Πονάω!!!

Πρέπει να βγάλω και τους 4 αλλά επειδή όλους μαζί δεν θα το αντέξω λέω να βγάλω κάπου στον Σεπτέμβρη τον επόμενο που πάλι θέλει εγχείριση και μετά να βγάλω ατα άλλα που είναι απλή εξαγωγή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μελέτα πότε θέλεις πάλι άδεια από τη δουλειά :Ρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θέλω να χάνω μέρες από την δουλειά...Μου αρέσει!Αλλά αναγκαστικά πρέπει!

Μια περιγραφή θα σας δώσω μόνο..2 οριζόντιοι φρονιμήτες που πάνε προς τα υπόλοιπα δόντια και σπρώχνουν , σπρώχνουν και υποφέρουν και από τερηδόνα!!!!:/:
Ωωωωχχχχ...τι μου θύμησες τώρα!!!:/:
Ακριβώς το ίδιο είχα και γω....πριν χρόνια βέβαια....τον πόνο ακόμα δεν τον ξέχασα:down:....περαστικά σου και γρήγορα να ξεμπερδεύεις με τους άτιμους φρονιμίτες ;):):)

εγώ είχα ψωφίσει στους πόνους και μου πήρε ένα μήνα να συνέλθω αλλά δεν είχα μωρό, ένα πρόβλημα υγείας είχα, ίσως και για αυτό, αν είχα μωρό παίζει να είχα σηκωθεί την ίδια κιόλας μέρα και να χόρευα:lol:
Εγώ είχα μωρό.....και δεν χόρεψα καθόλου:lol::lol::lol:...άσ΄τα να πάνε ήμουν για 1,5 μήνες:(:(:down:

πάντως και μένα κάποτεδ μου είπαν να τους βγάλω και τους τέσσερις γιατί φυτρώναν οριζόντια.. έβγαλα έναν. οι δύο φύτρωσαν και γύρισαν κάθετα μόνοι τους. Ο τελευταίος μου τα έκανε μούσκεμα.. σκάλωσε πάνω στον τραπεζίτη και ούτε να φυτρώσει μπορεί ούτε τιποτε... κάποια στιγμή πρέπει να τον βγάλω

Ωωωωχχχχ...τι μου θύμησες τώρα!!!:/:
Ακριβώς το ίδιο είχα και γω....πριν χρόνια βέβαια....τον πόνο ακόμα δεν τον ξέχασα:down:....περαστικά σου και γρήγορα να ξεμπερδεύεις με τους άτιμους φρονιμίτες ;):):)

Εγώ είχα μωρό.....και δεν χόρεψα καθόλου:lol::lol::lol:...άσ΄τα να πάνε ήμουν για 1,5 μήνες:(:(:down:

Γεια σας μαμά Ραισα!!!Τι κάνετε!!Ευχασριτώ για τα καλά σας λογάκια!!:D
Δεν κατάλαβα..ήσουν στο νοσοκομείο 1,5 μήνα???:hmm:

Ωχ...Πολύ πίκρα πρέπει να περνάς ε?

Γεια σας μαμά Ραισα!!!Τι κάνετε!!Ευχασριτώ για τα καλά σας λογάκια!!:D
Δεν κατάλαβα..ήσουν στο νοσοκομείο 1,5 μήνα???:hmm:
Οχι καλέ.:)...1,5 μήνα έκανα να συνέλθω από τους πόνους της καισαρικής:mad::/:

Οχι καλέ.:)...1,5 μήνα έκανα να συνέλθω από τους πόνους της καισαρικής:mad::/:

Ααααααααααααααααααααααααααααααα:redface::redface::redface::redface::redface:Η αδερφή μου ήταν 4 μέρες στο νοσοκομείο αλλά τα δίδυμα το ένα έμεινε 1 μήνα και το άλλο 2 μήνες!:confused:Ασε ...

Ααααααααααααααααααααααααααααααα:redface::redface::redface::redface::redface:Η αδερφή μου ήταν 4 μέρες στο νοσοκομείο αλλά τα δίδυμα το ένα έμεινε 1 μήνα και το άλλο 2 μήνες!:confused:Ασε ...

Ελπίζω τώρα να είναι όλα καλά!:/:

Περάσαμε δύσκολες ώρες και πολύ άγχος αλλά τα μαναράκια μας είναι μια χαρά λίγο ο μεγαλύτερος έχει πρόβλημα με αλλεργίες(σε όλα όμως) αλλά οκ...:)

Κατερινα πως τα πας?εγω ειμαι με depon...:(

Εγώ μόλις πριν μιαμιση ώρα πήρα ντεπόν.Εχω όμωε την εντύπωση ότι έβγαλα τα ράμματα !!Είμαι πολύ ανησυχη...αλλά στο χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός λέει, "αν σπασουν ένα ή περισσότερα ράμματα δεν είναι ανησυχητικό"..Κι έτσι δεν ανησυχώ άλλο,.Εσύ πήγες στον οδοντίατρο??????:hmm:

Βάσια μου συμπονοδοντούσα μου που είσαι να αλληλοπαρηγορηθούμε.Εγώ έχω να σου πω ότι κάπως ξεπρήστηκα...τουλάχιστον δεν είναι τόσο έντονο πια αλλά ο πόνος αυξάνεται όταν κουνάω τα ράμματα με την γλώσσα μου!!!:(Εσύ πως είσαι?????

Τι κάνεις κατερινιώ; πώς πας κλεισμένη σπίτι με τα γατιά σου με τέτοια ζέστη;

Τι κάνεις κατερινιώ; πώς πας κλεισμένη σπίτι με τα γατιά σου με τέτοια ζέστη;

Πρέπει να ομολογήσω ότι όπως και να χε δεν θα προτιμούσα να είμαι έξω.Δεν είναι μόνο το ότι μοιάζω με βαβουροπατάτα από τα αριστερά, αλλά να έχουν φύγει όλοι.Είμαι και σπιτόγατος γενικά.Είδα όλα τα σείριαλ...:)

Τα γατάκια μου ειναι στο δωμάτιο μου (7 τμ) κ εγώ είμαι στο δωμάτιο του αδερφού μου (3 τμ)γιατί είμαι πολύ νευρικη και τρώω τα νύχια μου, μασάω τα πετσάκια, και αν είναι να έχω και τρίχες στο στόμα μου με ανοιχτή πληγή δεν είναι και το καλύτερο:/:.

Θα σας πω όμως ότι αν και δεν το πριμένα σήμερα που είμαι καλύτερα και μου έχει λειψει η αγκαλιά τους πήγα να τα δω.Παιδιά....Με πλακώσανε στα χάδια και στα φιλιά.Η Ήλια είχε πεσει ανάποδα στα πόδια μου και μου τριβόταν:blink:, ο Μάπας έγλειφε συνέχεια το πόδι μου:blink::blink:...Τελικά...ίσως και να με αγαπάνε!!!!!!:):DΠολύ ευτυχισμένη ένοιωσα!:D

σαγαπάνε καλέ. αλλά πώς αντέχεις και τα έχιες κλεισμένα; δεν τα λυπάσαι;
Το αλατόνερο μην ξεχνάς για να κλείσει η πληγή...

Νόμιζα ότι το αλατόνερο είναι για απολύμανση..Όχι ε???Μμμμμ πάω τώρα αμέσως τότε για μπουκώματα..

Αχ!Είναι πονεμένη ιστορία..Το έχω γράψει στο θέμα μας, η μαμά μου δεν είχε συνειδητοποιήσει τι εστί γάτα και φρίκαρε ότα είδε ότι είχαν φτάσει στο πάνω πάνω ράφι!!!!Έτσι αποφάσισα να τα έχω μόνο στο δωμάτιο μου.Αλλά δεν γίνεται δύο γάτες ειδικά τώρα που μεγαλώνουν να μένουν μόνο εκεί και αποφάσισα να μετακομίσω με την κολλητή μου σε 116 τμ σπίτι (το τωρινό μου είναι 90τμ)συν μία τεράστια βεράντα που ποιάνει όλο το σπίτι.Περιμένω την ώρα που θα μπούμε στο πίτι.Το Σεπτέμβρη ευελπιστούμε να είναι ΟΛΑ έτοιμα και να είμαστε μέσα!

Ποιος την χαρη τους :lol: Σε ολοκληρο ανακτορο(για αυτους) θα ζησουν:up::lol:

Ποιος την χαρη τους :lol: Σε ολοκληρο ανακτορο(για αυτους) θα ζησουν:up::lol:

Ναι ναι θα έχουν να καταστρέψουν ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back