. Περίεργο πράγμα πάντως.... Δεν μου έχει ξανα τύχει με κανένα γατάκι

anabou
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

maxi2
Δραστήριο μέλος
Ο Ζιζού πάλι αν και δεν είναι στειρωμένος ακόμα (5 μηνών είναι), δεν ψεκάζει πουθενά στο σπίτι.. πάει κανονικά στην άμμο του.
Το πρωί μόνο την ώρα που την καθαρίζω και αφού έχω τελειώσει, εκείνη την ώρα πάει και κάνει την "δουλειά" του... Το σκατογατουλίνι μου, περιμένει να την καθαρίσω για να την λερώσει.. και ξανά πάλι το φτυαράκι για να την ξανακαθαρίσω...
Και όλα αυτά στις 5 το πρωί.... γκρρρρρρρ.....

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Πηγαίνει κανονικά σε όποια τουαλέτα υπάρχει (παλιά παρτέρι, ύστερα χαρτόκουτο με κοκκινόχωμα, ύστερα αγορασμένη ανοιχτή τουαλέτα γάτας με γείσο και στα ταξίδια σε τετράγωνη λεκανίτσα), πάντα με άμμο. Αν είναι άδεια/πλυμένη, περιμένει!
Αν δεν έχω προλάβει να καθαρίσω τα κακάκια μια μέρα, πάει, σκάβει όσο μπορεί αλλού και τα κάνει (η αλήθεια είναι ότι ζορίζεται, αλλά δε βγάζει τσαντίλες ούτε "απαιτεί" να καθαρίσω).
Σκάβει σχετικά προσεκτικά, δεν πετάει παρά ελάχιστη άμμο έξω και μετά προσπαθεί το χρυσό μου με το χεράκι να τη "σκουπίσει" προς τη μεριά της λεκάνης... Μεταφέρει στο σπίτι μόνον τους 1-2 κόκκους που θα τύχει να κολλήσουν στα πατουσάκια της.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη, καλύτερα δε γίνεται με το θέμα τουαλέτας!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Μονο ο μπαμπας μου στεναχωρηθηκε για το χωρισμο. Η Κλεοπατρα πηγε σε σπιτι με αλλες γατες και σκυλο και εζησε μια χαρα!
Εγω το προβλημα με το κατουρημα το εχω λυσει κατα 80%.
1. Πιπερι στα σημεια που προτιμα
2. Felliway στη μπριζα
3. ΝΑ τον πηγαινω εγω οταν τον βλεπω να προετοιμαζεται για το κακο...και εκει να του μιλαω γλυκα και να σκαβω με το φτυαρακι.
Θελει παρακαλια για να κανει τσισα....
marigo173
Δραστήριο μέλος
Καλά να 'ναι και δεν πειράζει ας σου κατουράνε που και που
. Για να μην τρομάξει και κανένας άλλος άδικα στο μέλλον, το πρήξιμο από την περιτονίτιδα που είχε ο γάτος της φίλης μου δεν μοιάζει καθόλου με πρήξιμο από λίπος, το υγρό σχηματίζει ακανόνιστα σχήματα (εντελώς παρα φύση και σε μέγεθος και σε εξάπλωση) και είναι πολύ σκληρό.
Όσο για τις κόρες κουράγιο με τη δίαιτα πες τους!

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το περίεργο με τη Λούσυ είναι ότι πάει κανονικά στην άμμο της όταν είμαι στο σπίτι, όταν λείπω όμως δουλειά ή αλλού γυρνάω κ βρίσκω τσίσα κ πολλές φορές κακά πάνω στο κρεβάτι μου. Μία φορά όμως, ενώ κοιμόμασταν όλες μαζί την είδα που ετοιμαζόταν για την ανάγκη της στη γωνία του κρεβατιού. Μου ήρθε να τη σουβλίσω, μα τι να την έχει πιάσει, παλιότερα δεν είχε κανένα πρόβλημα τουαλέτας. Εν τω μεταξύ, κάθε πρωί αναγκάζομαι να ξεστρώνω το κρεβάτι κ να το στρώνω με μουσαμάδες κ το απόγευμα να πλένω μουσαμάδες κ.λπ. Μου φαίνεται ότι το συρματόπλεγμα είναι η μόνη λύση…

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν γίνεται να μην μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα;
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Κι ας μην είχε κάτι ιδιαιτερο πριν. Τι να κανουμε... Εχουν τις παραξενιές τους ε? 
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool