kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
μετα ξαπλωσε πανω στο μαξιλαρι για ολη τη υπολοιπη μερα.οταν το ακουμπουσα νιαουριζε.τι νερο τι φαι του πηγα αυτο δεν ενδιαφεροταν.
το βραδυ κοιμηθηκε ηρεμο,ουτε με δαγκωνε ουτε μου τραβουσε τα μαλλια.
σημερα ειναι λιγο καλυτερα,τουλαχιστον πηγε τουαλετα αλλα συνεχιζει να ποναει.θα περασει,ετσι δεν ειναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς κ εμένα ο μικρός μου έκανε ακριβώς τα ίδια πριν καμιά 20άρια μέρες που έκανε το εμβόλιο, και μάλιστα ήταν το 2ο επαναλληπτικό

ο κακομοίρης, κοιμόταν, όταν το ακουμπούσα φώναζε κ καμιά όρεξη για τίποτα.Μην ανυσυχείς, θα περάσει, ο Τσίκο του πήρε δύο μέρες να συνέλθει. Συνερχόταν, κ μετά το απόγευμα πάλι το ίδιο. Μετά όλα ήταν οκ.
Εμένα με καθησύχασε η κτηνίατρος γιατί έπαθα έναν ψιλοπανικό, μιας κ δεν το είχα ξαναζησει με άλλο γατί μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Καθηλωμένη κυριολεκτικά στο μαξιλάρι της, σαν παράλυτη.
Δεν είχε ορεξη για τίποτα και εκεινη οταν πήγαινα να την χαιδέψω νιαούριζε έντονα.
Αμα κάθεται σε κανένα μαξιλάρι μόνη της, βάλτην δίπλα απο κει που κάθεσαι εσύ και καντης παρεούλα.Μίλα της και χαιδευε της κεφαλάκι, που εκεί δεν πονάει.Το έχει ανάγκη κι ας μην σου το δείχνει λόγω πόνου.
Κι εγω ετσι έκανα.Και μόλις έγινε καλά ήρθε πιο κοντά μου γιατί κατάλαβε οτι την νιάστηκα και την φρόντισα.

Κράτα μας ενήμερους.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
το εχω μαζι μου διπλα στο μαξιλαρι μου,κοιμαμαστε μαζι
και του κανω παρεα.αλλα δεν τρωι,καλα μα τοσες ωρες δεν πεινασε?
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
ποιο εμβολιο ειναι ακριβως?
πανω στο βιβλιαριο λεει fel-o-vax!? δεν θυμαμαι για τι ειναι,αλλα το επομενο σε 15 μερες θα ειναι για τι λευχαιμια
ELENIP
Διάσημο μέλος
ποιο εμβολιο ειναι ακριβως?
Εμείς το τετραπλό είχαμε κάνει, απλά εννοούσα σε μερικές δόσεις του εμβολίου ήταν χάλια,πόναγε, και σε άλλες μια χαρά!

Δύο φορές είχε γίνει αυτό με την καθήλωση!
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Για λευχαιμία; Δεν θα κάνει το επαναληπτικό; θα κάνει της λευχαιμίας;πανω στο βιβλιαριο λεει fel-o-vax!? δεν θυμαμαι για τι ειναι,αλλα το επομενο σε 15 μερες θα ειναι για τι λευκαιμια
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
μμμ δεν ξερω ειναι 3μηνων ισως να χασαμε καποιο..ναι μου ειπε το επομενο σε 15 μερες θα ειναι λευχαιμιας..το επαναληπτικο τι εμβολιο ειναι??Για λευχαιμία; Δεν θα κάνει το επαναληπτικό; θα κάνει της λευχαιμίας;
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ενω αλλοι, λευχαιμια και αντιλυσσικα τα κανουν για πλακα και μαλιστα 2 φορεςΤο εμβόλιο για την λευχαιμία είναι πάρα πολύ δυνατό κ υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει μέχρι κ όγκο, υπάρχουν πολλοί κτηνίατροι που διαφωνούν να γίνεται αυτό το εμβόλιο όταν δεν συντρέχει ειδικός λόγος.

kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
money makes the world go roundενω αλλοι, λευχαιμια και αντιλυσσικα τα κανουν για πλακα και μαλιστα 2 φορες....ασε με τωρα
![]()

Δεν διστάζουν ούτε να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή ενός πλάσματος. Θα πρέπει να γίνουμε κ εμείς κτηνίατροι για να είμαστε σίγουροι τελικά
πάντως εκεί δεν πρέπει να πας γιατί όπως φαίνεται ή άσχετος είναι ή λαίμαργος για χρήματα κ αυτά είναι κ τα δύο πολύ άσχημα για κάποιον που θα έπρεπε να βλέπει τη δουλειά του πρώτα ως λειτούργημα κ έπειτα όλα τα άλλααααααα.καλα λεω εγω οτι ο κτηνιατρος ειναι μ.....ς και τι να κανω τωρα?δεν ξερω και κανεναν αλλον στο νησι...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ρίξε μία ματιά εδώ
https://www.mypetz.gr/threads/Εμβόλια-και-αποπαρασιτώσεις.222954/
Θα σε βοηθήσει πιστεύω γιατί τα έχει με τη σειρά πως πρέπει να γίνονται τα εμβόλια κ οι αποπαρασιτώσεις
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενω αλλοι, λευχαιμια και αντιλυσσικα τα κανουν για πλακα και μαλιστα 2 φορες....ασε με τωρα
![]()
Γιατι δεν πρεπει να γινεται 2πλη δοση την πρωτη φορα για το εμβολιο λευκαιμιας?Εγω περυσι τις εμβολιασα και τις δυο για λευκαιμια και τους εκανε 2 φορες το εμβολιο με διαφορα 30 ημερων την καθε δοση.
Μη μου βαζεις ιδεες τωρα!!

kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Και φυσικά θα περάσει. Κράτα της συντροφιά συνεχεια να αισθάνεται οτι είσαι κοντά της... Και ό,τι σου είπαν παραπάνω τα παιδιά. Μερικά γατάκια περνουν βαρια τις παρενέργειες του εμβολίου. Οσο για αυτο της λευκαιμίας θα σου έλεγα να το ξανασκεφτεις πολύ σοβαρά μιας και βλέπεις τωρα οτι της έχει πέσει βαρύ το 1ο εμβόλιο και επειδή το εμβολιο λευκαιμίας είναι το ίδιο πάρα πολύ βαρύ, αν το γατάκι σου δεν βγαίνει έξω και είναι στο σπίτι συνέχεια καλό θα ήταν να το αποφύγεις.χθες εκανε η γατουλα μου το πρωτο της εμβολιο.μολις γυρισαμε σπιτι για κανενα 2ωρο επαιζε,πηδουσε,ετρωγε..
μετα ξαπλωσε πανω στο μαξιλαρι για ολη τη υπολοιπη μερα.οταν το ακουμπουσα νιαουριζε.τι νερο τι φαι του πηγα αυτο δεν ενδιαφεροταν.
το βραδυ κοιμηθηκε ηρεμο,ουτε με δαγκωνε ουτε μου τραβουσε τα μαλλια.
σημερα ειναι λιγο καλυτερα,τουλαχιστον πηγε τουαλετα αλλα συνεχιζει να ποναει.θα περασει,ετσι δεν ειναι?
Ευχομαι πολύ σύντομα να είναι περδίκι το γατουλάκι σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool