Πονάω!!!

Έμπνευση έχετε σήμερα κύριε Έρεφερ???:lol::lol::lol::lol::lol:
Τουλάχιστον αν γελάς ξεχνάς λίγο τον πόνο:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τουλάχιστον αν γελάς ξεχνάς λίγο τον πόνο:D

Ναι αλλά με θυμάται αυτός γιατί όταν γελάω πονάω:mad::mad::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπομονη υπομονη!κανενα παυσιπονο παιρνεις δεν ειδα?:hmm:

Πολλά μαλλιαρά γατοφιλάκια και από εμάς Κατερινάκι κ ελπίζω να είσαι κάπως καλύτερα μετά κ το κρέμασμα ανάποδα, αλλά ακόμα κ αν δεν πιάσει για τον πόνο, σίγουρα μετά μπορεί να σε προσλάβουν στην επόμενη ταινία του Batman :P

Καλέ δεν σας είδα!!!Γράφετε και με ωραία μεγάλα γράμματα!!!:DΝαι βασικά αυτός είναι ο σκοπός..Να παίξω στο Χόλιγουντ.Πως με καταλαβαίνει η Σλιθερινούλα μου!!!!:lol::lol::lol:

Καλέ και ευχαριστώ πολύ!!!!

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ!:)

Όχι..Παίρνω Αμοξιλ για αντιβίωση και εναλλάξ ντεπόν και πονσταν για τον πόνο.Το στομάχι είναι λίγο στο έλεος του...Παίρνω ζαντακ νυστική και τρώω γιαούρτι..Αλλά..έχω ένα στομάχι..ΧΑΛΙΑ!:/:

Αυτό είναι για την Βάσια!Αυτά παιρνω!!!Το ζαντακ ο γαστρεντερολογος μου μου είπε να το αντικαταστήσω με ένα και μόνο λοζεκ αύριο πια!

ποναω κι εγω..αν σε παρηγορει, μαλλον έσπασα ενα απονευρωμένο δόντι...ουαααααα:(

ποναω κι εγω..αν σε παρηγορει, μαλλον έσπασα ενα απονευρωμένο δόντι...ουαααααα:(

Μόλις το είδα...Πονοδοντούσα μου σου στέλνω ότι νεραιδόσκονη μου έχει απομείνει να μας περάσει και των δύο...Περαστικά μας..!!!:)

Κατερίνα περαστικά και απο μένα...το πρώτο σου είναι....;

Πω, πω, ανατρίχιασα, κουράγιο...
Μη γελάσεις, όταν μια φίλη μου είχε πάθει τα ίδια (επειδή ήτανε πολύ βαθιά το δόντι ο γιατρός αναγκάστηκε να της σκαλίσει την κάτω γνάθο μπρρρρ)και δε μπορούσε να φάει για μέρες ο γιατρός της είπε να δοκιμάσει βρεφικές τροφές!!! Αμέ, κρεμούλα μπεμπελάκ και Gerber!!! Ρίξαμε γέλιο αλλά τελικά η κρέμα με γεύση μπισκότο της άρεσε:)!!!

Πω, πω, ανατρίχιασα, κουράγιο...
Μη γελάσεις, όταν μια φίλη μου είχε πάθει τα ίδια (επειδή ήτανε πολύ βαθιά το δόντι ο γιατρός αναγκάστηκε να της σκαλίσει την κάτω γνάθο μπρρρρ)και δε μπορούσε να φάει για μέρες ο γιατρός της είπε να δοκιμάσει βρεφικές τροφές!!! Αμέ, κρεμούλα μπεμπελάκ και Gerber!!! Ρίξαμε γέλιο αλλά τελικά η κρέμα με γεύση μπισκότο της άρεσε:)!!!

Απαπαπαπα....εμένα δεν έβγενε με τίποτα...μια ώρα με είχε ο γιατρός και δώστου απο εδω και δώστου απο εκεί....όπου τα πήρε στο κρανίο κάποια στιγμή έβγαλε τον τροχό και το έκοψε στη μέση.....μετά απο αυτο του είπα αν μπορώ να πάω για κανα ποτάκι.....με πέρασε για τρελή...και για να σιγουρευτεί με πήρε τηλέφωνο στο σπίτι να δει πως πάω....εγώ πάντος τα ούζα μου τα χτύπησα:D:D

Καλέ και εμένα μου τρόχισε το κόκκαλο(τη γνάθο μου)έτσι γίνεται με τους στραβούς φρονιμήτες.Αλλά εγώ τρώω στο μπλέντερ μακαρονάκι με μπιφτεκι νιανια!!!Πονάω πάλι λίγο...Ευχαριστώ παιδιά!

Πώς παέι κατερινάκι; Πέρασε καθόλου ο πόνος;

Αν σου τρόχησε μόνο το κόκκαλο τυχερή είσαι... Εγώ πήγα με έγκλειστο οριζόντιο φρονημίτη. Για 2 + 2 πήγα έναν έβγαλα μόνο... Δεν έκατσα ούτε για το δέυτερο ούτε έκλεισα ραντεβού για τους υπόλοιπους :Ρ

Μπά τα ίδια με χτες ο πόνος αλλά ααρνούμαι να πάρω παυσίπονο για αυτό!!!!εντ'αξει δεν είναι και τόσο τρομερός!!!ΚΑλέ και εγώ για 2 πήγαινα με ξεπέτξε σε 15 λεπτά μαζί με νάρκωση και μου είπε άλλη φορά προφανώς λόγω των φωνών μουυ!!!:redface:

Καλά είσαι... Εμένα ήταν δύσκολη περίπτωση. Κοντά δυο ώρες κράτησε.. Και είχα γίνει και θέαμα με τόσα φοιτητάκια πάνω από το κεφάλι μου να εποπτεύουν το στόμα μου...

Που έκανες την επέμβαση;

Επιτρέπεται να σου γράψω το όνομα του γιατρού ή πρέπει να σου στείλω πμ???

χμ σε ιδιωτικό γιατρό πήγες; χμχμχ κατάλαβα.. εμένα με είχαν στείλει στο νοσοκομείο.

χμ σε ιδιωτικό γιατρό πήγες; χμχμχ κατάλαβα.. εμένα με είχαν στείλει στο νοσοκομείο.

Έλα τουλάχιστον γλίτωσες τα λεφτά τα τρελά που πλήρωσα εγώ!!!:mad:Αλλά ένα τέταρτο??Πάλι καλά!;)

μάλλον ήταν εύκολη περίπτωση... :Ρ πρέπει να χαίρεσαι. εγώ έκανα μια βδομάδα πυρετό. και καμιά δεκαπενταριά μέρες με πρίξιμο...

Το περίεργο είναι ότι αυτό το δόντι είχε τερηδόνα και ήταν και σπασμένο και είχε γενικά χαλάσει για αυτό αρχίσαμε κι από εκει!!!

Να υποθέσω όιτ θα βγάλεις κι άλλον;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back