Πολύ περίεργα και κακά συμπτώματα!!!!

Ενα ειδικό σαμπουάν/καθαριστικό για τα πλένουμε τα αυτιά των γατιών και των σκυλιών είναι το Epi-otic της Vibrac... :)
Μυρίζει και πολύ ωραία, οχι σαν φάρμακο.!
ειναι παρα πολυ καλο αλλα λαδωνει:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι παρα πολυ καλο αλλα λαδωνει:(

Δεν το έχω βάλει ακόμα σε γάτα.. στο σκύλο είναι οκ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το έχω βάλει ακόμα σε γάτα.. στο σκύλο είναι οκ!:)
ισως εγω βαζω πιο πολυ απο οσο πρεπει:redface:

5-6 σταγονες σε καθε αυτι θελει στις γατες , σε μεγαλοσωμα σκυλια μπορει να πεσει και παραπανω:)

Απο το garamat? η απο το αλλο?

Απο το epi-otic, αυτό που είπα εγω, σαν λύση.:)

Λοιπον μαλλον δεν εχω εμπειρια απο ωτίτιδες... στην αρχη ειχα φανταστει τα χειροτερα βλεποντας το τελικα ομως με τη σωστη αντιβιωση και τις σταγονιτσες εχω τρομαξει με το ποσο καλυτερα φαινεται σε μολις μια μερς η δυο.. ξαναβρηκε τον εαυτο του σχεδον πληρως!!!
Τα κουνηματα κεφαλιου μειώνονται αλλα μαλλον ποναει ακομα και αδυνατο να του καθαρισω τα αυτακια δε μ'αφηνει.. περιμενω να αισθανθει λιγο καλυτερα και θα το κανω ενα καλο μπανιο με ειδικο σαμπουαν που θα το βοηθησει και θα του τα ξανακαθαρισω παλι.. περιεργο παντως ολονων των αλλων τα αυτακια ειναι πεντκαθαρα απο 6τη φυση τους ... μονο αυτο ειχε αυτα τα συμπτωματα η την κατασταση στα αυτακια.. στην αρχη νομιζα για ψυλλους η καποια βρωμίτσα και ειχα κι ενοχες μη δεν τους φερομουν αρκετα καλα οπως μερικοι ειπαν αλλα δεν ισχυει. Εμφανιστηκε μονο σε αυτο και τα αλλα ειναι μια χαρα και το καλο ειναι οτι κι αυτο γιατρευεται πολύ γρηγορα... αρα μερικες φορες το να δειχνει του θανατα δεν ειναι και τοσο ανυσηχητικο βεβαια δεν το ξερεις αν δε βγουν οι εξετασεις.

Παντως σας ευχαριστουμε ολους για το ενδιαφερον παιδια κι εγω κι αυτο και Βασια ευχαριστω για τη δευτερη γνωμη ηταν πολύ χρησιμη.
Αχχχχχχχ..πολυ χαρικα που βλεπω να εχει καλυτερευση η μικρη:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back