Πονάω!!!

Καλημέρα και περαστικά! Συνήθως το πρώτο 24ωρο είναι δύσκολο. Σου έχει δώσει χαπάκια για το στομάχι?

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ!:)

Όχι..Παίρνω Αμοξιλ για αντιβίωση και εναλλάξ ντεπόν και πονσταν για τον πόνο.Το στομάχι είναι λίγο στο έλεος του...Παίρνω ζαντακ νυστική και τρώω γιαούρτι..Αλλά..έχω ένα στομάχι..ΧΑΛΙΑ!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά και από μένα:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πονάει το δοντάκι?:hmm: ύποπτο...:P

περαστικά:) και μην μένεις νυστική με τόσα φάρμακα, φάε και κανά παγωτάκι αφού ξεπαγώσει λίγο, στην κατάστασή σου κάνε και κανά δωράκι λιχουδιάς στον εαυτό σου, όχι όλο γιαούρτι:mpliaks: καλό είναι για την αντιβίωση αλλά τι να σου κάνει για το στομάχι, προσπάθησε να φας κάτι

έχω βγάλει 2 ως τώρα και δεν κατάλαβα τίποτα είμαι αναίσθητη:lol:, υπομονή θα περάσει και αυτό που θα πάει, μακάρι να είναι αυτό το χειρότερο που περνάει κανείς στην ζωή του:)

πονάει το δοντάκι?:hmm: ύποπτο...:P

περαστικά:) και μην μένεις νυστική με τόσα φάρμακα, φάε και κανά παγωτάκι αφού ξεπαγώσει λίγο, στην κατάστασή σου κάνε και κανά δωράκι λιχουδιάς στον εαυτό σου, όχι όλο γιαούρτι:mpliaks: καλό είναι για την αντιβίωση αλλά τι να σου κάνει για το στομάχι, προσπάθησε να φας κάτι

έχω βγάλει 2 ως τώρα και δεν κατάλαβα τίποτα είμαι αναίσθητη:lol:, υπομονή θα περάσει και αυτό που θα πάει, μακάρι να είναι αυτό το χειρότερο που περνάει κανείς στην ζωή του:)

Χμμμμ με κατάλαβες!!!!:P:P

Ευχαριστώ πολυ!Μωρέ δεν τρώω και πολύ το καλοκαίρι λόγω ζέστης αλλά το γιαούρτι είναι και νόστιμο και δημιουργεί κρούστα στο στομάχι με αποτέλεσμα τα υγρά του στομαχιού που είναι τόσο όξινα να μην το ενοχλούν τόσο.;)

Καλέ παγωτά και κακό εδώ...Χεχεχεχε στα όπα όπα με έχουν..Τρώω παγωτάκια και ανακουφίζονται οι δικοί μου αφού δεν με βλέπουν να τρώω γενικά και τόσο πολύ...:redface::up:

Έχεις πολύ δίκιο...Δεν είναι κάτι τόσο τραγικό σίγουρα!:redface:Εγώ είμαι μυγιάγκιχτο!:redface::redface:

ε εντάξη δεν είναι για όλους το ίδιο εσύ μπορεί να πονάς πολύ, δεν ξέρω απλά είναι περαστικό, ναμαστε καλά αυτά είναι ένα τίποτα, θα περάσει που θα πάει:)

στην καισαρική που μου είχαν κάνει εγώ είχα ψωφίσει ενώ άλλες γυναίκες ήταν πολύ καλύτερα και συνήλθαν και ποιό γρήγορα, πολλά παίζουν ρόλο ακόμα και η ψυχολογία μας, ίσως είναι και στον οργανισμό δεν ξέρω

και πάλι περαστικά:)

ε εντάξη δεν είναι για όλους το ίδιο εσύ μπορεί να πονάς πολύ, δεν ξέρω απλά είναι περαστικό, ναμαστε καλά αυτά είναι ένα τίποτα, θα περάσει που θα πάει:)

στην καισαρική που μου είχαν κάνει εγώ είχα ψωφίσει ενώ άλλες γυναίκες ήταν πολύ καλύτερα και συνήλθαν και ποιό γρήγορα, πολλά παίζουν ρόλο ακόμα και η ψυχολογία μας, ίσως είναι και στον οργανισμό δεν ξέρω

και πάλι περαστικά:)

Καισαρική ε???Υποτίθεται ότι σε ναρκώνουν πολύ και γα αυτό ίσως είχες πέσει ξερή.Αλλά από πόνο δεν νομίζω ότι πονάς ιδιαίτερα!!!:hmm:Η αδερφή μου έκανε στα δίδυμα!!!:)Εγώ είμαι μυγιαγκιχτο από μικρή..Νιώθω λες και νιώθω τον πόνο περισσότερο από άλλους ανθρώπους...Αλλά τελικά αυτό που έχω πιο έντονο είναι ο φόβος!:redface:

εγώ είχα ψωφίσει στους πόνους και μου πήρε ένα μήνα να συνέλθω αλλά δεν είχα μωρό, ένα πρόβλημα υγείας είχα, ίσως και για αυτό, αν είχα μωρό παίζει να είχα σηκωθεί την ίδια κιόλας μέρα και να χόρευα:lol:

η ψυχολογία μας πρέπει να παίζει μεγάλο ρόλο στην ανάρρωση και ίσως και στους πόνους που τραβάμε, αλλιώς ίσως κάποιοι από εμάς να είμαστε ποιό ευαίσθητοι σε διαφορετικά σημεία του σώματός μας, τι να πω:confused:

εγώ είχα ψωφίσει στους πόνους και μου πήρε ένα μήνα να συνέλθω αλλά δεν είχα μωρό, ένα πρόβλημα υγείας είχα, ίσως και για αυτό, αν είχα μωρό παίζει να είχα σηκωθεί την ίδια κιόλας μέρα και να χόρευα:lol:

η ψυχολογία μας πρέπει να παίζει μεγάλο ρόλο στην ανάρρωση και ίσως και στους πόνους που τραβάμε, αλλιώς ίσως κάποιοι από εμάς να είμαστε ποιό ευαίσθητοι σε διαφορετικά σημεία του σώματός μας, τι να πω:confused:
:hmm::hmm::hmm:Δεν ξέρω βρε Μαίρη...Πάντως καισαρική για πρόβλημα υγείας σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την καισαρικη για μωρα!Οπότε ίσως για αυτό.

Εγώ αιμα δεν μπορώ να δω, θριλερ το ίδιο και να ακούω τον τροχό και να μην ουρλιάζω χωρις να πονάω δεν γινόταν με τίποτα.Σκεφτομουν ότι μου κόβουν το κόκκαλο..Πόσο αναισθησία να έχω εκείνη τη στιγμή???Τώρα πονάω λιγουλάκι γιατί πρήζεται αλλά οκ!Δεν είναι τίποτα τραγικο!:)

Βρε ακόμα δε σου πέρασε?:D

Ακόμα???Μα δεν έχει περάσει το 24ωρο!!!!!!!!Ασε και έζησα εφιαλτική νύχτα!!!Επρεπε να πάρω παυσίπονο αλλά έπεσα για ύπνο!!!Σήμερα πρήστηκα!!!Είδες η παγοκύστη!!!!:D

Ακόμα???Μα δεν έχει περάσει το 24ωρο!!!!!!!!Ασε και έζησα εφιαλτική νύχτα!!!Επρεπε να πάρω παυσίπονο αλλά έπεσα για ύπνο!!!Σήμερα πρήστηκα!!!Είδες η παγοκύστη!!!!:D
Το πρήξιμο είναι σίγουρο σε τέτοιες περιπτώσεις αλλα δεν κρατάει πολύ:D Δεν είναι ανάγκη να περάσουν 24 ώρες, κάνε τίποτα γιόγκα εκεί πέρα να μειώσεις το πόνο..:lol::lol::lol:

Το πρήξιμο είναι σίγουρο σε τέτοιες περιπτώσεις αλλα δεν κρατάει πολύ:D Δεν είναι ανάγκη να περάσουν 24 ώρες, κάνε τίποτα γιόγκα εκεί πέρα να μειώσεις το πόνο..:lol::lol::lol:

Μωρέ αυτόν τον σκοπό είχα(να κάνω γιόγκα) αλλά φοβάμαι έτσι όπως κρέμομαι ανάποδα και στηρίζομαι στο κεφάλι μου μην με πονέσει το δόντι..:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρέ αυτόν τον σκοπό είχα(να κάνω γιόγκα) αλλά φοβάμαι έτσι όπως κρέμομαι ανάποδα και στηρίζομαι στο κεφάλι μου μην με πονέσει το δόντι..:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ναί είναι και αυτό:hmm::lol: Δοκίμασε το όμως μπορεί να σε βοηθήσει, όταν είσαι ανάποδα αιματώνεται καλύτερα ο εγκέφαλος και μπορεί να σου απαλύνει τον πόνο:lol: Επίσης οταν θα είσαι ανάποδα θα σου πρότεινα να κάνεις και μπουκώματα με αλατόνερο:lol::lol::lol:

Ναί είναι και αυτό:hmm::lol: Δοκίμασε το όμως μπορεί να σε βοηθήσει, όταν είσαι ανάποδα αιματώνεται καλύτερα ο εγκέφαλος και μπορεί να σου απαλύνει τον πόνο:lol: Επίσης οταν θα είσαι ανάποδα θα σου πρότεινα να κάνεις και μπουκώματα με αλατόνερο:lol::lol::lol:

Ναι ...Νομίζω θα το δοκιμάσω..ακούγεται πολύ αναπαυτικό!!!!:lol::lol::lol::lol:

ανάποδα μπουκώματα με αλατόνερο :lol::lol:

αναπαυτικό? όχι Ανατρεπτικό είναι χαχαχχ:lol:

όχι καλέ, νομίζω απλά αν σου αρέσει πολύ κάτι ασχολήσε μαζί του και προσπαθείς να ξεχάσεις τον πόνο σου, μπας και σε ξεχάσει και αυτός:P

Πολλά μαλλιαρά γατοφιλάκια και από εμάς Κατερινάκι κ ελπίζω να είσαι κάπως καλύτερα μετά κ το κρέμασμα ανάποδα, αλλά ακόμα κ αν δεν πιάσει για τον πόνο, σίγουρα μετά μπορεί να σε προσλάβουν στην επόμενη ταινία του Batman :P

Θα προτιμήσω το κρέμασμα και τα μπουκώματα..:lol:Όχι μωρέ αφού κάνω κάτι που με απασχολεί και με ευχαριστει...Μιλάω μαζί σας!!!:)

Ναι ...Νομίζω θα το δοκιμάσω..ακούγεται πολύ αναπαυτικό!!!!:lol::lol::lol::lol:
Ναί είναι γι'αυτό σου το λέω..:D Ακόμα αμα πονάς πάρα πολύ βάλε τη γάτα σου να κλάψει..:D Εγώ πιστεύω ακράδαντα οτι δεν είναι παροιμία("Θα βάλω τη γάτα μου να κλάψει") και θα σε ανακουφίσει αφάνταστα:rolleyes::lol::lol::lol::lol:

Ναί είναι γι'αυτό σου το λέω..:D Ακόμα αμα πονάς πάρα πολύ βάλε τη γάτα σου να κλάψει..:D Εγώ πιστεύω ακράδαντα οτι δεν είναι παροιμία("Θα βάλω τη γάτα μου να κλάψει") και θα σε ανακουφίσει αφάνταστα:rolleyes::lol::lol::lol::lol:

Έμπνευση έχετε σήμερα κύριε Έρεφερ???:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back