ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Τώρα έχω μία στο χολ, μία στο διάδρομο και μια τρίτη σε ένα δωμάτιο, και ένα έχω να πω: ευτυχώς που στο σπίτι έχει πολλά παράθυρα!!

Στο παλιό μας σπίτι την είχαμε έξω από την τουαλέτα γιατί ήταν πολύ μικρήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iokasti1
Νεοφερμένο μέλος
Δεν βλεπω την ωρα ομως να παμε στο καινουριο σπιτι, εκει θα εχουν ενα μπαλκονακι περιφραγμενο ολο δικο τους

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
έχω άλλη μια στο μπάνιο.
aretha
Περιβόητο μέλος

Για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα μυρωδιάς (ή έχουμε απευαισθητοποιηθεί ή έχουμε χρόνια ρινίτιδα και δεν το ξέρουμε).
Το πρόβλημά μας είναι τα χαλικάκια που πετάνε έξω, γιατί και η Αρήθα και ο Πορδολέων μας βγήκανε μεγάλοι σκαφτιάδες. Τους έφτιαξα μια κατασκευή σαν ψάθινο παραβάν που έκλεινε την τουαλέτα από δύο πλευρές (στην τρίτη πλευρά είναι ο τοίχος) αφήνοντας ελεύθερη μόνο τη μία, μπας και περιοριστεί λίγο το φαινόμενο, αλλά μάλλον δεν τους άρεσε καθόλου.
Όλο τους έβλεπα να τριγυρίζουν στο wc χωρίς να μπαίνουν στην αμμολεκάνη και επειδή φοβόμουν μήπως βρουν εναλλακτική τουαλέτα, το έβγαλα.Το έχω αφήσει εκεί κοντά πάντως για να το μυρίζουν και σκέφτομαι να κάνω και δεύτερη απόπειρα (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)

vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς την έχουμε στο wc. Όταν πρωτοήρθε ο μικρός στο σπίτι έβαλα και μια δεύτερη αμμολεκάνη στο γραφείο, όπου τον κλείναμε τις νύχτες. Τώρα πια δεν την πολυχρησιμοποιεί, προτιμάει την άμμο της Αρήθας.
Για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα μυρωδιάς (ή έχουμε απευαισθητοποιηθεί ή έχουμε χρόνια ρινίτιδα και δεν το ξέρουμε).Το πρόβλημά μας είναι τα χαλικάκια που πετάνε έξω, γιατί και η Αρήθα και ο Πορδολέων μας βγήκανε μεγάλοι σκαφτιάδες. Τους έφτιαξα μια κατασκευή σαν ψάθινο παραβάν που έκλεινε την τουαλέτα από δύο πλευρές (στην τρίτη πλευρά είναι ο τοίχος) αφήνοντας ελεύθερη μόνο τη μία, μπας και περιοριστεί λίγο το φαινόμενο, αλλά μάλλον δεν τους άρεσε καθόλου.
Όλο τους έβλεπα να τριγυρίζουν στο wc χωρίς να μπαίνουν στην αμμολεκάνη και επειδή φοβόμουν μήπως βρουν εναλλακτική τουαλέτα, το έβγαλα.
Το έχω αφήσει εκεί κοντά πάντως για να το μυρίζουν και σκέφτομαι να κάνω και δεύτερη απόπειρα (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)![]()
Αυτο το προβλημα το εχω και εγω με την Ιολη μου κανει συνεχεια το μπανιο πλαζ εχεις δοκιμασει καθολου την κλειστη τουαλετα ? εγω το σκεφτομαι σοβαρα παντως και ας ελπισουμε οτι θα πηγαινει

aretha
Περιβόητο μέλος
Είπα να δοκιμάσω το παραβάν ως μέση λύση αρχικά... Οι κλειστές μου φαίνονται πολύ ογκώδεις για το σημείο που την έχουμε.εχεις δοκιμασει καθολου την κλειστη τουαλετα?
Αν όμως χάσω κάθε ελπίδα για το παραβάν, εκεί θα καταλήξει το πράγμα αναγκαστικά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ο γατουλης μου ειναι 7 χρονων θα μπορουσε τωρα να μαθει να πηγαινει στην αμμο του;

drusilia
Διάσημο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
giagiaduck
Νεοφερμένο μέλος
dimitra
Νεοφερμένο μέλος
.Στο καινουριο σπιτι που θα παμε ( δικο μας αυτη τη φορα) θα ειναι η τουαλετα μας επιτηδες πιο ευρυχωρη... για να χωραμε ομαδικως.
Ωστόσο τα φίλτρα που έχει αρχίζουν να μυρίζουν άσχημα πολύ τακτικά, και πέφτει χλωρίνη κάθε 10-15 μέρες για να μη μεταδίδουν τη μυρωδιά εκτός αμμολεκάνης.
Πάντως όσοι σκέφτεστε την κλειστή και προβληματίζεστε αν τη μάθουν τα γατουλάκια σας, μην ανησυχήτε! Δε χρειάζεται να έχουν οπτική επαφή με την καθεαυτή άμμο! Μια, δυο, τρεις θα το μάθουν - μην ξεχνάτε το βασικό ρόλο της όσφρησης! Μπορεί σε μας να μη μυρίζει, αλλά εκείνα το βρίσκουν αμέσως!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool