Πονάω!!!

εγώ με έναν γάτο σε 97τμ και χωρίς ιδαίτερα έπιπλα είμαι μια χαρά (σορρυ παιδιά όταν ψώνιζα έπιπλα αποφάσισα να αγοράσω αυτοκίνητο :Ρ... οπότε σε έπιπλα έχω έλλειψη...) έχουμε γεμίσει τουλάχιστον 60τμ με γατο παιχνιδια.. για να βάλω σκουπα κάνω κανα μισάωρο να μαζέψω τα παιψνίδια του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν επαναφέρω το θέμα γιατί σύντομα θα σας χρειαστώ..24/10/2008 έχουμε δεύτερη εξαγωγή με εγχείρηση του δεξιού φρονιμήτη μας...Σίγουρα θα είμαι από την παρασκευή ως και τις 28/10/2008 μια παραπονιάρα-γκρινιάρα- ότι θέλετε !!!Από τώρα προσπαθώ να το χωνέψω..Ααααα και θα αποχωριστώ και πάλι τα μωρά μου:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα μωρα γιατι καλε,θα βγαλουν κι αυτα φρονιμητη;:P

Τα μωρα γιατι καλε,θα βγαλουν κι αυτα φρονιμητη;:P
Ανιοχτή πληγή και γάτες που τρέχουν σε 123 τμ και κοιλιούνται και και και και μια μάνα να μην μπορεί να τα αφήσει σε ησυχία και να θέλει φιλάκια και μια Ηλια να επιμένει να πλύνει το πρόσωπο της μαμάς και να βάλει το πατουσάκι της επάνω στην μύτη της δεν είναι και ότι πιο καθαρό ειδικά όταν κοιμάμαι!!!!!:P:lol::lol::lol::lol:

Αφήσετε που επειδή θα είμαι μόνη αποφάσισα να πάω στο πατρικό μου για να μου φτιάχνει η μαμά τα τεμαχισμένα στο μπλέντερ μπιφτεκάκια με πατάτες επίσης στο μπλέντερ οπότε η γιαγιά δεν θέλει τα εγγόνια στο σπίτι της...Ήταν και ο λόγος που την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια!!!

Υπομονη τοτε μικρη μου,κι οχι άγχος.Ολα θα πανε καλα οπως και την προηγουμενη φορα!:)

εγώ πονάω πάλι στην κοιλιά αυτή την φορά αριστερά και φοβάμαι, για την ακρίβια έχω χεστεί πάνω μου και έχω μαμηθεί να τρέχω στους γιατρούς :/

είπα κακιά λεξούλα οπς:redface::lol:

Περαστικουλια!

εγώ πονάω πάλι στην κοιλιά αυτή την φορά αριστερά και φοβάμαι, για την ακρίβια έχω χεστεί πάνω μου και έχω μαμηθεί να τρέχω στους γιατρούς :/

Περαστικά κ δεν πιστευω να είναι τίποτα.:blink:

Εγώ όταν έβγαλα φρονιμίτη δεν πόνεσα καθόλου. Είχα καραπριστεί όμως και ο μπαμπάς μου με κορόιδευε :(, μου έλεγε ότι πάσχω από σύνδρομο down και όπου να 'ναι θα βγάλω και τον τελευταίο που έμεινε! Δεν σου δίνει brasan ο γιατρός σου για το πρίξιμο?

Εγώ είχα και τους 4 εγκλείστους...
Χωμένους δηλαδή, δεν είχαν χώρο να βγούνε.... έκανα την μια πλευρά την μια φορά και μετά απο 1 εβδομάδα την άλλη πλευρά... 4χ8=32 ράμματα... σούπες, μπανάνες, πουρέδες...

- 4 κιλά!!!!:up::lol:

Χωμένους δηλαδή, δεν είχαν χώρο να βγούνε.... έκανα την μια πλευρά την μια φορά και μετά απο 1 εβδομάδα την άλλη πλευρά... 4χ8=32 ράμματα... σούπες, μπανάνες, πουρέδες...

Αυτά είναι τα καλά!!
Και οι δικοί μου οι κάτω έτσι είναι, τον χειρότερο τον έβγαλα και χαλάρωσαν λίγο τα δόντια μου. Τώρα έμεινε ο άλλος και τέλος

Από αυτά είμαι μανούλα..Αριστερά πάνω κάτω, δίπλα στον αφαλό ???Άλλα συμπτώματα.???Η δόκτωρ Κατερίνα είναι εδώ!!!:lol::lol:Περαστικούλια πάντως!

Περαστικα Κατερινακι...:)

Εγώ όταν έβγαλα φρονιμίτη δεν πόνεσα καθόλου. Είχα καραπριστεί όμως και ο μπαμπάς μου με κορόιδευε :(, μου έλεγε ότι πάσχω από σύνδρομο down και όπου να 'ναι θα βγάλω και τον τελευταίο που έμεινε! Δεν σου δίνει brasan ο γιατρός σου για το πρίξιμο?

Brasan????????Κι άλλα φάρμακα?????????:blink::blink::blink:Όχι μια παγοθήκη αγκαλιά είχα πάρει!!!:lol::lol::lol:Λίγο πρήστηκα μου είπε η μαμά αν έβλεπα την αδερφή μου δεν θα την αναγνώριζα από την παραμόρφωση!:/::blink:Εγώ με βρήκα παραμορφωμένη αλλά οκ!Ολόκληρη εγχείρηση μου έκοψαν και την γναθο δεν ήταν απλή εξαγωγή!!!:/:

Παιδιά εμένα έχουν βγει ΟΛΟΙ!!!!Δηλαδή όχι τελειως ούτε όμως μυτούλες..όλοι είναι έξω αλλά στα μισα της διαδρομής..Σούπες τώρα που χεςιμονιάζει θα επιχειρήσω κι εγώ!!!:)

Αυτά είναι τα καλά!!
Και οι δικοί μου οι κάτω έτσι είναι, τον χειρότερο τον έβγαλα και χαλάρωσαν λίγο τα δόντια μου. Τώρα έμεινε ο άλλος και τέλος
Τυχερήηηηηη!!Εγώ έχω 3 ακόμα, 1 την παρασκευή και τους αλλους που είναι απλοι εξαγωγή βλέπουμε!:/:
Περαστικα Κατερινακι...:)
Ευχαριστώ Δωράκι αλλά όχι ακόμα..την Παρασκευή!!!:):/::/::(

Α,συγνωμη,δεν θυμομουν μερα...:redface:

Γεια σας...Είμαι μια πρησμένη πατάτα που πονάει ακόμα και ΠΕΙΝΑΕΙ αλλά δεν μπορεί να φάει..Βρίσκομαι στο πατρικό μου και έχω και λίγο τα νεύρα μου!

Ζηγίσου τώρα....!!!!! για να δείς την διαφορά μετα!!!!:up::up:

Μπανάνες, και σούπες με το καλαμάκι, έτρωγα εγω.:redface:

Γεια σας...Είμαι μια πρησμένη πατάτα που πονάει ακόμα και ΠΕΙΝΑΕΙ αλλά δεν μπορεί να φάει..Βρίσκομαι στο πατρικό μου και έχω και λίγο τα νεύρα μου!

Περαστικά Κατερίνα. Εγώ με φρονιμήτες πρόβλημα δεν έχω. Αλλά αν σε παρηγορεί σε ηλικία 14-15 έκανα εγχείρηση σ'αυτά τα δόντια που είναι δίπλα απο τους κυνόδοντες (δεν θυμάμαι πως τα λένε) γιατί ήταν έγκλειστα κάτω απο το κόκκαλο και μεγάλωναν οριζόντια προς τα πίσω και κατέστρεφαν τις ρίζες των άλλων δοντιών. Να μην στα πολυλογώ ο γιατρός αποφάσισε αντί να μου βγάλει αυτά και να τελειώνουμε, να βγάλει τα υγιή που ήταν απο πάνω και μετά να "σκάψει" μέσα στο στόμα μου και να τραβήξει προς τα πάνω αυτά που ήταν έγκλειστα. Ακολούθησαν 8 εγχειρήσεις οπού μου κατακρεουργήσαν το κόκκαλο άπειρος πόνος και πυρετός, το πρόσωπο μου είχε γίνει τετράγωνο και ήταν αδύνατον να φάω. Και αυτό έγινε 8 φορές παρακαλώ! Και φυσικά άπειρος πόνος για πολλά χρόνια με σιδεράκια και λαστιχάκια για να τραβήξουν αυτά τα δόντια και να ισιώσουν!! Αχ....αν σας πω οτι δεν χωνέυω τους οδοντίατρους θα με πιστέψετε? :P:P

Πλάκα κάνω δεν έχω πρόβλημα με όλους αλλά μόνο με τον ΕΝΑΝ που με έκανε πειραματοζωο!! :mad::mad:

Περαστικά Κατερίνα. Εγώ με φρονιμήτες πρόβλημα δεν έχω. Αλλά αν σε παρηγορεί σε ηλικία 14-15 έκανα εγχείρηση σ'αυτά τα δόντια που είναι δίπλα απο τους κυνόδοντες (δεν θυμάμαι πως τα λένε) γιατί ήταν έγκλειστα κάτω απο το κόκκαλο και μεγάλωναν οριζόντια προς τα πίσω και κατέστρεφαν τις ρίζες των άλλων δοντιών. Να μην στα πολυλογώ ο γιατρός αποφάσισε αντί να μου βγάλει αυτά και να τελειώνουμε, να βγάλει τα υγιή που ήταν απο πάνω και μετά να "σκάψει" μέσα στο στόμα μου και να τραβήξει προς τα πάνω αυτά που ήταν έγκλειστα. Ακολούθησαν 8 εγχειρήσεις οπού μου κατακρεουργήσαν το κόκκαλο άπειρος πόνος και πυρετός, το πρόσωπο μου είχε γίνει τετράγωνο και ήταν αδύνατον να φάω. Και αυτό έγινε 8 φορές παρακαλώ! Και φυσικά άπειρος πόνος για πολλά χρόνια με σιδεράκια και λαστιχάκια για να τραβήξουν αυτά τα δόντια και να ισιώσουν!! Αχ....αν σας πω οτι δεν χωνέυω τους οδοντίατρους θα με πιστέψετε? :P:P

Πλάκα κάνω δεν έχω πρόβλημα με όλους αλλά μόνο με τον ΕΝΑΝ που με έκανε πειραματοζωο!! :mad::mad:
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!:blink::blink::down::down:Εγώ έκανα εξαγωγή στους 4 προγόμφιους στον ιδιο οδοντίατρο που πάω τώρα..Είμαι πολύ ευχαριστημένη αν και πολύ πολύ παραπονιάρα!:redface::lol:Πάντως με τα σιδεράκια ολα έφτιαξαν!!!

Ζηγίσου τώρα....!!!!! για να δείς την διαφορά μετα!!!!:up::up:

Μπανάνες, και σούπες με το καλαμάκι, έτρωγα εγω.:redface:

Αχ ασε με δεν εχω όρεξη ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!Χθες που ζυγίστηκα ήμουν 46,5 αντε που θα φτάσω να δω!:/::down:Εμένα μου έφτιαξε πολτό με το μπλέντερ η μαμά(ναι ειμαι στο πατρικό μου)απο μακαρόνια..λίγο λίγο τα καταφέρνω..Καλαμάκι με ανοιχτή τομή μου φαίνεται λίγο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ειδικα για μια αγαρμπη σαν κι εμένα!:redface::redface::down:

Αχ ασε με δεν εχω όρεξη ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!Χθες που ζυγίστηκα ήμουν 46,5 αντε που θα φτάσω να δω!:/::down:Εμένα μου έφτιαξε πολτό με το μπλέντερ η μαμά(ναι ειμαι στο πατρικό μου)απο μακαρόνια..λίγο λίγο τα καταφέρνω..Καλαμάκι με ανοιχτή τομή μου φαίνεται λίγο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ειδικα για μια αγαρμπη σαν κι εμένα!:redface::redface::down:

46,5??? :blink::blink::blink:

Κούκλα μου εσύ δεν είναι να χάνεις παραπάνω κιλά. Να προσέχεις. Μέχρι πριν 3 χρόνια ήμουν 48 (μην ρωτάτε τώρα πόσα έχω γίνει θα σας πέσουν τα μαλλιά) και έχανα με το παραμικρό και μια φορά κόντεψα να πάω στο νοσοκομείο γιατί μου είχε κοπεί η όρεξη και άρχισα τις ζαλάδες. Φοβήθηκαν μην έχω και νευρική ανορεξία. Δεν λέω οτι έχεις πρόβλημα απλά πρόσεχε μην χάσεις και άλλα δεν ειναι πολύ υγιές για το σώμα σου. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που χάνονται απότομα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back