christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
επειδή δεν ξέρω και πολλά, δεν μπορώ να σου απαντήσω υπεύθυνα
πάντως φρόντιζε να είναι εμβολιασμένο το ζωάκι σου και αποπαρασιτωμένο.... το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν αυτό... εύχομαι να μην είναι πρόχειρη απάντηση, αλλά υπάρχουν τα άτομα εδωπέρα που μπορούν να δώσουν πιο τακτικές και συνεπείς απαντήσεις και να εστιάζουν στην ουσία αν είναι καλό ή κακό
απλά φρόντιζε την υγεία της και οι ειδικοί θα μιλήσουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
....ποτέ μη θεωρείς αστείες τις ερωτήσεις σου, είναι λογικές απορίες που αξίζει να σημειώσω ότι τις εκφράζεις με ένα πολύ όμορφο τρόπο... πάντα έτσι και με ένα σωρό απορίες, που μπορεί κι εγώ να δυσκολεύομαι να απαντήσω ωστόσο τις διαβάζω και περιμένω μια απάντηση γιατί μπορεί να τις έχω κι εγώ..
για παράδειγμα, τα δικά μου τρελαίνονται για έντομα.... και μια φίλη μου με κοροϊδευε και έλεγε ότι δεν παθαίνουν τίποτα
έτυχε τώρα να ανοίξεις εσύ αυτό το θέμα για να θυμηθώ ότι κι εγώ είχα μια αντίστοιχη απορία.. και δεν θεωρώ ότι είναι αστεία, είναι λογική από τη στιγμή που δε γνωρίζουμε....
όσοι απαντήσουν, ευχαριστούμε...
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
- Σοβαρα μπορει να κολλησει; Μηπως εχεις καμια ιδεα πώς να το σταματησω;
- Δεν μπορω να την σταματησω με τους δικους μου τροπους.Καποια στιγμη που τα καταφερα μου γυρισε την πλατη και ηρθε μονο για την κονσερβουλα της!!

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλα δεν μπορω να κανω επεξεργασια για καποιον λογο.Παντως εχει δικιο η Μουσταρδουλα, καλυτερα να ρωτας ακομη κι αν νομιζεις οτι ειναι χαζομαρα, διοτι δεν ειναι καθολου χαζομαρα το να θελεις να μαθεις κατι!

Ναι, μπορει να κολλησει απο παρασιτα οπως ταινιες μεχρι τιποτα πιο σοβαρο.Οσο για το πως να τη σταματησεις ειλικρινα ιδεα δεν εχω διοτι αν δεν την εχεις περιορισμενη τοτε δυσκολο να της μαθεις να μην τα κυνηγαει αφου ειναι η φυση της αυτη.

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
γιατί αυτό προβλημάτισε και εμένα και το είχα ξεχάσει!
ας είναι καλά το χριστινάκι, εύχομαι να μην της χαλάω το θέμα τώρα αλλά θα μου έκανε καλό κι εμένα μια απάντηση...
οι άγριες γάτες που είναι αδεσποτάκια και κυνηγάνε ποντικάκια, μπορεί να πάθουν κακό από αυτό; ειδικά τα ζωάκια τα πανέμορφα που δεν είναι εμβολιασμένα.... τί μπορούμε να κάνουμε εμείς για αυτές τις περιπτώσεις;
άψογο το θεματάκι σου χριστινάκι.!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Και για να σημειωσω κατι.Στο Βολο στο πατρικο της μητερας μου ειναι ενα σπιτι διπλα δηλαδη ο ακαλυπτος και εκει ειχε γεννησει τα μικρα της μια γατουλα.Τα ταιζαμε καπως αλλα δεν τα πλησιαζαμε γιατι τα βλεπαμε απο το μπαλκονι.Τελος παντων ειδαμε μια κυρια που μενει εκει και το μονο πραγμα που της αρεσε στα γατακια αυτα (2 εχουν μεινει μοναχουλια τους) ειναι οτι εξαφανισαν τα ποντικια.Κι οσον αφορα τη τροφη που τους δινουν αφηστε καλυτερα!! Δηλαδη αυτα τα γατακια ουτε εμβολιασμενα ουτε τιποτα και τρεφονται με ποντικια!!!!!!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιμενε...σε λενε...αχ μου διαφευγει...Τεσπα. Συμφωνω...αυτες οι γατουλες οι αμοιρες πεθαινουν απο αρρωστιες στο δρομο λογω των ποντικιων;

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντως και για τα εντομα πρεπει να προσεχουμε, ειδικα μυγες που ξερουμε πως μπορει να εχουν απιστευτο αριθμο μικροβιων επανω τους.
Χθες εβλεπα την Καραμελα να χοροπηδαει σαν τρελη χωρις κανενα ορατο παιχνιδι. Τελικα κυνηγουσε μια ακριδουλα(που στην ευχη βρεθηκε και αυτη στον δευτερο οροφο)Ευτυχως δεν ειχε προλαβει να την βαλει στο στομα της, την πηρα και την εριξα στο διπλανο οικοπεδο.
julia
Διακεκριμένο μέλος
... Μια γάτα κινδυνεύει μόνο αν φάει φωλιασμένο ποντίκι.
Αν δεν θέλεις να τρώει ή να κυνηγάει η γάτα σου ποντίκια θα πρέπει να την έχεις μόνο μέσα, αλλά κίνδυνος δεν υπάρχει και να το κάνει. Πιο πολύ καλό κάνει για την ψυχολογία της, τα ένστικτά της, και την φυσική της κατάσταση.. μην την κάνεις μια βαριεστημένη κούκλα, λούτρινη γάτα..
Αν η γάτα δεν κινδυνεύει απο κάτι άλλο, σ΄αυτήν της την δραστηριότητα πχ, αυτοκίνητα, σκυλιά, φόλες, πτώση απο ύψος κλπ, δεν βλέπω λόγο να μην την αφήνεις να τα κυνηγάει...

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
και διαγραψουμε τις δυνατοτητες να την πατησει αυτοκινητο και να της δωσουν φολα ή να πεσει απο δεντρο γενικα την βλεπω πολυ χαρουμενη οταν κυνηγαει πουλια,σαυρες και ποντικια...Γι'αυτο αν δεν υπαρχει προβλημα να τα δαγκωνει κατα καποιον τροπο και να τα ακουμπαει θα ηταν σωστο να την αφησω να διασκεδαζει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τα τρώει ή παίζει? γιατί αν παίζει μπορείς να είσαι ακόμα πιο χαλαρή...
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool