Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Α!και στο σαλόνι έχω σχεδόν πάντα αυτόματο αρωματάκι,που αυξάνω την ένταση του όταν καθαρίζω την άμμο. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχω μια λεκάνη και για τα δύο. Οταν πηγαίνει ο Σίβα για χ...ο, η Αργυρώ στήνεται πίσω από το πορτάκι και τον περιμένει να μπει για να τον πλακώσει στις φάπες...!

Βαριέμαι το καθάρισμα είναι η αλήθεια (και τις μυρωδιές...
), αλλά το μοιράζομαι με το έταιρον μισό. Οταν είχα και το Βαλεντίνο σπίτι δεν προλάβαινα να καθαρίζω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Δεν ξερω πως την ειδαν στραβα... Αμμο κι εγω την ever clean μοβ και δεν μυριζει (τουλαχιστον με τη δικη μου μυτη)Το κουτι το εχω στην κρεβατοκαμαρα μου
Στο μπανιο φοβαμαι γιατι ειναι ανοιχτο ενα μικρο παραθυρο ολη μερα και δεν θα ηθελα να κανουν σαλτο και τη βεραντα την ανοιγω μονο οποτε ειμαι σπιτι και ποτε βραδυ. Κι επειδη το σπιτι δεν εχει κανεναν διαδρομο και η κουζινα ειναι ενιαια με το σαλονι και ισα που χωραω.... εμεινε το δωματιο....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πόσο οξύ βγάζουν θεέ μου;;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Στην Ρόδο η άμμος βρίσκεται στο μπαλκόνι και στην Αθήνα στην αυλή. Στην Αθήνα είναι αυτοσχέδια σκεπαστή. Η λεκάνη βρίσκεται μέσα σε ένα 'υπόστεγο' από κόντρα πλακέ που γράφει πάνω 'Sakis wc'. Γιατί αλλιώς δεν θα είχα αυλη, θα είχα παραλία.
aretha
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Πετυχημενο!!!
ruko
Διάσημο μέλος
πρεπει να αρχισει να πηγαινει σε αμμο επειδη δεν υπαρχει πλεον αμμος κοντα και μπορει να αναγκαζετε να βγαινει στο δρομο..![]()
Αν έχεις προβλήματα, ένα καλό κόλπο είναι να αναμίξεις στο κουτί μπόλικο χώμα (π.χ. από εκεί που πηγαίνει τώρα ή με κάτι παρόμοιο) με λίγη άμμο για γάτες. (Ενδεχομένως να χρειαστεί να του δείξεις τι πρέπει να κάνει τις πρώτες φορές). Αυτό είναι για να συνηθίσει τη νέα υφή.
Όσο περνάει ο καιρός μειώνεις την ποσότητα του χώματος και βάζεις περισσότερη άμμο, μέχρι να φτάσεις να γεμίζεις τη λεκάνη αποκλειστικά με άμμο.
Ένα άλλο tip είναι να αφήνεις λίγα κουραδάκια

στη λεκάνη όταν την καθαρίζεις, για να τη συσχετίσει με τη μυρωδιά του!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στη Χιο, επειδη ειναι μονοκατοικια και ισογειο χωρις μπαλκονι, η τουαλετα βρησκεται στο μπανιο. Παλια ειχα ανοιχτη, αλλα φετος αγορασα κλειστη γιατι βαρεθηκα να μαζευω καθε πρωι αμμους.

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπηρχε τροπος να φυγουν, ή ηταν περιφραγμενο?
Η σαρδελα οταν βγαινει καμια φορα, κανει και τσισα της εξω. Αλλα μπαινουν χωματα στα νυχια της και μετα δεν καθαριζουν ευκολα!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι περιφραγμένο όλο γύρω γύρω. Αν θέλαν βέβαια, σαν γάτες που είναι, θα μπορούσαν να φύγουν, αλλά κάτι το ταξίδι, κάτι το νέο μέρος, γυρνάγαν γύρω γύρω από το σπίτι σε απόσταση 5 μέτρων. Ετσι μπορούσα να τους ελέγχω που είναι. Και μόλις τρομάζαν από το οτιδήποτε τρέχαν να μπουν σπίτι!Κατερινα τα αφηνες ελευθερα εξω?
Υπηρχε τροπος να φυγουν, ή ηταν περιφραγμενο?
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
)την εχω στο δωματιο μου.το βραδυ που κοιμαμαι τη βαζω διπλα στο κρεβατι μου,ωστε αν ακουσω να σκαβει μες στον υπνο μου,να πεταχτω,να ανοιξω φως και να δω....μαρτυριο σκετο...
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Τώρα στην Αγγλία την βλέπω αναγκαστικά μέσα..δεν έχει μπαλκόνι

Dafnoyla
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool