Πολύ περίεργο!

Μπουμπού (EΦΗ)

Νεοφερμένο μέλος

Η Μπουμπού (EΦΗ) είναι αόρατη. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Έβαλα καθαρή αμμο στην γάτα μου πήγε κοντά την μύρισε,αρχισε να σκάβει αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα.Πέρασαν 5 λεπτά και την έβγαλα έξω στο μπαλκόνι αφου δεν εχουμε κήπο και βρήκε μια αδεια γλάστρα και τα έκανε κανονικά!Υπάρχει κίνδυνος που πήγε εκεί???Πως μπορώ να αποτρέψω αυτην την συμπεριφορά?:hmm:

*Οταν λεω άδεια εννοώ χωρίς φυτό μόνο με χώμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εχει μαθει να χρησιμοποιει την αμμο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Πιστευω πως ηταν λαθος να την βγαλεις στο μπαλκονι.Επρεπε να την αφησεις..και μετα απο καποια ωρα..να την ξαναβαλεις στην αμμο.Απο οσο ξερω..δεν υπαρχει γατα που να μην μπορει να μαθει να πηγαινει στην αμμο της.Στην αρχη θελει λιγη επιμονη.
Το να πηγαινει στην γλαστρα,δεν ειναι και οτι καλυτερο..αλλα κυριως ειναι πολυ επικινδυνο να βγαινει ετσι στο μπαλκονι,χωριςε περιφραξη.
Μηπως η αμμολεκανη ειναι κλειστη;; αν ναι...βγαλε για καποιες μερες το καπακι.Οπως και να εχει,εσυ να την βαζεις καποιες φορες την ημερα στην αμμο,και να σκαβεις με τα ποπδαρακια της...θα το πιασει το νοημα.Και η δικια μου οταν την πρωτοεβαλα μεσα,στην αρχη τα εκανε σε χαλακια,γωνιες κλπ...την 2η,3η μερα...εμαθε να πηγαινει στην αμμολεκανη.:)

Έτσι νομίζω!Όταν την βρήκα δεν είχε άμμο και έτσι τα έκανε πρώτη φορά στην γλάστρα στο μπαλκόνι:/:με το που της πήρα αμμο τα έκανε και εκεί κανονικά..

Έτσι νομίζω!Όταν την βρήκα δεν είχε άμμο και έτσι τα έκανε πρώτη φορά στην γλάστρα στο μπαλκόνι:/:με το που της πήρα αμμο τα έκανε και εκεί κανονικά..
Να επιμεινεις για την αμμολεκανη..και να μην την ξαναβαλεις στη γλαστρα...σου εχω γραψει και παραπανω..:)

Μα δεν θέλω να την περιορίζω μόνο στο σπίτι.Την έβγαλα στο μπαλκόνι αλλά ήμουν διαρκώς κοντά της...Όταν πήγε στη γλάστρα νόμιζα οτι πήγε απλά για να πάιξει..αλλά τα έκανε:/:
Εντάξει ευχαριστώ :)

Αχ μου θυμίζει ένα γατουλάκο Σιαμέζο που είχα τον Ιβάν. Είχα φυτέψει φράουλες μέσα σε ζαρντινιέρα στο μπαλκόνι και τις είχε ξεράνει με τα τσίσα του! Όποτε έβγαινε στο μπαλκόνι εκεί τα έκανε! Η μαμά μου τότε το είχε πάρει απόφαση :) Δεν ξέρω γιατί το κάνουν κάποια γατούνια!

Ναι είναι παράξενο!Και όχι μονο αυτό της έχω καθαρό μπολ με φαγητό whiscas για τριχόμπαλες και δν το τρώει από το μπολ μόνο ψάχνει κομματάκια που πέφτουν κάτω,το ίδιο κάνει και με το νερό!:confused::/:

Τώρα που το αναφέρεις πιάνομαι και ρωτάω: ο δικός μου δεν βγάζει τριχόμπαλες. Γιατί? Πλένεται μόνος του κανονικότατα και είναι και φουντωτούλης αλλά και εγώ τον χτενίζω τακτικά (οποτε τον καλοπιάσω δηλαδη χιχιχιχι)

Ουτε το δικό μου βγάζει..η τουλάχιστον όχι ακόμα..του δίνω την τροφή προληπτικά πιο πολύ..το διάβασα στην συσκευασια.:)

Απο τι ηλικία ξεκινά να βγάζει τριχόμπαλες?
Η δική μου είναι μικράκι ακόμα, 2,5 μηνών... αλλά πολύ φουντωτούλα!!

εμενα ειναι φουντωτος 10 μηνων και πλενεται σιχνα μονος του ....αλλα ποτε δεν εβγαλε τριχομπαλα...ισως επειδη του δινω προληπτικα μια παστουλα .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back