Πολλαπλά προβλήματα υγείας!

Παντως δοκιμασε πιπερι. Φτηνο και δεν θα πλησιασει σιγουρα. (Εκτος εαν παει αλλου).
Παλι καλα που της κανει μονο κορτε. Γιατι ο Καισαρας προσπαθουσε να βιασει τα γατακια πριν στειρωθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως δοκίμασα το ξύδι, καθώς κ τα διάφορα σπρέι που κυκλοφορούν χωρίς αποτέλεσμα. Θα δοκιμάσω και το πιπέρι, αν κ σκέφτομαι στο τέλος-τέλος να βάλω κανένα είδος συρματοπλέγματος γύρω από το κρεβάτι μου όσο λείπω :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως δοκίμασα το ξύδι, καθώς κ τα διάφορα σπρέι που κυκλοφορούν χωρίς αποτέλεσμα. Θα δοκιμάσω και το πιπέρι, αν κ σκέφτομαι στο τέλος-τέλος να βάλω κανένα είδος συρματοπλέγματος γύρω από το κρεβάτι μου όσο λείπω :D
:lol: :lol: Ε το συρματοπλεγμα θα πιασει σιγουρα!

:mad: Παιδιά το πρόβλημα με τα τσίσα το έχω κι εγώ. Ο Χουζούρης εξακολουθεί να τα κάνει οπουδήποτε εκτός του κουτιού του... Τα έχω πάρει πάρα πολύ μαζί του και δεν ξέρω τί να κάνω. Δοκίμασα ξύδι... ΤΙΠΟΤΑ. Θα δοκιμάσω και πιπέρι...

Είχα παλια κι εγώ μια γάτα που τα έκανε στο κρεβάτι μου συνέχεια. (και όχι μόνο τσίσα :mad: :mad: ). Περσική ήταν. Δεν δοκίμασα κάτι, δεν ήξερα καν τι, πάνε και χρόνια. Και ήταν χειμώνας κι εγώ είχα μόνο 1 πάπλωμα. Ευτυχισμένη που ήμουν...... Αν της έκλεινα τη πόρτα του δωματίου πήγαινε κανονικά στο χώμα της. Για μέρες. Μόλις της άνοιγα πάλι τη πόρτα τα ίδια :( Την έδωσα τελικά σε μια φίλη μου. Περίεργο πράγμα πάντως.... Δεν μου έχει ξανα τύχει με κανένα γατάκι

Την έδωσα τελικά σε μια φίλη μου. Περίεργο πράγμα πάντως.... Δεν μου έχει ξανα τύχει με κανένα γατάκι

:( :( :( :hmm:

Ούτε κι εμένα μου έχει τύχει με κανένα γατάκι αυτό. Η μόνη περίπτωση να μην πάνε στην άμμο τους είναι να είναι εγκλωβισμένα σπίτι και να μην κρατιούνται άλλο. Αλλά και πάλι προτιμούν το μπάνιο όχι το κρεββάτι μου.

Σε εμάς συμβαίνει το εξής περίεργο: Ενώ απαιτεί να του καθαρίζεις την άμμο κάθε μέρα (κάθεται μπροστά της και σκούζει), έχει και μια μανία να είναι τέλεια στρωμμένη για να την ξεστρώσει αμέσως μετά, μόλις έρθει ο καιρός να του την αλλάξουμε τελείως και να του πλύνουμε το κουτί της τότε τσαντίζεται και τη μισή την πετάει έξω λες και θέλει να αδειάσει το κουτί του τελείως. Και μιλάμε για τσαντίλα, σκάβει και πετάει έξω σαν τρελλός σαν να ψάχνει τη μυρωδιά του.:confused:

Eλπίζω να έχεις σκεπαστή τουαλέτα. Φαντάζομαι αν είναι και τσαντίλας ποσο χαλίκι θα πετάει έξω! Eγώ μολις καθαρίσω, πάντα μα πάντα θα πάμε στην ωραία και καθαρή φρέσκια άμμο. Nοικοκοιρές είναι βλέπεις και σιχαίνονται το βρώμικο :P

ο Ασπρούλιακας δεν χρησιμοποιεί την άμμο του αν είναι λερωμένη.. Αν και την καθαρίζω κάθε πρωί, το Σάββατο μιας και δεν βγαίνω απο το σπίτι την αφήνω αν δεν έχει πολλά πράγματα μέσα.. κι όμως... πάει και κάθεται απ' έξω και νιαουρίζει, απαιτώντας να την καθαρίσω για να την χρησιμοποιήσει.

Ο Ζιζού πάλι αν και δεν είναι στειρωμένος ακόμα (5 μηνών είναι), δεν ψεκάζει πουθενά στο σπίτι.. πάει κανονικά στην άμμο του.
Το πρωί μόνο την ώρα που την καθαρίζω και αφού έχω τελειώσει, εκείνη την ώρα πάει και κάνει την "δουλειά" του... Το σκατογατουλίνι μου, περιμένει να την καθαρίσω για να την λερώσει.. και ξανά πάλι το φτυαράκι για να την ξανακαθαρίσω...
Και όλα αυτά στις 5 το πρωί.... γκρρρρρρρ.....:mad: :mad:

οι δικοί μου κάνουν το χειρότερο...όταν αδειάζω την άμμο και πλένω το κουτί συνήθως το αφήνω για κανα 10 λεπτο χωρίς άμμο, να φύγει τελείως η υγρασία. Συνήθως επίσης ξεχνάω την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή (κακή συνήθεια) και πάνε και κάνουν τσισα στο άδειο, φρεσκοπλυμένο κουτί!!! :(

Η Νιάρα δεν κάνει τέτοιες κόνξες...
Πηγαίνει κανονικά σε όποια τουαλέτα υπάρχει (παλιά παρτέρι, ύστερα χαρτόκουτο με κοκκινόχωμα, ύστερα αγορασμένη ανοιχτή τουαλέτα γάτας με γείσο και στα ταξίδια σε τετράγωνη λεκανίτσα), πάντα με άμμο. Αν είναι άδεια/πλυμένη, περιμένει!
Αν δεν έχω προλάβει να καθαρίσω τα κακάκια μια μέρα, πάει, σκάβει όσο μπορεί αλλού και τα κάνει (η αλήθεια είναι ότι ζορίζεται, αλλά δε βγάζει τσαντίλες ούτε "απαιτεί" να καθαρίσω).
Σκάβει σχετικά προσεκτικά, δεν πετάει παρά ελάχιστη άμμο έξω και μετά προσπαθεί το χρυσό μου με το χεράκι να τη "σκουπίσει" προς τη μεριά της λεκάνης... Μεταφέρει στο σπίτι μόνον τους 1-2 κόκκους που θα τύχει να κολλήσουν στα πατουσάκια της.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη, καλύτερα δε γίνεται με το θέμα τουαλέτας!
:up::up::up:

Μπράβο η Νιάρα...!!! Πολύ νοικοκυρά! :)

A, κι ο Σάκης έτσι είναι... Αν η άμμος δεν είναι σε προσαρμοσμένο υπόστεγο η αυλή μου θα είχε γίνει σκάμμα με κρυμμένους θησαυρούς! Είναι βρωμύλος το καμάρι αλλά τον αγαπάω τι να κάνουμε; Η Μίτσυ από την άλλη κυρία σαν τη Νιάρα κι αν είναι λερωμένη η άμμος της διαμαρτύρεται!

Την Κλεοπατρα παλιοτερα (17 χρονων) γι αυτο την ειχα δωσει κι εγω. Εκανε κακα της στα κρεββατια!
Μονο ο μπαμπας μου στεναχωρηθηκε για το χωρισμο. Η Κλεοπατρα πηγε σε σπιτι με αλλες γατες και σκυλο και εζησε μια χαρα!
Εγω το προβλημα με το κατουρημα το εχω λυσει κατα 80%.
1. Πιπερι στα σημεια που προτιμα
2. Felliway στη μπριζα
3. ΝΑ τον πηγαινω εγω οταν τον βλεπω να προετοιμαζεται για το κακο...και εκει να του μιλαω γλυκα και να σκαβω με το φτυαρακι.
Θελει παρακαλια για να κανει τσισα....

Πολύ χάρηκα Silmoril που δεν έχουν τίποτα οι γάτες σου!!!:) Καλά να 'ναι και δεν πειράζει ας σου κατουράνε που και που:D.
Για να μην τρομάξει και κανένας άλλος άδικα στο μέλλον, το πρήξιμο από την περιτονίτιδα που είχε ο γάτος της φίλης μου δεν μοιάζει καθόλου με πρήξιμο από λίπος, το υγρό σχηματίζει ακανόνιστα σχήματα (εντελώς παρα φύση και σε μέγεθος και σε εξάπλωση) και είναι πολύ σκληρό.
Όσο για τις κόρες κουράγιο με τη δίαιτα πες τους!;)

Thnanx Marigo :)
Το περίεργο με τη Λούσυ είναι ότι πάει κανονικά στην άμμο της όταν είμαι στο σπίτι, όταν λείπω όμως δουλειά ή αλλού γυρνάω κ βρίσκω τσίσα κ πολλές φορές κακά πάνω στο κρεβάτι μου. Μία φορά όμως, ενώ κοιμόμασταν όλες μαζί την είδα που ετοιμαζόταν για την ανάγκη της στη γωνία του κρεβατιού. Μου ήρθε να τη σουβλίσω, μα τι να την έχει πιάσει, παλιότερα δεν είχε κανένα πρόβλημα τουαλέτας. Εν τω μεταξύ, κάθε πρωί αναγκάζομαι να ξεστρώνω το κρεβάτι κ να το στρώνω με μουσαμάδες κ το απόγευμα να πλένω μουσαμάδες κ.λπ. Μου φαίνεται ότι το συρματόπλεγμα είναι η μόνη λύση…:hmm:

Tαλαιπωρείσαι βρε παιδί μου :/:
Δεν γίνεται να μην μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα;

Παντως αν και σχετικά σπάνιο για γατάκια είναι αξιοπερίεργο!!! Μουσαμάδες έβαζε κι η μητέρα μου σε όλα τα επιπλα με μια γάτα που είχανε και υπέφερε η καημένη.... Πολλή δουλειά. Και τα δικά μου πάνε στην άμμο με το που την καθαρίζω :mad: . Κι ας μην είχε κάτι ιδιαιτερο πριν. Τι να κανουμε... Εχουν τις παραξενιές τους ε? :D

Xαλάλι τους όμως τα βασανα. Tόσα μας προσφέρουν τα πουλάκια μου :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back