Πού έχετε την άμμο;

Εγώ την έχω στο σπίτι μέσα, στο χωλάκι.. Χρισιμοποιώ την catsan από την πρώτη στιγμή και δεν έχω πρόβλημα.. δεν μυρίζει καθόλου. το μόνο πρόβλημα είναι όταν την καθαρίζω που μυρίζει λίγο στιγμιαία..είμαι τεμπέλα και την καθαρίζω κάθε 2 μέρες :rolleyes::redface: Α!και στο σαλόνι έχω σχεδόν πάντα αυτόματο αρωματάκι,που αυξάνω την ένταση του όταν καθαρίζω την άμμο. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tην έχω στο πολύ μικρό μπαλκόνι. Υπάρχει πορτάκι στο τζάμι και μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν.
Εχω μια λεκάνη και για τα δύο. Οταν πηγαίνει ο Σίβα για χ...ο, η Αργυρώ στήνεται πίσω από το πορτάκι και τον περιμένει να μπει για να τον πλακώσει στις φάπες...!:confused:
Βαριέμαι το καθάρισμα είναι η αλήθεια (και τις μυρωδιές...:mpliaks:), αλλά το μοιράζομαι με το έταιρον μισό. Οταν είχα και το Βαλεντίνο σπίτι δεν προλάβαινα να καθαρίζω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εχω μια κλειστη ανευ πορτας, καθως δεν εμπαιναν με τιποτα μεσα οσο υπηρχε πορτα.... :mad::hmm::hmm: Δεν ξερω πως την ειδαν στραβα... Αμμο κι εγω την ever clean μοβ και δεν μυριζει (τουλαχιστον με τη δικη μου μυτη)
Το κουτι το εχω στην κρεβατοκαμαρα μου :/: Στο μπανιο φοβαμαι γιατι ειναι ανοιχτο ενα μικρο παραθυρο ολη μερα και δεν θα ηθελα να κανουν σαλτο και τη βεραντα την ανοιγω μονο οποτε ειμαι σπιτι και ποτε βραδυ. Κι επειδη το σπιτι δεν εχει κανεναν διαδρομο και η κουζινα ειναι ενιαια με το σαλονι και ισα που χωραω.... εμεινε το δωματιο....

Αχ αυτή η μυρωδιά!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο οξύ βγάζουν θεέ μου;;;;;;;;;;:/::/::/::/::/::/:

πρεπει να αρχισει να πηγαινει σε αμμο επειδη δεν υπαρχει πλεον αμμος κοντα και μπορει να αναγκαζετε να βγαινει στο δρομο..:(

Μελινάκι δοκίμασες να του βάλεις άμμο; Συνήθως πηγαίνουν μόνα τους γιατί τους τραβά η μυρωδιά που έχει.

Στην Ρόδο η άμμος βρίσκεται στο μπαλκόνι και στην Αθήνα στην αυλή. Στην Αθήνα είναι αυτοσχέδια σκεπαστή. Η λεκάνη βρίσκεται μέσα σε ένα 'υπόστεγο' από κόντρα πλακέ που γράφει πάνω 'Sakis wc'. Γιατί αλλιώς δεν θα είχα αυλη, θα είχα παραλία.

:lol::lol::lol::lol:
Πετυχημενο!!!

πρεπει να αρχισει να πηγαινει σε αμμο επειδη δεν υπαρχει πλεον αμμος κοντα και μπορει να αναγκαζετε να βγαινει στο δρομο..:(

Αν έχεις προβλήματα, ένα καλό κόλπο είναι να αναμίξεις στο κουτί μπόλικο χώμα (π.χ. από εκεί που πηγαίνει τώρα ή με κάτι παρόμοιο) με λίγη άμμο για γάτες. (Ενδεχομένως να χρειαστεί να του δείξεις τι πρέπει να κάνει τις πρώτες φορές). Αυτό είναι για να συνηθίσει τη νέα υφή.
Όσο περνάει ο καιρός μειώνεις την ποσότητα του χώματος και βάζεις περισσότερη άμμο, μέχρι να φτάσεις να γεμίζεις τη λεκάνη αποκλειστικά με άμμο.
Ένα άλλο tip είναι να αφήνεις λίγα κουραδάκια:redface::P στη λεκάνη όταν την καθαρίζεις, για να τη συσχετίσει με τη μυρωδιά του!

Στην Αθηνα η αμμος ειναι στην βεραντα. Το βραδυ, βαζω την σαρδελα μεσα(ξερει και μολις την φωναξω, παει στην τουαλετα και μετα ερχεται μεσα για υπνο), και κλεινω το πατζουρι.

Στη Χιο, επειδη ειναι μονοκατοικια και ισογειο χωρις μπαλκονι, η τουαλετα βρησκεται στο μπανιο. Παλια ειχα ανοιχτη, αλλα φετος αγορασα κλειστη γιατι βαρεθηκα να μαζευω καθε πρωι αμμους.;)

Εμας η αμμος του Σαββα ειναι ολος ο κηπος της μαμας μου :redface::lol:

Το τελείως τρελό που κάναν οι γάτοι μου στο χωριό είναι που ενώ όλο το απόγευμα τριγυρνούσαν στον κήπο, ξύναν την πόρτα για να τους ανοίξω να πάνε στην άμμο τους! :blink:

Κατερινα τα αφηνες ελευθερα εξω?
Υπηρχε τροπος να φυγουν, ή ηταν περιφραγμενο?

Η σαρδελα οταν βγαινει καμια φορα, κανει και τσισα της εξω. Αλλα μπαινουν χωματα στα νυχια της και μετα δεν καθαριζουν ευκολα!

Κατερινα τα αφηνες ελευθερα εξω?
Υπηρχε τροπος να φυγουν, ή ηταν περιφραγμενο?
Είναι περιφραγμένο όλο γύρω γύρω. Αν θέλαν βέβαια, σαν γάτες που είναι, θα μπορούσαν να φύγουν, αλλά κάτι το ταξίδι, κάτι το νέο μέρος, γυρνάγαν γύρω γύρω από το σπίτι σε απόσταση 5 μέτρων. Ετσι μπορούσα να τους ελέγχω που είναι. Και μόλις τρομάζαν από το οτιδήποτε τρέχαν να μπουν σπίτι!

δεν ξερω που πηγαινει τωρα να κανει την αναγκη του επομενως δεν μπορω να παρω αμμο απο εκει που πηγαινει τωρα. και οταν τον πλησιαζουμε στην αμμο που του πηραμε... την φοβατε...:hmm:

της Τσικι η αμμος ειναι στο χωλ.του Νοελ παλι επειδη πρεπει να παρατηρω συνεχεια ποσο συχνα κανει κακα και τι ειδους κακα κανει(:redface:)την εχω στο δωματιο μου.το βραδυ που κοιμαμαι τη βαζω διπλα στο κρεβατι μου,ωστε αν ακουσω να σκαβει μες στον υπνο μου,να πεταχτω,να ανοιξω φως και να δω....μαρτυριο σκετο...:/:

Πρώτα την είχα στο δωμάτιο μου, αλλά από τότε που μετακόμισε και ο Θανάσης σε αυτό και με τον αύξοντα αριθμό των γατών αναγκάστηκα και την έβγαλα έξω από το δωμάτιο και είναι τώρα στο χολάκι. Χρησιμοποιώ την Biocatκαι δεν έχω πρόβλημα με τις μυρωδιές τις 2 πρώτες μέρες! :up:

και εγώ μπαλκόνι και το βράδυ το κλείνω...το πρωί που ανοίγω ξέρει και βγαίνει, αλλά για πολύ καιρό την άφηνα ανοιχτή και το βράδυ την μπαλκονόπορτα από φοβία μην τα κάνει πάνω του:P:P
Τώρα στην Αγγλία την βλέπω αναγκαστικά μέσα..δεν έχει μπαλκόνι:/::/::/:

Εγώ την έχω στην κουζίνα το βράδυ, αλλά την ημέρα στο μπαλκονάκι πίσω από την κουζίνα. Είμαστε όμως στον πρώτο όροφο και ην εχω συνέχεια στο νού μου, αν και πάει έξω μόνο για την άμμο γιατί προτιμάει την μπροστινή βεράντα (που είναι περιφραγμένη) και δεν ανυσηχώ ιδιαίτερα. Στγην μπροστινή είναι ο φίλος της ο Φρόντο (κανίς) που έχουν μεγαλώσει μαζί και συνέχεια παίζουν εκεί. Ευτυχώς το Δαφνουλίνι μου έμαθε αμέσως στην άμμο και της είχα βάλει την κλειστή από πολύ νωρίς και την έμαθε.

Καλά, ειναι καταπληκτικοί στον καναπέ μαζί! Πόσων μηνών ειναι η μικρή;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back