Πονάω!!!

Κατερινα πως εισαι???? τα μικρα σου δεν σε παρηορουν καθολου ?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικά και από εδώ Κατερινάκι κ καλό κουράγιο σε σένα κ κυριότερα στους δικούς σου(λόγο γκρίνιας:D)
:mad::mad::mad::redface::redface::redface:Ναι δικιο έχεις...Ευχαριστούμε...Πριν λίγο τσακώθηκα με τον μπαμπα...:mad::mad::mad:
Οχι καλε γιατι το λες αυτο!! :lol::lol:
Έλα μου ντε....:P"Γνωριζόμαστε από κάπου??":lol::lol:Τι γελοίο!
Κατερινα πως εισαι???? τα μικρα σου δεν σε παρηορουν καθολου ?:hmm:
Τα μικρά μου αντουλα μου είναι σπίτι..Εγώ είμαι στων γονιών μου!!!:)Θα τα δω μεθαύριο μάλλον!:|Πονάει ρε γμτ ακόμα..Αλλά οκ δεν έχω πάρει και τίποτα για τον πόνο..Δεν υπάρχει λόγος να βαραίνω το στομάχι μου αλλο..Τον αντέχω αυτόν τον πόνο!!Χθες ήταν λίγο μαρτύριο!!!:(Αλλά πέρασε..έχω αρχίσει να ξεπρήζομαι κι όλας!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ποιος τα προσεχει??? η φιλη σου? δεν σου λειπουν? καλα στις διακοπες που ημιυν το καλοκαιρι καθε τρεις και λιγο αναρωτιομουν τι κανουν τα χνουδωτουλια μου!

Έλα μου ντε....:P"Γνωριζόμαστε από κάπου??":lol::lol:Τι γελοίο!

Ποταπό στην καλύτερη των περιπτωσεων μπορώ να πω. Οχι απλα γελοίο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back