Πολύ περίεργα και κακά συμπτώματα!!!!

Της εδωσα ronaxan βασικα θα δινω πρωι βραδυ και οντως φαινεται να ποναει στ αυτακια αν και δεν εχει υγρο η κατι και αρχισαμε τις σταγονες. Το καλο ειναι οτι οπως ειπα εχουν σιαξει τα κακακια της παει το αιμα δεν υπαρχει και καλου κακου παρολο που δεν εχει ψωρα λεει ο γιατρος επανελαβα ενα stronghold και στα αλλα και ριξαμε ενα καθαρισμα παλι στα αυτακια προληπτικα. Ο γιατρος λεει οτι δεν μεταδιδεται τιποτα αλλα νομιζω το χιονακι θελει ησυχια κι ετσι ειμαστε συνεχεια μαζι.

Λες να το χουνε τα περσικα αυτο με τις ωτιτιδες??? Τελικα αυτη η ρατσα ειναι πολύ ευαισθητη, κανονικα θα επρεπε να μας τα λενε αυτα πριν τα παρουμε. Δεν υπαρχει καμμια ενημερωση ομως στα τυχον προβληματα ρατσας μονο τα πλεονεκτηματα προβαλλονται...τελος παντων παλι καλα που το πηρα εγω το χιονακι γιατι αν το παιρνε αλλος ετσι επιθετικο που ηταν αν δεν του ειχα κανει την εκπαιδευση αγκαλιας και ειχε παθει τετοιο πραγμα ουτε κοντα του δε θα τους αφηνε να πανε, ηταν πολύ αγριο οταν ηταν μικρο και κανεις δε το ηθελε παρολο που ηταν κουκλακι σκετο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yasmin μου όλα θα πάνε καλά! Κάντο εκεί χιροσίμα με stronghold και σταγονίτσες και θα σιάξει! περιμένουμε νέα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιασμιν ευχομαι να πανε ολα καλα με το χιονακι.
παντως ισως να επρεπε να σκεφτεις σοβαρα να δωσεις για υιοθεσια τα ζωακια αφου οπως λες λογω ελειψης χρονου δεν μπορεις να τα φροντισεις οπως πρεπει.

και παλι ευχομαι να γινει γρηγορα καλα η μικρη κουκλιτσα:)

Περαστικα.

Περαστικά και από μενα να γίνει γρήγορα καλά ο μικρός σου!!!!!

Περαστικούλια στο χιονάκι τώρα το είδα:(

Περαστικά στο κουκλί και γρήγορα :)

Δοξασοι ο θεος ειναι καλυτερα ( παρεπιπτόντως το χιονακι ειναι θυληκό). Ανοιξε λιγο το ματακι του κι ενω χτες ηταν τελειως ψοφιο και οταν το ειχα κλεισει για να ειναι ζεστο στο μπανιο για λιγο για να μη το πειρακξει και η καλυψουλα με τροφη νερο και αμμο του αρεσε και το χε ριξει στον υπνο, σημερα δε του αρεσε πραγμα που γι αυτο ειναι πολύ πιο φυσιολογικο. Εχετε χαιρετισματα παλι εδω ειναι και σας ευχαριστει για το ενδιαφερον. Στα αυτακια το ενοχλουν οι σταγονες και δε καθεται να τις βαλουμε ευκολα αλλα εγω καταλαβαινω οτι του κανουν καλο.

Αν το ρωτουσα δεν θα ηθελε να φυγει απο εδω ειμαι σιγουρη αλλα εχω σκεφτει να δωσω τον βουλιτσο και το χιονακι και εχω ηδη βαλει αγγελια για τον πρωτο μπας και δωθει μαζι με τη Βουλιτσα που την συμπαθει και κανουν κι ωραιο ζευγαρακι. Η καλυψουλαρα δε μπορει να δωθει το δοκιμασα σε τετοια ηλικια εχουμε και δεθει πια και με το καλοκαιρακι ειμαι ιδιαιτερα δεμενοιειναι χρονια πασχων κι εχει και καλο χαρακτηρα στα φιλοξενουμενα. Το χιονακι ως περσικο θα δωθει γρηγορα κι αυτο ειναι το μονο κριτηριο που με κανει να το σκεφτομαι..

Θα δω τι θα κανω η θα κοψω καποιες δραστηριοτητες και θα τις δωσω σε αλλον (οπως εκανα με τα φιλοζωικα σεμινάρια που τελικα προγραμματιστηκαν για του χρονου και θα γινουν ταυτοχρονα σε αθηνα και θεσσαλονικη ξεκινωντας την 4 Οκτωβρη), για να τα φροντισω σωστα η θα δωσω καποιο-α. Χωρις γατακια αποκλειεται να μεινω απλα ειναι θεμα οτι τα δικα μου ειναι ολα σωσμενα απο κατι καταστασεις χωρις ελπιδα ακομα και το χιονακι και ειναι λιγο δυσκολο να δωθουν.

Εννοειται το εχω μονο του αλλα με πολλή δυσκολία εννοω ελπιζω να μη χρειαστει καποια θεραπεια που θα πρεπει να ειναι μονο του οσο θα γινεται γιατι ειναι δυσκολο λογω ελλειψης επαρκους χωρου το καλο ειναι οτι τρωει...

κοθναει το κεφαλακι του σαν τρελλο ομως οταν το πιασεις σαν κατι να το ενοχλει πολύ. Το εχω μεσα για παρακολουθηση να δω και που θα κανει τα κακα του και πως θα ειναι...το καλο ειναι οτι ενω χτες ηταν ζεστο και χαλια σημερα τουλασ=χιστον οταν το χαιδευεις χουρχουριζει εξακολουθει να ειναι ζεστο, θα παβω να παρω ενα θερμόμετρο σε λιγο και περιμενω να με παρει κι ο γιατρος
μήπως κουνάει το κεφαλάκι του γιατί τα παράσιτα έχουν περάσει μέσα στα αυτάκια κ τον ενοχλούν; Ελπίζω να μην ειναι κάτι σοβαρό και να περάσουν όλα σύντομα:(

λογικα δεν εχει παρασιτα εχει καθαρισει πολύ καλα το αυτακι του και δεν εχει ψωρα. ισως ομως ποναει απο την ωτιτιδα εγω αυτο καταλαβαινω περισσοτερο

μπραβο της που παει καλυτερα...
Αν το ρωτουσα δεν θα ηθελε να φυγει απο εδω

εισαι σιγουρη???

φυσικα και ειμαι τιθεται θεμα???

Πως είναι σημερα το Χιονάκι;

Λοιπον μαλλον δεν εχω εμπειρια απο ωτίτιδες... στην αρχη ειχα φανταστει τα χειροτερα βλεποντας το τελικα ομως με τη σωστη αντιβιωση και τις σταγονιτσες εχω τρομαξει με το ποσο καλυτερα φαινεται σε μολις μια μερς η δυο.. ξαναβρηκε τον εαυτο του σχεδον πληρως!!!
Τα κουνηματα κεφαλιου μειώνονται αλλα μαλλον ποναει ακομα και αδυνατο να του καθαρισω τα αυτακια δε μ'αφηνει.. περιμενω να αισθανθει λιγο καλυτερα και θα το κανω ενα καλο μπανιο με ειδικο σαμπουαν που θα το βοηθησει και θα του τα ξανακαθαρισω παλι.. περιεργο παντως ολονων των αλλων τα αυτακια ειναι πεντκαθαρα απο 6τη φυση τους ... μονο αυτο ειχε αυτα τα συμπτωματα η την κατασταση στα αυτακια.. στην αρχη νομιζα για ψυλλους η καποια βρωμίτσα και ειχα κι ενοχες μη δεν τους φερομουν αρκετα καλα οπως μερικοι ειπαν αλλα δεν ισχυει. Εμφανιστηκε μονο σε αυτο και τα αλλα ειναι μια χαρα και το καλο ειναι οτι κι αυτο γιατρευεται πολύ γρηγορα... αρα μερικες φορες το να δειχνει του θανατα δεν ειναι και τοσο ανυσηχητικο βεβαια δεν το ξερεις αν δε βγουν οι εξετασεις.

Παντως σας ευχαριστουμε ολους για το ενδιαφερον παιδια κι εγω κι αυτο και Βασια ευχαριστω για τη δευτερη γνωμη ηταν πολύ χρησιμη.

Λοιπον μαλλον δεν εχω εμπειρια απο ωτίτιδες... στην αρχη ειχα φανταστει τα χειροτερα βλεποντας το τελικα ομως με τη σωστη αντιβιωση και τις σταγονιτσες εχω τρομαξει με το ποσο καλυτερα φαινεται σε μολις μια μερς η δυο.. ξαναβρηκε τον εαυτο του σχεδον πληρως!!!
Τα κουνηματα κεφαλιου μειώνονται αλλα μαλλον ποναει ακομα και αδυνατο να του καθαρισω τα αυτακια δε μ'αφηνει.. περιμενω να αισθανθει λιγο καλυτερα και θα το κανω ενα καλο μπανιο με ειδικο σαμπουαν που θα το βοηθησει και θα του τα ξανακαθαρισω παλι.. περιεργο παντως ολονων των αλλων τα αυτακια ειναι πεντκαθαρα απο 6τη φυση τους ... μονο αυτο ειχε αυτα τα συμπτωματα η την κατασταση στα αυτακια.. στην αρχη νομιζα για ψυλλους η καποια βρωμίτσα και ειχα κι ενοχες μη δεν τους φερομουν αρκετα καλα οπως μερικοι ειπαν αλλα δεν ισχυει. Εμφανιστηκε μονο σε αυτο και τα αλλα ειναι μια χαρα και το καλο ειναι οτι κι αυτο γιατρευεται πολύ γρηγορα... αρα μερικες φορες το να δειχνει του θανατα δεν ειναι και τοσο ανυσηχητικο βεβαια δεν το ξερεις αν δε βγουν οι εξετασεις.

Παντως σας ευχαριστουμε ολους για το ενδιαφερον παιδια κι εγω κι αυτο και Βασια ευχαριστω για τη δευτερη γνωμη ηταν πολύ χρησιμη.
Περαστικά σας Γιασμίν. Ευτυχώς που όλα πήγαν καλά κ δεν ήταν κάτι σοβαρό:)
Να σου κάνω μία ερώτηση, πως λέγεται το ειδικό σαμπουάν (απ ότι κατάλαβα είναι ειδικό κ για ωτίτιδες) κ πόσο συχνά πρέπει να τους κάνεις μπάνιο μ αυτό;

Οχι καλε δεν ειναι ειδικο σαμπουαν για ωτιτιδες δεν υπαρχει κατι τετοιο ειναι ενα μειγμε που κανω με hibitane fungoral kαι ενα φυτικο σαμπουάν για γατες και καθαριζει και απολυμαινει καλα αλλα και απαλα.

Οχι καλε δεν ειναι ειδικο σαμπουαν για ωτιτιδες δεν υπαρχει κατι τετοιο ειναι ενα μειγμε που κανω με hibitane fungoral kαι ενα φυτικο σαμπουάν για γατες και καθαριζει και απολυμαινει καλα αλλα και απαλα.
Α!:lol::lol::lol::lol:
Είπα μήπως υπάρχει κάποιο που να προλαβαίνει λοιμώξεις από ικάρια κ τέτοια.
Ωραία θα το δοκιμάσω κ εγώ:up: αυτό το μειγμα το χρησιμοποιείς κάθε μηνα που την κάνεις μπάνιο;

Ενα ειδικό σαμπουάν/καθαριστικό για τα πλένουμε τα αυτιά των γατιών και των σκυλιών είναι το Epi-otic της Vibrac... :)
Μυρίζει και πολύ ωραία, οχι σαν φάρμακο.!

Ενα ειδικό σαμπουάν/καθαριστικό για τα πλένουμε τα αυτιά των γατιών και των σκυλιών είναι το Epi-otic της Vibrac... :)
Μυρίζει και πολύ ωραία, οχι σαν φάρμακο.!
Ευχαριστώ:up::up:

Α πολύ ωραια θα το παρω κι αυτο να σαι καλα. δεν ειχα κατι για τα αυτια ειδικα.

Καθε δυο μηνες την κανω μπανιο οχι καθε μηνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back