Πονάει, έκανε το 1ο εμβόλιο

kwnstadina

Νεοφερμένο μέλος

Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
χθες εκανε η γατουλα μου το πρωτο της εμβολιο.μολις γυρισαμε σπιτι για κανενα 2ωρο επαιζε,πηδουσε,ετρωγε..
μετα ξαπλωσε πανω στο μαξιλαρι για ολη τη υπολοιπη μερα.οταν το ακουμπουσα νιαουριζε.τι νερο τι φαι του πηγα αυτο δεν ενδιαφεροταν.

το βραδυ κοιμηθηκε ηρεμο,ουτε με δαγκωνε ουτε μου τραβουσε τα μαλλια.

σημερα ειναι λιγο καλυτερα,τουλαχιστον πηγε τουαλετα αλλα συνεχιζει να ποναει.θα περασει,ετσι δεν ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μερικά τυχερά γατάκια δεν τα πιάνει το εμβόλιο, κ είναι λίγο νυσταγμένα κ τίποτα άλλο,

Δυστυχώς κ εμένα ο μικρός μου έκανε ακριβώς τα ίδια πριν καμιά 20άρια μέρες που έκανε το εμβόλιο, και μάλιστα ήταν το 2ο επαναλληπτικό:blink::blink::blink: ο κακομοίρης, κοιμόταν, όταν το ακουμπούσα φώναζε κ καμιά όρεξη για τίποτα.

Μην ανυσυχείς, θα περάσει, ο Τσίκο του πήρε δύο μέρες να συνέλθει. Συνερχόταν, κ μετά το απόγευμα πάλι το ίδιο. Μετά όλα ήταν οκ.

Εμένα με καθησύχασε η κτηνίατρος γιατί έπαθα έναν ψιλοπανικό, μιας κ δεν το είχα ξαναζησει με άλλο γατί μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η Σίσσυ μου έτσι ήταν σε μερικά εμβόλια.
Καθηλωμένη κυριολεκτικά στο μαξιλάρι της, σαν παράλυτη.
Δεν είχε ορεξη για τίποτα και εκεινη οταν πήγαινα να την χαιδέψω νιαούριζε έντονα.
Αμα κάθεται σε κανένα μαξιλάρι μόνη της, βάλτην δίπλα απο κει που κάθεσαι εσύ και καντης παρεούλα.Μίλα της και χαιδευε της κεφαλάκι, που εκεί δεν πονάει.Το έχει ανάγκη κι ας μην σου το δείχνει λόγω πόνου.
Κι εγω ετσι έκανα.Και μόλις έγινε καλά ήρθε πιο κοντά μου γιατί κατάλαβε οτι την νιάστηκα και την φρόντισα.:)
Κράτα μας ενήμερους.

ποιο εμβολιο ειναι ακριβως?

αχ ωραια.στην αρχη επειδη της εκανε το εμβολιο πανω στη ραχη νομιζα οτι τρυπησε κανενα πνευμονα και σκεφτομουν κατι τετοια..ασε που ο βλακας ο αδερφος μου πηγε και το τραβηξε, πονεσε το γλυκο μου και δακρυσε..
το εχω μαζι μου διπλα στο μαξιλαρι μου,κοιμαμαστε μαζι
και του κανω παρεα.αλλα δεν τρωι,καλα μα τοσες ωρες δεν πεινασε?

πανω στο βιβλιαριο λεει fel-o-vax!? δεν θυμαμαι για τι ειναι,αλλα το επομενο σε 15 μερες θα ειναι για τι λευχαιμια

Εμείς το τετραπλό είχαμε κάνει, απλά εννοούσα σε μερικές δόσεις του εμβολίου ήταν χάλια,πόναγε, και σε άλλες μια χαρά!:redface:
Δύο φορές είχε γίνει αυτό με την καθήλωση!

τρομαξα νομιζα οτι εκανε λαθος ο γιατρος.οκ θα περιμενω λοιπον.ευχαριστω!!!:up::up::up::):):)

πανω στο βιβλιαριο λεει fel-o-vax!? δεν θυμαμαι για τι ειναι,αλλα το επομενο σε 15 μερες θα ειναι για τι λευκαιμια
Για λευχαιμία; Δεν θα κάνει το επαναληπτικό; θα κάνει της λευχαιμίας;

Για λευχαιμία; Δεν θα κάνει το επαναληπτικό; θα κάνει της λευχαιμίας;
μμμ δεν ξερω ειναι 3μηνων ισως να χασαμε καποιο..ναι μου ειπε το επομενο σε 15 μερες θα ειναι λευχαιμιας..το επαναληπτικο τι εμβολιο ειναι??

Το εμβόλιο για την λευχαιμία είναι πάρα πολύ δυνατό κ υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει μέχρι κ όγκο, υπάρχουν πολλοί κτηνίατροι που διαφωνούν να γίνεται αυτό το εμβόλιο όταν δεν συντρέχει ειδικός λόγος.

Το εμβόλιο για την λευχαιμία είναι πάρα πολύ δυνατό κ υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει μέχρι κ όγκο, υπάρχουν πολλοί κτηνίατροι που διαφωνούν να γίνεται αυτό το εμβόλιο όταν δεν συντρέχει ειδικός λόγος.
ενω αλλοι, λευχαιμια και αντιλυσσικα τα κανουν για πλακα και μαλιστα 2 φορες:down:....ασε με τωρα:mad:

αααααα.καλα λεω εγω οτι ο κτηνιατρος ειναι μ.....ς και τι να κανω τωρα?δεν ξερω και κανεναν αλλον στο νησι...

ενω αλλοι, λευχαιμια και αντιλυσσικα τα κανουν για πλακα και μαλιστα 2 φορες:down:....ασε με τωρα:mad:
money makes the world go round:mad::mad::mad:
Δεν διστάζουν ούτε να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή ενός πλάσματος. Θα πρέπει να γίνουμε κ εμείς κτηνίατροι για να είμαστε σίγουροι τελικά
αααααα.καλα λεω εγω οτι ο κτηνιατρος ειναι μ.....ς και τι να κανω τωρα?δεν ξερω και κανεναν αλλον στο νησι...
πάντως εκεί δεν πρέπει να πας γιατί όπως φαίνεται ή άσχετος είναι ή λαίμαργος για χρήματα κ αυτά είναι κ τα δύο πολύ άσχημα για κάποιον που θα έπρεπε να βλέπει τη δουλειά του πρώτα ως λειτούργημα κ έπειτα όλα τα άλλα

η γατουλα σου ειναι αδεσποτουλα και φοβηθηκε μηπως ο γιατρος? :hmm:

οχι δεν ειναι του ειπα μαλιστα οτι μας την εδωσε μια γνωστη.να του πω αν ειναι να το προσπαρασουμε αυτο το εμβολιο και να παμε στο επομενο,αλλα μηπως τον προσβαλλω αυτος ξερει καλυτερα την δουλεια του.τωρα αγχωθηκα:(

το εμβόλιο της λευχαιμίας δεν το προσπερνάς δεν είναι σαν το 3πλο ή το 4πλα που το κάνεις κάθε χρόνο απλά θα πεις ότι δεν θέλεις να βάλεις το γατάκι σου σε τέτοια διαδικασία κ να του κάνεις το εμβόλιο της λευχαιμίας να σου κάνει μόνο το επαναληπτικό που πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως
Ρίξε μία ματιά εδώ
https://www.mypetz.gr/threads/Εμβόλια-και-αποπαρασιτώσεις.222954/
Θα σε βοηθήσει πιστεύω γιατί τα έχει με τη σειρά πως πρέπει να γίνονται τα εμβόλια κ οι αποπαρασιτώσεις

Γιατι δεν πρεπει να γινεται 2πλη δοση την πρωτη φορα για το εμβολιο λευκαιμιας?Εγω περυσι τις εμβολιασα και τις δυο για λευκαιμια και τους εκανε 2 φορες το εμβολιο με διαφορα 30 ημερων την καθε δοση.
Μη μου βαζεις ιδεες τωρα!!:hmm:

επισης πηρα ενα πραγμα σαν αλειφη που πρεπει να της δινω στο στομα 3 φορες την εβδομαδα για τα σκουλικια,αν και δεν εχει.....

χθες εκανε η γατουλα μου το πρωτο της εμβολιο.μολις γυρισαμε σπιτι για κανενα 2ωρο επαιζε,πηδουσε,ετρωγε..
μετα ξαπλωσε πανω στο μαξιλαρι για ολη τη υπολοιπη μερα.οταν το ακουμπουσα νιαουριζε.τι νερο τι φαι του πηγα αυτο δεν ενδιαφεροταν.

το βραδυ κοιμηθηκε ηρεμο,ουτε με δαγκωνε ουτε μου τραβουσε τα μαλλια.

σημερα ειναι λιγο καλυτερα,τουλαχιστον πηγε τουαλετα αλλα συνεχιζει να ποναει.θα περασει,ετσι δεν ειναι?
Και φυσικά θα περάσει. Κράτα της συντροφιά συνεχεια να αισθάνεται οτι είσαι κοντά της... Και ό,τι σου είπαν παραπάνω τα παιδιά. Μερικά γατάκια περνουν βαρια τις παρενέργειες του εμβολίου. Οσο για αυτο της λευκαιμίας θα σου έλεγα να το ξανασκεφτεις πολύ σοβαρά μιας και βλέπεις τωρα οτι της έχει πέσει βαρύ το 1ο εμβόλιο και επειδή το εμβολιο λευκαιμίας είναι το ίδιο πάρα πολύ βαρύ, αν το γατάκι σου δεν βγαίνει έξω και είναι στο σπίτι συνέχεια καλό θα ήταν να το αποφύγεις.
Ευχομαι πολύ σύντομα να είναι περδίκι το γατουλάκι σου:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back