yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Λες να το χουνε τα περσικα αυτο με τις ωτιτιδες??? Τελικα αυτη η ρατσα ειναι πολύ ευαισθητη, κανονικα θα επρεπε να μας τα λενε αυτα πριν τα παρουμε. Δεν υπαρχει καμμια ενημερωση ομως στα τυχον προβληματα ρατσας μονο τα πλεονεκτηματα προβαλλονται...τελος παντων παλι καλα που το πηρα εγω το χιονακι γιατι αν το παιρνε αλλος ετσι επιθετικο που ηταν αν δεν του ειχα κανει την εκπαιδευση αγκαλιας και ειχε παθει τετοιο πραγμα ουτε κοντα του δε θα τους αφηνε να πανε, ηταν πολύ αγριο οταν ηταν μικρο και κανεις δε το ηθελε παρολο που ηταν κουκλακι σκετο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
παντως ισως να επρεπε να σκεφτεις σοβαρα να δωσεις για υιοθεσια τα ζωακια αφου οπως λες λογω ελειψης χρονου δεν μπορεις να τα φροντισεις οπως πρεπει.
και παλι ευχομαι να γινει γρηγορα καλα η μικρη κουκλιτσα

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αν το ρωτουσα δεν θα ηθελε να φυγει απο εδω ειμαι σιγουρη αλλα εχω σκεφτει να δωσω τον βουλιτσο και το χιονακι και εχω ηδη βαλει αγγελια για τον πρωτο μπας και δωθει μαζι με τη Βουλιτσα που την συμπαθει και κανουν κι ωραιο ζευγαρακι. Η καλυψουλαρα δε μπορει να δωθει το δοκιμασα σε τετοια ηλικια εχουμε και δεθει πια και με το καλοκαιρακι ειμαι ιδιαιτερα δεμενοιειναι χρονια πασχων κι εχει και καλο χαρακτηρα στα φιλοξενουμενα. Το χιονακι ως περσικο θα δωθει γρηγορα κι αυτο ειναι το μονο κριτηριο που με κανει να το σκεφτομαι..
Θα δω τι θα κανω η θα κοψω καποιες δραστηριοτητες και θα τις δωσω σε αλλον (οπως εκανα με τα φιλοζωικα σεμινάρια που τελικα προγραμματιστηκαν για του χρονου και θα γινουν ταυτοχρονα σε αθηνα και θεσσαλονικη ξεκινωντας την 4 Οκτωβρη), για να τα φροντισω σωστα η θα δωσω καποιο-α. Χωρις γατακια αποκλειεται να μεινω απλα ειναι θεμα οτι τα δικα μου ειναι ολα σωσμενα απο κατι καταστασεις χωρις ελπιδα ακομα και το χιονακι και ειναι λιγο δυσκολο να δωθουν.
elvenstar
Επιφανές μέλος
μήπως κουνάει το κεφαλάκι του γιατί τα παράσιτα έχουν περάσει μέσα στα αυτάκια κ τον ενοχλούν; Ελπίζω να μην ειναι κάτι σοβαρό και να περάσουν όλα σύντομαΕννοειται το εχω μονο του αλλα με πολλή δυσκολία εννοω ελπιζω να μη χρειαστει καποια θεραπεια που θα πρεπει να ειναι μονο του οσο θα γινεται γιατι ειναι δυσκολο λογω ελλειψης επαρκους χωρου το καλο ειναι οτι τρωει...
κοθναει το κεφαλακι του σαν τρελλο ομως οταν το πιασεις σαν κατι να το ενοχλει πολύ. Το εχω μεσα για παρακολουθηση να δω και που θα κανει τα κακα του και πως θα ειναι...το καλο ειναι οτι ενω χτες ηταν ζεστο και χαλια σημερα τουλασ=χιστον οταν το χαιδευεις χουρχουριζει εξακολουθει να ειναι ζεστο, θα παβω να παρω ενα θερμόμετρο σε λιγο και περιμενω να με παρει κι ο γιατρος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Αν το ρωτουσα δεν θα ηθελε να φυγει απο εδω
εισαι σιγουρη???
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τα κουνηματα κεφαλιου μειώνονται αλλα μαλλον ποναει ακομα και αδυνατο να του καθαρισω τα αυτακια δε μ'αφηνει.. περιμενω να αισθανθει λιγο καλυτερα και θα το κανω ενα καλο μπανιο με ειδικο σαμπουαν που θα το βοηθησει και θα του τα ξανακαθαρισω παλι.. περιεργο παντως ολονων των αλλων τα αυτακια ειναι πεντκαθαρα απο 6τη φυση τους ... μονο αυτο ειχε αυτα τα συμπτωματα η την κατασταση στα αυτακια.. στην αρχη νομιζα για ψυλλους η καποια βρωμίτσα και ειχα κι ενοχες μη δεν τους φερομουν αρκετα καλα οπως μερικοι ειπαν αλλα δεν ισχυει. Εμφανιστηκε μονο σε αυτο και τα αλλα ειναι μια χαρα και το καλο ειναι οτι κι αυτο γιατρευεται πολύ γρηγορα... αρα μερικες φορες το να δειχνει του θανατα δεν ειναι και τοσο ανυσηχητικο βεβαια δεν το ξερεις αν δε βγουν οι εξετασεις.
Παντως σας ευχαριστουμε ολους για το ενδιαφερον παιδια κι εγω κι αυτο και Βασια ευχαριστω για τη δευτερη γνωμη ηταν πολύ χρησιμη.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Περαστικά σας Γιασμίν. Ευτυχώς που όλα πήγαν καλά κ δεν ήταν κάτι σοβαρόΛοιπον μαλλον δεν εχω εμπειρια απο ωτίτιδες... στην αρχη ειχα φανταστει τα χειροτερα βλεποντας το τελικα ομως με τη σωστη αντιβιωση και τις σταγονιτσες εχω τρομαξει με το ποσο καλυτερα φαινεται σε μολις μια μερς η δυο.. ξαναβρηκε τον εαυτο του σχεδον πληρως!!!
Τα κουνηματα κεφαλιου μειώνονται αλλα μαλλον ποναει ακομα και αδυνατο να του καθαρισω τα αυτακια δε μ'αφηνει.. περιμενω να αισθανθει λιγο καλυτερα και θα το κανω ενα καλο μπανιο με ειδικο σαμπουαν που θα το βοηθησει και θα του τα ξανακαθαρισω παλι.. περιεργο παντως ολονων των αλλων τα αυτακια ειναι πεντκαθαρα απο 6τη φυση τους ... μονο αυτο ειχε αυτα τα συμπτωματα η την κατασταση στα αυτακια.. στην αρχη νομιζα για ψυλλους η καποια βρωμίτσα και ειχα κι ενοχες μη δεν τους φερομουν αρκετα καλα οπως μερικοι ειπαν αλλα δεν ισχυει. Εμφανιστηκε μονο σε αυτο και τα αλλα ειναι μια χαρα και το καλο ειναι οτι κι αυτο γιατρευεται πολύ γρηγορα... αρα μερικες φορες το να δειχνει του θανατα δεν ειναι και τοσο ανυσηχητικο βεβαια δεν το ξερεις αν δε βγουν οι εξετασεις.
Παντως σας ευχαριστουμε ολους για το ενδιαφερον παιδια κι εγω κι αυτο και Βασια ευχαριστω για τη δευτερη γνωμη ηταν πολύ χρησιμη.

Να σου κάνω μία ερώτηση, πως λέγεται το ειδικό σαμπουάν (απ ότι κατάλαβα είναι ειδικό κ για ωτίτιδες) κ πόσο συχνά πρέπει να τους κάνεις μπάνιο μ αυτό;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α!Οχι καλε δεν ειναι ειδικο σαμπουαν για ωτιτιδες δεν υπαρχει κατι τετοιο ειναι ενα μειγμε που κανω με hibitane fungoral kαι ενα φυτικο σαμπουάν για γατες και καθαριζει και απολυμαινει καλα αλλα και απαλα.

Είπα μήπως υπάρχει κάποιο που να προλαβαίνει λοιμώξεις από ικάρια κ τέτοια.
Ωραία θα το δοκιμάσω κ εγώ
αυτό το μειγμα το χρησιμοποιείς κάθε μηνα που την κάνεις μπάνιο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μυρίζει και πολύ ωραία, οχι σαν φάρμακο.!
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΕυχαριστώΕνα ειδικό σαμπουάν/καθαριστικό για τα πλένουμε τα αυτιά των γατιών και των σκυλιών είναι το Epi-otic της Vibrac...
Μυρίζει και πολύ ωραία, οχι σαν φάρμακο.!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καθε δυο μηνες την κανω μπανιο οχι καθε μηνα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool