Πού έχετε την άμμο;

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Επειδη ακουω συνεχεια για τα μπαλκονια κτλ να μη βγαινουν τα γατακια μας εχω απορια εσεις που εχετε την αμμο τους?Εγω την εχω στην πισω βεραντα και χειμωνα καλοκαιρι εχω την πορτα λιγο ανοιχτη ωστε να βγαινει εξω.Σε αυτη τη βεραντα δε κινδυνευει Ο Μινωας αν και ειναι στον 6ο!!!! γιατι ποτε δεν ασχολειται μαζι της.μονο για την αμμο τη χρησιμοποιει .Αντιθετα στην μπροστινη κανει βολτες στα καγκελα αλλα ευτυχως απο κατω ειναι βεραντες αλλων σπιτιων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι γονεις μου την εχουν στο μπαλκονι,αλλα τον χειμωνα στην ....κουζινα,χαχα στο καλυτερο μερος ε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω παντως επειδη λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι και στο μπαλκονι την βγαζω μονο οταν ειμαι σπιτι για να εχω το νου μου την εχω την αμμο στο μπανιο και μια χαρα ειναι

Παλιά είχα την άμμο στο μπαλκόνι.
Τώρα έχω μία στο χολ, μία στο διάδρομο και μια τρίτη σε ένα δωμάτιο, και ένα έχω να πω: ευτυχώς που στο σπίτι έχει πολλά παράθυρα!!:happy:

Εμείς έχουμε την άμμο στην τουαλέτα;) Στο παλιό μας σπίτι την είχαμε έξω από την τουαλέτα γιατί ήταν πολύ μικρή

Εγω την εχω στην τουαλετα, ευτυχως ειναι μεγαλουτσικη και χωραμε ανετα.
Δεν βλεπω την ωρα ομως να παμε στο καινουριο σπιτι, εκει θα εχουν ενα μπαλκονακι περιφραγμενο ολο δικο τους :up::up:.

Εγώ πάλι είχα μια στην βεράντα και είχα την πόρτα λίγο ανοιχτή για να βγαίνει ο Χιόνης αλλά τώρα με τον μικρό, ο οποίος είναι πολύ χ****της:rolleyes: έχω άλλη μια στο μπάνιο.;)

Εμείς την έχουμε στο wc. Όταν πρωτοήρθε ο μικρός στο σπίτι έβαλα και μια δεύτερη αμμολεκάνη στο γραφείο, όπου τον κλείναμε τις νύχτες. Τώρα πια δεν την πολυχρησιμοποιεί, προτιμάει την άμμο της Αρήθας.;)
Για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα μυρωδιάς (ή έχουμε απευαισθητοποιηθεί ή έχουμε χρόνια ρινίτιδα και δεν το ξέρουμε).:lol: Το πρόβλημά μας είναι τα χαλικάκια που πετάνε έξω, γιατί και η Αρήθα και ο Πορδολέων μας βγήκανε μεγάλοι σκαφτιάδες. Τους έφτιαξα μια κατασκευή σαν ψάθινο παραβάν που έκλεινε την τουαλέτα από δύο πλευρές (στην τρίτη πλευρά είναι ο τοίχος) αφήνοντας ελεύθερη μόνο τη μία, μπας και περιοριστεί λίγο το φαινόμενο, αλλά μάλλον δεν τους άρεσε καθόλου.:( Όλο τους έβλεπα να τριγυρίζουν στο wc χωρίς να μπαίνουν στην αμμολεκάνη και επειδή φοβόμουν μήπως βρουν εναλλακτική τουαλέτα, το έβγαλα.
Το έχω αφήσει εκεί κοντά πάντως για να το μυρίζουν και σκέφτομαι να κάνω και δεύτερη απόπειρα (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία):rolleyes:

Εγώ την έχβ στο μπάνιο, και μάλιστα όταν την πάω στο μπαλκόνι, το παιδί τα κάνει στην τουαλέτα, εκεί που θα έπρεπε να είναι πριν τη βγάλω στο μπαλκόνι. Επισης για το ψιλό, πολλές φορές χρησιμοποιεί και την μπανιέρα, πράγμα που με εκνευρίζει αφόρητα. Αλλά σχετικά με τις μυρωδιές μάλλον και εγώ έψω αναισθητοποιηθεί και δεν καταλαβαίνω τίποτα:blink:

Εγώ εννοείται στο μπαλκόνι, μια μάλιστα σε καθένα να μην έχει να μετακινείται πολύ να ψάχνει την τουαλέτα του. Αλλά εγώ τον αφήνω οποτε θέλει στο μπαλκόνι και έχω γατοπορτάκια στα πατζούρια να βγαίνει οποτε θέλει μονος του.

Εμείς την έχουμε στο wc. Όταν πρωτοήρθε ο μικρός στο σπίτι έβαλα και μια δεύτερη αμμολεκάνη στο γραφείο, όπου τον κλείναμε τις νύχτες. Τώρα πια δεν την πολυχρησιμοποιεί, προτιμάει την άμμο της Αρήθας.;)
Για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα μυρωδιάς (ή έχουμε απευαισθητοποιηθεί ή έχουμε χρόνια ρινίτιδα και δεν το ξέρουμε).:lol: Το πρόβλημά μας είναι τα χαλικάκια που πετάνε έξω, γιατί και η Αρήθα και ο Πορδολέων μας βγήκανε μεγάλοι σκαφτιάδες. Τους έφτιαξα μια κατασκευή σαν ψάθινο παραβάν που έκλεινε την τουαλέτα από δύο πλευρές (στην τρίτη πλευρά είναι ο τοίχος) αφήνοντας ελεύθερη μόνο τη μία, μπας και περιοριστεί λίγο το φαινόμενο, αλλά μάλλον δεν τους άρεσε καθόλου.:( Όλο τους έβλεπα να τριγυρίζουν στο wc χωρίς να μπαίνουν στην αμμολεκάνη και επειδή φοβόμουν μήπως βρουν εναλλακτική τουαλέτα, το έβγαλα.
Το έχω αφήσει εκεί κοντά πάντως για να το μυρίζουν και σκέφτομαι να κάνω και δεύτερη απόπειρα (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία):rolleyes:

Αυτο το προβλημα το εχω και εγω με την Ιολη μου κανει συνεχεια το μπανιο πλαζ εχεις δοκιμασει καθολου την κλειστη τουαλετα ? εγω το σκεφτομαι σοβαρα παντως και ας ελπισουμε οτι θα πηγαινει :rolleyes:

εχεις δοκιμασει καθολου την κλειστη τουαλετα?
Είπα να δοκιμάσω το παραβάν ως μέση λύση αρχικά... Οι κλειστές μου φαίνονται πολύ ογκώδεις για το σημείο που την έχουμε.:hmm:Αν όμως χάσω κάθε ελπίδα για το παραβάν, εκεί θα καταλήξει το πράγμα αναγκαστικά.

Κλειστή τουαλέττα. Το καλοκαίρι όλη τη μέρα στο μπαλκόνι, το χειμώνα στο μπαλκόνι τη μέρα στη κουζίνα τη νύχτα. Με την μωβ Premium EVER CLEAN δεν έχουμε μυρωδιές παρά μόνο εάν δεν την καθαρίσουμε.:rolleyes:

εχω μια ερωτηση να κανω και μια και βρηκα ενα σχετικο θεμα ειπα να μην κανω καινουριο.:redface: ο γατουλης μου ειναι 7 χρονων θα μπορουσε τωρα να μαθει να πηγαινει στην αμμο του;:hmm::/:

γιατί, που πηγαίνει μέχρι τώρα; Σε κήπο να υποθέσω; Κι αν ισχύει αυτό γιατί να αρχίσει να πηγαίνει σε άμμο;;

Εμεις εχουμε κλειστη τουαλετα με πατακια(μπροστααπ αυτην) διοτι ολα εχουν την μανια να τα φερνουν παντου μεσα στο σπιτι και τα αποτελεσματα ηταν πραγματικα αισθητα με τα πατακια!Το μονο κακο ηταν οτι επρεπε να βγαλω την πορτουλα που ειχε η τουαλετα διοτι βλεπανε την πορτα και δεν ξερανε(αν και προσπαθησα να τα εκπαιδευσω)και ετσι χ..σανε τον τοπο!Κατα τα αλλα κλειστη τουαλετα με κρυσταλλους(ειδικη αμμος για γατες)for ever!

Εμείς στο πατρικό μου μια ζωή μέσα στην κουζινα την είχαμε, και ακόμη και τώρα εκεί την έχει η μάνα μου. Βέβαια η κουζίνα εκεί είναι μεγάλη και υπάρχει ξεχωριστή γωνιά που χωρά η άμμος. Εγώ που ελπίζω να ξαναπάρω γατούλα στο σπίτι μου, θα την έχω αναγκαστικά στη βεράντα.

Εμεις εχουμε την αμμο στην τουαλετα, ειναι καπως περιεργο το επιπλο του νιπτηρα και χωραει ανετα απο κατω. Η πλακα ειναι ετσι παμε παρεα με τον Φαουστ στην τουαλετα..καθενας στη θεση του :lol: .
Στο καινουριο σπιτι που θα παμε ( δικο μας αυτη τη φορα) θα ειναι η τουαλετα μας επιτηδες πιο ευρυχωρη... για να χωραμε ομαδικως.

Εγώ έχω πάρει εξαρχής κλειστή και το πρώτο μου γατάκι αν και μεγαλωμένο σε αυλή και 2 μηνών, έμαθε αμέσως! Την έχουμε βάλει στο ιδιωτικό τους δωμάτιο, γιατί στο μπαλκόνι έχω αγωνία μην πηδήξουν κάτω (μένουμε στον πρώτο όροφο μονοκατοικίας). Η άμμος που παίρνω είναι η χαλαζιακή με τους μπλε κόκκους και μπορώ να πω πως κάνει δουλειά.
Ωστόσο τα φίλτρα που έχει αρχίζουν να μυρίζουν άσχημα πολύ τακτικά, και πέφτει χλωρίνη κάθε 10-15 μέρες για να μη μεταδίδουν τη μυρωδιά εκτός αμμολεκάνης.
Πάντως όσοι σκέφτεστε την κλειστή και προβληματίζεστε αν τη μάθουν τα γατουλάκια σας, μην ανησυχήτε! Δε χρειάζεται να έχουν οπτική επαφή με την καθεαυτή άμμο! Μια, δυο, τρεις θα το μάθουν - μην ξεχνάτε το βασικό ρόλο της όσφρησης! Μπορεί σε μας να μη μυρίζει, αλλά εκείνα το βρίσκουν αμέσως! :up:

Εμείς έχουμε μια μεγάλη κλειστή γατοτουαλέτα στο γατοδωμάτιο (το "παιδικό" που ελλείψη παιδιών έχει μετατραπεί σε "γατικό") και μια μικρή ανοιχτή τώρα το καλοκαίρι στο μπαλκόνι. Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε ρετιρέ, το μπαλκόνι από πάνω είναι ανοιχτό και δεν έχει ούτε τέντες και το χειμώνα με τις βροχές μάλλον θα αναγκαστώ να μεταφέρω τη μικρή στο μπάνιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back