maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ νωρις ειναι.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Μάλλον αγχώνομαι υπερβολικά ίσως επειδή είναι το πρώτο μου γατάκι....Τι να κάνω θα μάθω κι απο αυτό!!!
kli0
Νεοφερμένο μέλος
κι εκεί που νομίζεις οτι χάθηκαν, τα σκότωσαν, τα άρπαξαν.... και στενοχωριέσαι, εμφανίζονται να παίζουν ανέμελα!

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φτιαξεις καπου μια κουτα με πορτα και πανια μεσα και οταν ειναι ετοιμη θα τα φερει πιστευω.

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
ελπιζω να ακους που και που και κανενα γλυκο και χαριτομενο νιαουρισμα απο τα μωρα. λιγο υπομονη οπου νανε θα φανουν να παιζουν και θα σε ξετρελανουν
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφέρον. γεννησε στις 24/4 και 10/5 τα μεσανυχτα εφερε το 1ο ,11/5 6 το πρωι εφερε το δευτερο και την ιδια μερα 10 το πρωι το 3ο....Αν και δεν δυναμαι να τα κρατησω δεν θελω να μου τα παρει ΚΑΝΕΝΑΣ xAXA!!!
kakalos
Νεοφερμένο μέλος
Να τα χαίρεσαι και να τα προσέχεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum