Πονάω!!!

:lol::lol:Ικανή σε είχα και μετά έναν σείριο από την αλλη πλευρά και μετά μια αμελί και μετά και τον Ιβάν...:blink::blink::blink::lol::lol::lol:Τόσο πολύ κρατάει καλέ???:confused::blink::blink:Δεν θα κάνω ποτέ....Απαπα!!!:down:Που το έκανες βρε Δώρα στην κοιλιά???
Εχε χαρη που ειμαι μονο εναμισι μετρο και δε χωρανε ολοι!:lol::lol::lol:
Ε ναι βρε Κατερινακι,μεχρι να κανει ολο το περιγραμμα,και τις σκιες...Ναι στην κοιλια το εκανα,στο πλαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:μπορει..εσυ απο το ν.ηρακλειο αυτος απο το ηρακλειο κρητης...που ξερεις..:lol::lol::lol:πλακα πλακα αλλα οντως το καμαρι μου μου βγηκε γκρινιαρικο..τι να τον κανω ομως.??????γι'αυτο κυρια κατερινα σταματηστε την γκρινια..κανει κακο :lol::lol::lol::lol::lol:δες τη ζωη με αλλο ματι...ποια μιλαει τωρα..εγω ειμαι τοσο γκρινιαρα που γκαντεμιαζομαι μονη μου........:lol:

Μωρέ και εμένα με κυνηγάει η γκαντεμιά λες η γκρίνια να φταίει????
:hmm::lol:Είμαι και σαββατογεννημένο και αιγόκερως βάλε και την γκρίνια...Εεεεεεεεεε λογικό είνια που έχω ένα συγνεφάκι που βρέχει ασταμάτητα πάνω από το κεφάλι μου!

Εχε χαρη που ειμαι μονο εναμισι μετρο και δε χωρανε ολοι!:lol::lol:
Ε ναι βρε Κατερινακι,μεχρι να κανει ολο το περιγραμμα,και τις σκιες...Ναι στην κοιλια το εκανα,στο πλαι.

Μάλιστα..Αλλιώς ε θα είχες κάνει όλη την γατοπαρέα..:lol:Μάλλον ζωοπαρέα..:lol:Αυτός ο τατουαζάς μου είπε ότι πονάνε οι σκιές , το περίγραμμα καθόλου και το γέμισμα ελάχιστα..ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ υπάρχει παντού....:mad::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω πονεσα πολυ στο περιγραμμα.Στις σκιες κανει μικρες και γρηγορες κινησεις και δεν ποναει τοσο.Ενω στο περιγραμμα κανει συνεχομενες και...ε ας πουμε οτι δεν ηταν κι ο αγαπημενος μου ανθρωπος εκεινη τη στιγμη.

Εγω πονεσα πολυ στο περιγραμμα.Στις σκιες κανει μικρες και γρηγορες κινησεις και δεν ποναει τοσο.Ενω στο περιγραμμα κανει συνεχομενες και...ε ας πουμε οτι δεν ηταν κι ο αγαπημενος μου ανθρωπος εκεινη τη στιγμη.
:lol::lol::lol::lol::lol:Εγώ να δεις τι βρισίδια έριξα χθες στον γιατρό!!!:lol::lol:Είχα βαλει ακουστικά και ξέρεις άκουγα την πολύ "ήρεμη" μουσικούλα μου και ξαφνικά σταματάει για να αλλάξει τραγούδι.."Σταματηστεεεεεε!!!Μισό να αλλάξω τραγούδι!!!":lol::lol:Είμαι περίπτωση..Μετά από τα πολλά..πέταξε και ο γιατρός ένα"Γμτ δεν έπιασε το ραμμα"και εκεί που δεν άκουγα αφού ήταν τέρμα η μουσική, του λέω "εχμμμμ αυτό το ακουσα για να είμαι ειλικρινής"και ο βοηθός του άρχισε τα γέλια...:lol::lol::lol:For the record ούτε τον βοηθό ούτε τον γιατρό αγαπούσα εκείνη τη στιγμή!:P

αμ! γι'αυτο εφυγες πουλακι μου απο ελλαδα ασ τα σαπια..για να μην σε πριζουν..κανε το ενα κανε το αλλο πλακα κανω ξερω ποσο θελεις να ερθεις πισω..γι'αυτο και γω αρραβωνιαστηκα και επιασα με τον ''αντρα'' μου αλλο σπιτακι..3 τετραγωνα απο την μανα μου..αν αυτο λεγεται ανεξαρτησια?????????πλακα κανω :lol:μια χαρα ειμαι παραπονο δεν εχω..να τελειωσει και η σχολη απο την %$&#^*#*πατρα και τι στον κοσμο..κατερινακι περαστικουλιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!1:)

Γύρισες εσύ πουλάκι μου απο πάτρα και κελαιδάς πάλι ε??

Ε....να πώ την αλήθεια ήταν και αυτός ένας λόγος που έφυγα....:redface:

Ε τι να κάνω ρε παιδιά!! Τρελό νιάτο εγώ, εντελώς (ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ) αγύριστο κεφάλι ο πατέρας μου...ε τι να κάνω. Φρίκαρα. Και είπα απο το να κλειστώ σε κάνα τρελοκομείο την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Ε πήρα και ένα πτυχίο πανεπιστημίου δεν πήγε τζάμπα ο χρόνος στα ξένα. :P

Και μην το γελάς καθόλου έ!! Εμένα το δικό μου διαμέρισμα είναι κάτω ακριβώς απο το διαμέρισμα των γονιών μου. Οπως καταλαβαίνετε με πρήξαν μια με πρήξαν δύο.....ε γύρισα και τους είπα ότι αν συνεχίσουν έτσι θα πουλήσω το σπίτι και θα μετακομίσω σε άλλη πόλη! Εκει να δεις. Κόπηκαν οι επισκέψεις κάθε τρείς και λίγο κόπηκαν οι έλεγχοι και με βλέπαν μόνο όταν τους επισκεπτόμουν εγώ!! :P Δεν είναι θέμα απόστασης Ρια μου. Είναι πως θα το διαχειριστεις το θέμα. ;) Τους αγαπάω τους εκτιμάω αλλά έχω και ένα όριο στο πόσο πρήξιμο μπορώ ν'αντέξω!

Θένια(τι ωραίο όνομα!!!)σου γράφω κι ας το δεις αλλη φορά..:)Εγώ ήμουν πάντα προσκολλημένη..Κατ αρχάς έχω φοβίες και δεν μπορώ να μείνω μόνη στο σπίτι..:redface:Τελικά αυτό δεν ξέρω αν το έχω ξεπεράσει αλλά δεν εχει χρειαστέι ποτέ να μείνω τον τελευταίο καιρό στο νέο σπίτι.Μου αρέσει που μένω μόνη μου και ακόμα περισσότερο που είμαι με την καλύτερη μου φίλη..Συνεννοούμαστε σε όλα και το καλύτερο διαψεύσαμε τους γονείς μας που έλεγαν ότι σε μια βδομάδα θα γυρνούσαμε:PΊσως είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου..

Τους αγαπώ τους γονείςμου και τους σέβομαι αλλά νομίζω ΜΕΓΑΛΩΣΑ!!!Και εσύ που ήσουν και πιο ανεξάρτητη...σίγουρα δεν μπορούσες!!:)Η ανεξαρτησία γενικά σε όλους τους τομείς είνια πολύ μεγάλο πράγμα και δεν το είχα ποτέ..ίσως στα οικονομικά κάπως..Τώρα όμως καταλαβαίνω τι θα πει ανεξαρτησία και ας μην είμαι εξ ολοκλήρου ανεξάρτητη(κάποια ψώνια τα κάνει η μαμα γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί!)...Πάντως αν έρθεις ελλάδα και θες να ξεφύγεις από τους δικούς σου για κανα 2ήμερο ή και παραπάνω ευχαρίστως να σε φιλοξενήσουμε:DΑπλά θα έχεις δύο γατουλινάκια να τρέχουν πάνω κάτω ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!Ο ένας είνια και φαφλατάς!:lol:Δεν θα νιώθεις μοναξιά και έχει και απίστευτη ησυχία εκεί που μένω!:D

Φιλιά καλή επιστροφή από τη δουλειά!:)

Κατερίνα η ανεξαρτησία δεν έρχεται απο την μια μέρα στην άλλη. Είναι νωρίς ακόμα. Θα δεις και εσύ σε λιγο καιρό θα είσαι ακόμα πιο ανεξάρτητη. Σιγά σιγά! Μην βιάζεσαι! Είσαι πάντως σε πολύ μα πολύ καλό δρόμο ;)

Όσο για την πρόσκληση σου, σου λέω απο τώρα οτι θα την δεχτώ διότι πρώτον όταν έρθω ελλάδα θα ψάχνω τρόπους διαφυγης απο το σπίτι και δέυτερον αθήνα κατεβαίνω πολύ συχνά!! Άρα την έβαψες που λένε :P

Α και για τα γατόνια σου όσο θα είμαι εκεί ξεχάστε τα! Η μάλλον ξεχάστε εμένα γιατί με κόβω ν'άσχολούμαι μαζί τους μονίμως!!! :P

Μωρέ και εμένα με κυνηγάει η γκαντεμιά λες η γκρίνια να φταίει????
:hmm:Είμαι και σαββατογεννημένο και αιγόκερως βάλε και την γκρίνια...Εεεεεεεεεε λογικό είνια που έχω ένα συγνεφάκι που βρέχει ασταμάτητα πάνω από το κεφάλι μου!

Σ'αυτό ένα θα πω! Εγώ τα αιγοκεράκια τα συμπαθώ πολυ μα πάρα πολύ τελευταία! (εχω τους λόγους μου :P) Αλλά δεν ήξερα οτι ειναι γκρινιάρικα!!! :lol:

Γύρισες εσύ πουλάκι μου απο πάτρα και κελαιδάς πάλι ε??

Ε....να πώ την αλήθεια ήταν και αυτός ένας λόγος που έφυγα....:redface:

Ε τι να κάνω ρε παιδιά!! Τρελό νιάτο εγώ, εντελώς (ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ) αγύριστο κεφάλι ο πατέρας μου...ε τι να κάνω. Φρίκαρα. Και είπα απο το να κλειστώ σε κάνα τρελοκομείο την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Ε πήρα και ένα πτυχίο πανεπιστημίου δεν πήγε τζάμπα ο χρόνος στα ξένα. :P

Και μην το γελάς καθόλου έ!! Εμένα το δικό μου διαμέρισμα είναι κάτω ακριβώς απο το διαμέρισμα των γονιών μου. Οπως καταλαβαίνετε με πρήξαν μια με πρήξαν δύο.....ε γύρισα και τους είπα ότι αν συνεχίσουν έτσι θα πουλήσω το σπίτι και θα μετακομίσω σε άλλη πόλη! Εκει να δεις. Κόπηκαν οι επισκέψεις κάθε τρείς και λίγο κόπηκαν οι έλεγχοι και με βλέπαν μόνο όταν τους επισκεπτόμουν εγώ!! :P Δεν είναι θέμα απόστασης Ρια μου. Είναι πως θα το διαχειριστεις το θέμα. ;) Τους αγαπάω τους εκτιμάω αλλά έχω και ένα όριο στο πόσο πρήξιμο μπορώ ν'αντέξω!

Κατερίνα η ανεξαρτησία δεν έρχεται απο την μια μέρα στην άλλη. Είναι νωρίς ακόμα. Θα δεις και εσύ σε λιγο καιρό θα είσαι ακόμα πιο ανεξάρτητη. Σιγά σιγά! Μην βιάζεσαι! Είσαι πάντως σε πολύ μα πολύ καλό δρόμο ;)

ααααααα!!!!!!!παραπονο δεν εχω εμενα οι δικοι μου ειναι διακριτικοι.....εγω πηγαινω συνεχεια σπιτι τους γιατι με τη μοναξια δεν τα πηγαινω καλα οσπου να γυρισει απο την δουλεια το καμαρι μου φυσικα......:lol::lol::lol::lol:..βεβαια ισως φταιει οτι δεν μενω και μονη μου..γι'αυτο η διακριτικοτητα........ναι τελικα καταφερα και γυρισα:up:
..κατερινα..σιγα σιγα θα τα καταφερεις και συ ..καλα πας και μια μερα

θα δεις η ανεξαρτησια θα σου χτυπησει για τα καλα την πορτα..:lol::lol:

να της ανοιξεις εεεεεε??????:P

Όσο για την πρόσκληση σου, σου λέω απο τώρα οτι θα την δεχτώ διότι πρώτον όταν έρθω ελλάδα θα ψάχνω τρόπους διαφυγης απο το σπίτι και δέυτερον αθήνα κατεβαίνω πολύ συχνά!! Άρα την έβαψες που λένε :P

Α και για τα γατόνια σου όσο θα είμαι εκεί ξεχάστε τα! Η μάλλον ξεχάστε εμένα γιατί με κόβω ν'άσχολούμαι μαζί τους μονίμως!!! :P

Σ'αυτό ένα θα πω! Εγώ τα αιγοκεράκια τα συμπαθώ πολυ μα πάρα πολύ τελευταία! (εχω τους λόγους μου :P) Αλλά δεν ήξερα οτι ειναι γκρινιάρικα!!! :lol:

Αχ Καλή μου Αalyah εμεις τα αιγοκεράκια θεωρούμαστε τα πιο γκαντεμιασμένα ζώδια...Παρεξηγημένα βέβαια..Γκρίνια όχι και τόσο απλά είμαστε της προσοχής..Θέλουμε κάποιον να μαας προσέχει..:P

Σε καλό δρόμο βρίσκομαι αλλά μάλλον σε λάθος χώρα..Πως να ανεξαρτητοποιηθώ με 650 ευρώ??????:blink:Δεν γίνεται!Έχω ακόμα μέλλον πιστεύω...

Πολύ καλά έκανες και έφυγες από την χώρα που δεν δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους και πολύ καλά κάνεις που έρχεσαι και στις διακοπές!

Καλέ άνετα έχετε και δικό σας δωμάτιο..Εσύ και τα 2 μου θηρία σε ένα δωματιάκι ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ!!!!:DΣοβαρά τώρα ...Είμαστε καλοι οικοδεσπότες!!!Σε περιμένουμε έτσι??:)

ααααααα!!!!!!!παραπονο δεν εχω εμενα οι δικοι μου ειναι διακριτικοι.....εγω πηγαινω συνεχεια σπιτι τους γιατι με τη μοναξια δεν τα πηγαινω καλα οσπου να γυρισει απο την δουλεια το καμαρι μου φυσικα......:lol:..βεβαια ισως φταιει οτι δεν μενω και μονη μου..γι'αυτο η διακριτικοτητα........ναι τελικα καταφερα και γυρισα:up:
..κατερινα..σιγα σιγα θα τα καταφερεις και συ ..καλα πας και μια μερα

θα δεις η ανεξαρτησια θα σου χτυπησει για τα καλα την πορτα..:lol:

να της ανοιξεις εεεεεε??????:P

Έτσι και γω Ρία μου..Το σπίτι των γονιών μου είναι δίπλα στο τραίνο.Έρχομαι κάθε πρωί αφήνω το τουτού όπου βρω(αν βιάζομαι μπροστά στο παρκιγκ της μαμάς)και παίρνω το τραινάκι και πάω δουλεια.Αλλά πιο πριν η μαμά μου έχει ετοιμάσει πρωινό φέτες με νουτέλα/μερέντα/βουτυρο....!!!!!:DΌταν γυρνάω να μην τους δω???Ε!Και αν έχουν και φοβερό φαί(σπάνιο φαινόμενο:down:)θα κάτσω να φάω και κάτι μην μείνω η μισή!Θα είμαι ειλικρινής..Δεν είμαι και πολύ ανεξάρτητο άτομο..:redface:Θελω να με προσέχουν αλλά μου αρέσει που έφυγα από το σπίτι..ίσως και να μεγαλώνω!!!:)

Αχ Καλή μου Αalyah εμεις τα αιγοκεράκια θεωρούμαστε τα πιο γκαντεμιασμένα ζώδια...Παρεξηγημένα βέβαια..Γκρίνια όχι και τόσο απλά είμαστε της προσοχής..Θέλουμε κάποιον να μαας προσέχει..:P

Σε καλό δρόμο βρίσκομαι αλλά μάλλον σε λάθος χώρα..Πως να ανεξαρτητοποιηθώ με 650 ευρώ??????:blink:Δεν γίνεται!Έχω ακόμα μέλλον πιστεύω...

Πολύ καλά έκανες και έφυγες από την χώρα που δεν δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους και πολύ καλά κάνεις που έρχεσαι και στις διακοπές!

Καλέ άνετα έχετε και δικό σας δωμάτιο..Εσύ και τα 2 μου θηρία σε ένα δωματιάκι ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ!!!!:DΣοβαρά τώρα ...Είμαστε καλοι οικοδεσπότες!!!Σε περιμένουμε έτσι??:)

Έτσι και γω Ρία μου..Το σπίτι των γονιών μου είναι δίπλα στο τραίνο.Έρχομαι κάθε πρωί αφήνω το τουτού όπου βρω(αν βιάζομαι μπροστά στο παρκιγκ της μαμάς)και παίρνω το τραινάκι και πάω δουλεια.Αλλά πιο πριν η μαμά μου έχει ετοιμάσει πρωινό φέτες με νουτέλα/μερέντα/βουτυρο....!!!!!:DΌταν γυρνάω να μην τους δω???Ε!Και αν έχουν και φοβερό φαί(σπάνιο φαινόμενο:down:)θα κάτσω να φάω και κάτι μην μείνω η μισή!Θα είμαι ειλικρινής..Δεν είμαι και πολύ ανεξάρτητο άτομο..:redface:Θελω να με προσέχουν αλλά μου αρέσει που έφυγα από το σπίτι..ίσως και να μεγαλώνω!!!:)

Εσύ μάλλον πρέπει να με επιμορφώσεις λίγο πάνω στα αιγωκεράκια. Ενδιαφερόμαστε βλέπεις :P. Θέλουν προσοχή ε? Το καταγραφω λοιπόν. Γι'άυτο μάλλον μου λένε ολοι οτι ταιριάζω με αιγώκερους. Με πιάνουν κρίσεις φροντίδας όταν είμαι δίπλα σε άλλον άνθρωπο και μου δέιξει οτι θέλει φροντίδα και προδέρμ. Ασχέτως που όταν ειμαι μόνη μου, για τον εαυτό μου μόνο δεν κουνάω ουτε το δαχτυλάκι μου :lol:

Και όπως είπα και πριν ενο και ειται οτι θα δεχτω την πρόσκληση σας. Τώρα ειδικά που μετακομίζω μονιμα ελλαδα΄. Ουυυυυυυ θα βαρεθείτε να με βλεπετε. Και μάλλον με βλέπω να εγκαθίσταμαι στην κουζίνα σας να σας μαγειρέψω κάνα φαγητό μπας και βάλετε κανα κιλο κοκόνες μου :P

Όσο για την ανεξαρτησια σου μην σκας. Θα έρθει. Και για τα λεφτα επισης. Ξέρω είναι δύσκολα αλλά θα μάθεις σιγα σιγα κάπως να τα φέρνεις βόλτα. Απλα θέλει εξάσκηση και εμπειρια για να διαχειριστεις τα οικονομικα σου. Μην νομίζεις και εγώ τωρα που μετακομίζω ελλάδα με τόσα θα ζω. Και αυτό οταν με το καλο βρω δουλεια. Αλλα έχω μάθει. Τα 4 πρώτα χρόνια αγγλία την εβγαζα με ελαχιστα μιας και δούλευα όσο μου επέτρεπε ο χρόνος μου γιατί είχα και πανεπιστήμιο. Και οι γονείς μου δεν μπορούσαν οι ανθρωποι να με στηριξουν οικονομικα. Αρα έμαθα στην οικονομία θέλοντας και μη :P

Ολα θα έρθουν με τον καιρό θα δεις.

Κατερινακι αληθεια πως νιώθεις σήμερα? Σταμάτησε ο πόνος?

Εσύ μάλλον πρέπει να με επιμορφώσεις λίγο πάνω στα αιγωκεράκια. Ενδιαφερόμαστε βλέπεις :P. Θέλουν προσοχή ε? Το καταγραφω λοιπόν. Γι'άυτο μάλλον μου λένε ολοι οτι ταιριάζω με αιγώκερους. Με πιάνουν κρίσεις φροντίδας όταν είμαι δίπλα σε άλλον άνθρωπο και μου δέιξει οτι θέλει φροντίδα και προδέρμ. Ασχέτως που όταν ειμαι μόνη μου, για τον εαυτό μου μόνο δεν κουνάω ουτε το δαχτυλάκι μου :lol:

Και όπως είπα και πριν ενο και ειται οτι θα δεχτω την πρόσκληση σας. Τώρα ειδικά που μετακομίζω μονιμα ελλαδα΄. Ουυυυυυυ θα βαρεθείτε να με βλεπετε. Και μάλλον με βλέπω να εγκαθίσταμαι στην κουζίνα σας να σας μαγειρέψω κάνα φαγητό μπας και βάλετε κανα κιλο κοκόνες μου :P

Όσο για την ανεξαρτησια σου μην σκας. Θα έρθει. Και για τα λεφτα επισης. Ξέρω είναι δύσκολα αλλά θα μάθεις σιγα σιγα κάπως να τα φέρνεις βόλτα. Απλα θέλει εξάσκηση και εμπειρια για να διαχειριστεις τα οικονομικα σου. Μην νομίζεις και εγώ τωρα που μετακομίζω ελλάδα με τόσα θα ζω. Και αυτό οταν με το καλο βρω δουλεια. Αλλα έχω μάθει. Τα 4 πρώτα χρόνια αγγλία την εβγαζα με ελαχιστα μιας και δούλευα όσο μου επέτρεπε ο χρόνος μου γιατί είχα και πανεπιστήμιο. Και οι γονείς μου δεν μπορούσαν οι ανθρωποι να με στηριξουν οικονομικα. Αρα έμαθα στην οικονομία θέλοντας και μη :P

Ολα θα έρθουν με τον καιρό θα δεις.

Κατερινακι αληθεια πως νιώθεις σήμερα? Σταμάτησε ο πόνος?

Καλέ αν είναι να μας μαγειρέυεις σου στρώνουμε και για πάντα..Η συγκάτοικος κάνει δίαιτα βέβαια..Εγώ είμαι που τρώω μια φορά την ημέρα..Θα είσαι η προσωπική μου μαγείρισσα και θα έχεις ένα κρεββάτι με μαξιλάρια τον Μάπα και την Ήλια..:)Κοιμάμαι και στο μπαλκόνι αν είναι να έχω ζεστό φαγάκι κάθε μέρα και ΟΧΙ έτοιμο..Η μαμά ποτέ δεν μαγείρευε ξέρεις αυτά τα παραδοσιακά που μαγειρεύουν οι μανάδες...:down:Πάντα οι κύριοι μπαρμπαστάθης και ανκλ μπεν μας έτρεφαν και ξέρεις όλοι οι γνωστοί...:redface:Έχει άλλο ταλέντο η μαμά...:)

Τα αιγοκεράκια σαν πιο τρανταχτό ελάττωμα και χαρακτηριστικό έχουν την ανασφάλεια..Για αυτό θέλουν προσοχή.Επίσης σαν γνήσιες γιδουλες ότι κάνουν θα θέλουν να το κάνουν μέχρι το τέλος και να τα καταφέρουν ακόμα και αν ανεβαίνουν από το πιο επικύνδινο γκρεμό.Με αργά και σταθερά βήματα θα φτάσουν στον στόχο τους..:)Για αυτό λένε ότι ένας αιγόκερως πετυχαίνει στο φουλ τα πάντα..Δες Kate Moss Σάκης Ρουβάς Ελβις Πρισλει και Ντείβιντ Μπαουι(με τους τελευταίους γεννηθήκαμε ίδια μέρα..λες να πάω για τραγουδίστρια????:hmm:)Ότι χρειαστείς σχετικά ρώταμε, μου αρέσει γενικά η ανάλυση προσωπικοτήτων και η ψυχολογία(πολλοί λένε ότι έπρεπε να γίνω ψυχολόγος!:))..

Πονάω ακόμα γμτ..να δω πότε θα περάσει..Αλλά αν κάνεις μια ανασκόπηση στην πρώτη φορά που έγραψα το ποστ θα δεις ότι τα ίδια ήμουν και την προηγούμενη φορά..Απλά αν πάρω παυσίπονο θα με πεθάνει το στομάχι μου...Οπότε το αποφεύγω..Παίρνω και πολύ βαριά αντιβίωση..:/:

Τεσπα, πολλά εγραψα..με συγχωρείς αν σε κουρασα!:redface:

εγω τι να πω που πηγαινοερχομαι με τα ταπερακια της μαμας ακομη???
θεωρουμαι ανεξαρτητη????:lol::lol:

Καλέ αν είναι να μας μαγειρέυεις σου στρώνουμε και για πάντα..Η συγκάτοικος κάνει δίαιτα βέβαια..Εγώ είμαι που τρώω μια φορά την ημέρα..Θα είσαι η προσωπική μου μαγείρισσα και θα έχεις ένα κρεββάτι με μαξιλάρια τον Μάπα και την Ήλια..:)Κοιμάμαι και στο μπαλκόνι αν είναι να έχω ζεστό φαγάκι κάθε μέρα και ΟΧΙ έτοιμο..Η μαμά ποτέ δεν μαγείρευε ξέρεις αυτά τα παραδοσιακά που μαγειρεύουν οι μανάδες...:down:Πάντα οι κύριοι μπαρμπαστάθης και ανκλ μπεν μας έτρεφαν και ξέρεις όλοι οι γνωστοί...:redface:Έχει άλλο ταλέντο η μαμά...

Τα αιγοκεράκια σαν πιο τρανταχτό ελάττωμα και χαρακτηριστικό έχουν την ανασφάλεια..Για αυτό θέλουν προσοχή.Επίσης σαν γνήσιες γιδουλες ότι κάνουν θα θέλουν να το κάνουν μέχρι το τέλος και να τα καταφέρουν ακόμα και αν ανεβαίνουν από το πιο επικύνδινο γκρεμό.Με αργά και σταθερά βήματα θα φτάσουν στον στόχο τους..:)Για αυτό λένε ότι ένας αιγόκερως πετυχαίνει στο φουλ τα πάντα..Δες Kate Moss Σάκης Ρουβάς Ελβις Πρισλει και Ντείβιντ Μπαουι(με τους τελευταίους γεννηθήκαμε ίδια μέρα..λες να πάω για τραγουδίστρια????:hmm:)Ότι χρειαστείς σχετικά ρώταμε, μου αρέσει γενικά η ανάλυση προσωπικοτήτων και η ψυχολογία(πολλοί λένε ότι έπρεπε να γίνω ψυχολόγος!:))..

Πονάω ακόμα γμτ..να δω πότε θα περάσει..Αλλά αν κάνεις μια ανασκόπηση στην πρώτη φορά που έγραψα το ποστ θα δεις ότι τα ίδια ήμουν και την προηγούμενη φορά..Απλά αν πάρω παυσίπονο θα με πεθάνει το στομάχι μου...Οπότε το αποφεύγω..Παίρνω και πολύ βαριά αντιβίωση..

ακομα πονας κατερινακη?????αχ!!τα χω περασει και γω......:mad::mad:
θα περασει που θα παει....μονο τα αιγοκαιρακια γκαντεμικα...εμεις οι ζυγοι τι να πουμε..η γκαντεμια ειναι γραμμενη στο κουτελο..

Καλέ αν είναι να μας μαγειρέυεις σου στρώνουμε και για πάντα..Η συγκάτοικος κάνει δίαιτα βέβαια..Εγώ είμαι που τρώω μια φορά την ημέρα..Θα είσαι η προσωπική μου μαγείρισσα και θα έχεις ένα κρεββάτι με μαξιλάρια τον Μάπα και την Ήλια..:)Κοιμάμαι και στο μπαλκόνι αν είναι να έχω ζεστό φαγάκι κάθε μέρα και ΟΧΙ έτοιμο..Η μαμά ποτέ δεν μαγείρευε ξέρεις αυτά τα παραδοσιακά που μαγειρεύουν οι μανάδες...:down:Πάντα οι κύριοι μπαρμπαστάθης και ανκλ μπεν μας έτρεφαν και ξέρεις όλοι οι γνωστοί...:redface:Έχει άλλο ταλέντο η μαμά...:)

Πονάω ακόμα γμτ..να δω πότε θα περάσει..Αλλά αν κάνεις μια ανασκόπηση στην πρώτη φορά που έγραψα το ποστ θα δεις ότι τα ίδια ήμουν και την προηγούμενη φορά..Απλά αν πάρω παυσίπονο θα με πεθάνει το στομάχι μου...Οπότε το αποφεύγω..Παίρνω και πολύ βαριά αντιβίωση..:/:

:lol::lol::lol::lol:
Δεν με κούρασες καθόλου. Είμαι σπίτι και εγώ και κάθομαι. Και ενώ έπρεπε να κάνω δουλειά θα την αναβάλω για αργότερα γιατί τώρα βαριέμαι. Και είναι η μοναδική μέρα που έχω ρεπο (ας πούμε γιατί πάλι πρέπει να κάνω δουλειά απλα την κάνω απο το σπίτι) και θέλω λίγο να τεμπελιάσω. Δεν έχω το δικαίωμα? :P

Καλέ εμένα η μαμά μου με μεγάλωσε με όλα τα παχυντικά φαγητά. Μικρασιατισα βλέπεις. Είμαστε ανατολίτες τρομάρα μας. Ε και μεγαλώνοντας ένα πάθος με το καλό φαγητό μου βγήκε και μένα. Μάλλον είναι το μόνο μου όπλο για να τυλίξω άντρα γιατί όπως λέει και η μάνα μου με τετοιο στριμένο χαρακτηρα που έχω αποκλείετε να μ'αντεξει ποτε ανθρωπος. Και ένα δίκιο το έχει.:redface: Άρα ποντάρω στο παλιό καλό ρητό "ο ερωτας περνάει απο το στομάχι". :lol::lol: Μην ανησυχείς λοιπόν. Θα σε ταίσω εγώ και θα σε κάνω 50 κιλά θέλεις δεν θέλεις! ;)

Για τα αιγωκεράκια θα μου τα πεις πριβε διοτί ΠΡΕΠΕΙ να μάθω! Είναι χαρακτήρες που δεν έχω συναντήσει ποτε στην ζωη μου. Ως πρόσφατα ;)

Πονάει ακόμα ε? Πρέπει να τρως! Σε έχουν πειράξει τα φάρμακα στο στομάχι και κάνουν την ανάρρωση ακόμα πιο δύσκολη. Φαί στο μπλέντερ και φάε!! Μην μας πάθεις και τίποτα!

ακομα πονας κατερινακη?????αχ!!τα χω περασει και γω......:mad::mad:
θα περασει που θα παει....μονο τα αιγοκαιρακια γκαντεμικα...εμεις οι ζυγοι τι να πουμε..η γκαντεμια ειναι γραμμενη στο κουτελο..

Ζυγός είσαι εσύ πουλάκι μου??? Ααααα καλά είχα καταλάβει εγώ πως κάπου κατα κει κλείνεις. Τα καλύτερα φιλαράκια μου ζυγοί ειναι και τοξότες. Μπραβο μπραβο χαίρομαι πολυ!! :)

Κατερινα μισες μερες στη Θενια και μισες σε μενα,θα σε κανουμε οι μικρασιατισσες τουμπανο!:lol:

Κατερινα μισες μερες στη Θενια και μισες σε μενα,θα σε κανουμε οι μικρασιατισσες τουμπανο!:lol:

Είδες κατερίνα? Τι άλλο θέλεις. Ορίστε και η Δώρα μικρασιάτισα. Θα έρθω μια εγώ αθήνα θ'ανέβεις μια βολτα μετα Θεσσαλονικη θα πας και μια βόλτα κάλυμνο.....θα τα φτάσεις τα 50 σίγουρα!! Φυσικά θα σου μάθω και καμια συνταγή να τα διατηρήσεις κιόλας γιατί σε βλέπω σε 3 μέρες απο 50 να γίνεσαι πάλι 46:P

εγω τι να πω που πηγαινοερχομαι με τα ταπερακια της μαμας ακομη???
θεωρουμαι ανεξαρτητη????:lol::lol:
:lol:Εσύ με τα ταπεράκια ε??Εγώ πάω σπίτι και τρώω!!!:redface:
ακομα πονας κατερινακη?????αχ!!τα χω περασει και γω......:mad:

Ελα οχι όχι..οι ζυγοί δεν είναι γκαντέμικο ζώδιο..Αλλά είναι καλά παιδιά..Βέβαια πρέπει να πω ότι γκαντέμικη είναι και η χώρα μας..άρα.....:down:
:lol::lol:
Δεν με κούρασες καθόλου. Είμαι σπίτι και εγώ και κάθομαι. Και ενώ έπρεπε να κάνω δουλειά θα την αναβάλω για αργότερα γιατί τώρα βαριέμαι. Και είναι η μοναδική μέρα που έχω ρεπο (ας πούμε γιατί πάλι πρέπει να κάνω δουλειά απλα την κάνω απο το σπίτι) και θέλω λίγο να τεμπελιάσω. Δεν έχω το δικαίωμα? :P

Καλέ εμένα η μαμά μου με μεγάλωσε με όλα τα παχυντικά φαγητά. Μικρασιατισα βλέπεις. Είμαστε ανατολίτες τρομάρα μας. Ε και μεγαλώνοντας ένα πάθος με το καλό φαγητό μου βγήκε και μένα. Μάλλον είναι το μόνο μου όπλο για να τυλίξω άντρα γιατί όπως λέει και η μάνα μου με τετοιο στριμένο χαρακτηρα που έχω αποκλείετε να μ'αντεξει ποτε ανθρωπος. Και ένα δίκιο το έχει.:redface: Άρα ποντάρω στο παλιό καλό ρητό "ο ερωτας περνάει απο το στομάχι". :lol: Μην ανησυχείς λοιπόν. Θα σε ταίσω εγώ και θα σε κάνω 50 κιλά θέλεις δεν θέλεις! ;)

Για τα αιγωκεράκια θα μου τα πεις πριβε διοτί ΠΡΕΠΕΙ να μάθω! Είναι χαρακτήρες που δεν έχω συναντήσει ποτε στην ζωη μου. Ως πρόσφατα ;)

Πονάει ακόμα ε? Πρέπει να τρως! Σε έχουν πειράξει τα φάρμακα στο στομάχι και κάνουν την ανάρρωση ακόμα πιο δύσκολη. Φαί στο μπλέντερ και φάε!! Μην μας πάθεις και τίποτα!

Καλέ τι μου λες..!!!Μηπως είναι κόλπο των μανάδων???Κι εμένα με λέει δύσκολο χαρακτήρα η μαμά μου..Εγώ βέβαια δεν με βλέπω τόσο δύσκολη..Απαιτητική είμαι αλλά οκ..Δεν έχω εγωισμό πολύ βασικά γίνομαι χαλάκι για τους ανθρώπους που αγαπώ..:)Και δεν με νοιάζει και να με ποδοπατήσουν..Αλλά έτσι και δω ότι δεν αξίζει τους γράφω ΤΕΛΕΙΩΣ.Εκεί που δεν το έχω καθόλου είναι στις σχέσεις..Είμαι η Μισ Απαίτηση.:redface:Τέσπα για αιγόκερους μου λες..:)

Μόλις έφαγα..ΟΛΟ το φαγητάκι μου!!!:)

Καλέ να κάνεις ότι σου αρέσει...Έχεις κάθε δικαίωμα εφόσον δεν κάνεις κακό σε κάποιον άλλον;)

Ζυγός είσαι εσύ πουλάκι μου??? Ααααα καλά είχα καταλάβει εγώ πως κάπου κατα κει κλείνεις. Τα καλύτερα φιλαράκια μου ζυγοί ειναι και τοξότες. Μπραβο μπραβο χαίρομαι πολυ!! :)
Εσύ τι είσαι καλή μου Aalyah?

Ουφ μισό λεπτο..Πως τα έκανα έτσι..θα το φτιάξω...!!!:redface:

κατερινακη μολις ξεπονεσεις ελα παιδι μου μεχρι την καλλιθεα..να σου φτιαξω πιτες ηπειρωτικες να φας που ειμαστε και πιο κοντα..:lol::lol::lol::lol:

Εγώ είμαι παρθένος. Με ωροσκόπο....τρέχα γύρευε. Αλλοι λένε υδροχόο άλλοι λένε αιγώκερο (πρόσφατα μου το ειπαν αυτο) και άλλοι λέων (επισης πρόσφατο και αυτο). Εγώ δεν ξέρω τι απο αυτά ειμαι ξέρω όμως οτι σίγουρα είμαι αλλοπρόσαλο!!!! :P:lol:

Μια χαρά δεν με χαλάει...:P:lol::lol:

Είδες κατερίνα? Τι άλλο θέλεις. Ορίστε και η Δώρα μικρασιάτισα. Θα έρθω μια εγώ αθήνα θ'ανέβεις μια βολτα μετα Θεσσαλονικη θα πας και μια βόλτα κάλυμνο.....θα τα φτάσεις τα 50 σίγουρα!! Φυσικά θα σου μάθω και καμια συνταγή να τα διατηρήσεις κιόλας γιατί σε βλέπω σε 3 μέρες απο 50 να γίνεσαι πάλι 46:P
Εντάξει θα παχύνω αλλά από τα τόσα ταξίδια θα τα χάσω βρε παιδιά...:P:lol::lol:

κατερινακη μολις ξεπονεσεις ελα παιδι μου μεχρι την καλλιθεα..να σου φτιαξω πιτες ηπειρωτικες να φας που ειμαστε και πιο κοντα..:lol::lol::lol::lol:

Καλέ...Καλλιθέα μένετε Ρία μας..Εκεί πηγαίνουμε 3 φορές την εβδοαμάδα..Είναι οι φίλοι μου εκεί και ο φίλος μου...(Δώρα μην μιλήσεις!!!!!!!!:redface:)Ωραία ωραία κάλυψα όλη την ελλάδα αν ποτέ μείνω από φαί!!!:lol::lol:

Εγώ είμαι παρθένος. Με ωροσκόπο....τρέχα γύρευε. Αλλοι λένε υδροχόο άλλοι λένε αιγώκερο (πρόσφατα μου το ειπαν αυτο) και άλλοι λέων (επισης πρόσφατο και αυτο). Εγώ δεν ξέρω τι απο αυτά ειμαι ξέρω όμως οτι σίγουρα είμαι αλλοπρόσαλο!!!! :P:lol:
Αχ δεν έχω τα σύνεργα εδώ...Θα σου πω με πμ..όταν παω στπίτι σε κανα 3ήμερο..Ενα θα σου πω..ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ= ο καλύτερος συνδυασμός..Και ταύρος αλλά οκ...!:up:Σωστά πας προς τα εκεί..Τώρα θα δω και το πμ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back