myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
08-11-08
17:16
ειναι παρα πολυ καλο αλλα λαδωνειΕνα ειδικό σαμπουάν/καθαριστικό για τα πλένουμε τα αυτιά των γατιών και των σκυλιών είναι το Epi-otic της Vibrac...
Μυρίζει και πολύ ωραία, οχι σαν φάρμακο.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
08-11-08
17:49
ειναι παρα πολυ καλο αλλα λαδωνει![]()
Δεν το έχω βάλει ακόμα σε γάτα.. στο σκύλο είναι οκ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
08-11-08
18:49
ισως εγω βαζω πιο πολυ απο οσο πρεπειΔεν το έχω βάλει ακόμα σε γάτα.. στο σκύλο είναι οκ!![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
08-11-08
18:52
5-6 σταγονες σε καθε αυτι θελει στις γατες , σε μεγαλοσωμα σκυλια μπορει να πεσει και παραπανω

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
08-11-08
19:22
Απο το garamat? η απο το αλλο?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
08-11-08
20:59
Απο το epi-otic, αυτό που είπα εγω, σαν λύση.

zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
08-11-08
22:23
Αχχχχχχχ..πολυ χαρικα που βλεπω να εχει καλυτερευση η μικρηΛοιπον μαλλον δεν εχω εμπειρια απο ωτίτιδες... στην αρχη ειχα φανταστει τα χειροτερα βλεποντας το τελικα ομως με τη σωστη αντιβιωση και τις σταγονιτσες εχω τρομαξει με το ποσο καλυτερα φαινεται σε μολις μια μερς η δυο.. ξαναβρηκε τον εαυτο του σχεδον πληρως!!!
Τα κουνηματα κεφαλιου μειώνονται αλλα μαλλον ποναει ακομα και αδυνατο να του καθαρισω τα αυτακια δε μ'αφηνει.. περιμενω να αισθανθει λιγο καλυτερα και θα το κανω ενα καλο μπανιο με ειδικο σαμπουαν που θα το βοηθησει και θα του τα ξανακαθαρισω παλι.. περιεργο παντως ολονων των αλλων τα αυτακια ειναι πεντκαθαρα απο 6τη φυση τους ... μονο αυτο ειχε αυτα τα συμπτωματα η την κατασταση στα αυτακια.. στην αρχη νομιζα για ψυλλους η καποια βρωμίτσα και ειχα κι ενοχες μη δεν τους φερομουν αρκετα καλα οπως μερικοι ειπαν αλλα δεν ισχυει. Εμφανιστηκε μονο σε αυτο και τα αλλα ειναι μια χαρα και το καλο ειναι οτι κι αυτο γιατρευεται πολύ γρηγορα... αρα μερικες φορες το να δειχνει του θανατα δεν ειναι και τοσο ανυσηχητικο βεβαια δεν το ξερεις αν δε βγουν οι εξετασεις.
Παντως σας ευχαριστουμε ολους για το ενδιαφερον παιδια κι εγω κι αυτο και Βασια ευχαριστω για τη δευτερη γνωμη ηταν πολύ χρησιμη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum