*Οταν λεω άδεια εννοώ χωρίς φυτό μόνο με χώμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το να πηγαινει στην γλαστρα,δεν ειναι και οτι καλυτερο..αλλα κυριως ειναι πολυ επικινδυνο να βγαινει ετσι στο μπαλκονι,χωριςε περιφραξη.
Μηπως η αμμολεκανη ειναι κλειστη;; αν ναι...βγαλε για καποιες μερες το καπακι.Οπως και να εχει,εσυ να την βαζεις καποιες φορες την ημερα στην αμμο,και να σκαβεις με τα ποπδαρακια της...θα το πιασει το νοημα.Και η δικια μου οταν την πρωτοεβαλα μεσα,στην αρχη τα εκανε σε χαλακια,γωνιες κλπ...την 2η,3η μερα...εμαθε να πηγαινει στην αμμολεκανη.

με το που της πήρα αμμο τα έκανε και εκεί κανονικά..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να επιμεινεις για την αμμολεκανη..και να μην την ξαναβαλεις στη γλαστρα...σου εχω γραψει και παραπανω..Έτσι νομίζω!Όταν την βρήκα δεν είχε άμμο και έτσι τα έκανε πρώτη φορά στην γλάστρα στο μπαλκόνιμε το που της πήρα αμμο τα έκανε και εκεί κανονικά..

Εντάξει ευχαριστώ

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω γιατί το κάνουν κάποια γατούνια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kalliastar
Διάσημο μέλος

thania
Νεοφερμένο μέλος
Η δική μου είναι μικράκι ακόμα, 2,5 μηνών... αλλά πολύ φουντωτούλα!!
κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool