Πού είναι τα γατάκια οέο;;;

maria-christina

Νεοφερμένο μέλος

Η maria-christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Η γατούλα μου όπως έχω αναφέρει και σε κάποιο άλλο θέμα γένησε στις 24/4 σε σημείο που δεν έχω καθόλου πρόσβαση και οπτική έστω επαφη.Δεν ξέρω καν πόσα έχει κάνει.Την παρακολουθώ και πηγαίνει εκεί που τα έχει κρύμμένα αλλα τις τελευτάιες ημέρες κάθεται λιγάκι περισσοτερο μακριά τους.Προσπαθώ να δω αν θηλάζει και νομίζω πως θηλάζει γιατι βλέπω τις τριχούλες γύρω απο τις θηλές της σαν βρεγμένες.Τρώει πάρα πολύ.Ανησυχώ όμως μηπως έχουν πεθανει κάποια.Κανονικά τα μικράκια τώρα δεν θα έπρεπε να είχαν εμφανισθεί ή είναι νωρίς ακόμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ νωρις ειναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ νωρις ειναι.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Μάλλον αγχώνομαι υπερβολικά ίσως επειδή είναι το πρώτο μου γατάκι....Τι να κάνω θα μάθω κι απο αυτό!!!

Κρυψώνες...

κι εκεί που νομίζεις οτι χάθηκαν, τα σκότωσαν, τα άρπαξαν.... και στενοχωριέσαι, εμφανίζονται να παίζουν ανέμελα!:(

Μια γατουλα παντως που ερχοταν τις τελευταιες μερες μονο για να φαει και φαινοταν οτι ειχε γεννησει και καπου ειχε και τα μωρα τα εφερε μεσα στο σπιτι ενω κοιμομασταν.:)
Φτιαξεις καπου μια κουτα με πορτα και πανια μεσα και οταν ειναι ετοιμη θα τα φερει πιστευω.:hmm:

ελπιζω να ακους που και που και κανενα γλυκο και χαριτομενο νιαουρισμα απο τα μωρα. λιγο υπομονη οπου νανε θα φανουν να παιζουν και θα σε ξετρελανουν

να τα γατακια

ελπιζω να ακους που και που και κανενα γλυκο και χαριτομενο νιαουρισμα απο τα μωρα. λιγο υπομονη οπου νανε θα φανουν να παιζουν και θα σε ξετρελανουν

Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφέρον. γεννησε στις 24/4 και 10/5 τα μεσανυχτα εφερε το 1ο ,11/5 6 το πρωι εφερε το δευτερο και την ιδια μερα 10 το πρωι το 3ο....Αν και δεν δυναμαι να τα κρατησω δεν θελω να μου τα παρει ΚΑΝΕΝΑΣ xAXA!!!

Έτσι πάει, μετά από λίγο καιρό τα φέρνουν σπίτι συνήθως, το ίδιο ακριβώς έγινε και με την δική μου!
Να τα χαίρεσαι και να τα προσέχεις! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back