Πού κοιμάται η γάτα σας;

Gloriana

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Gloriana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα.
Όλες οι γάτες μου κοιμόντουσαν αγκαλιά με μένα ή στα πόδια του κρεβΑτιού, ή κάτω από το πάπλωμα το χειμώνα ή και στο μαξιλάρι δίπλα!

Απορώ ΠΩΣ δεν έπαθα τίποτα με τόση τρίχα στο μαξιλάρι!!!

Που κοιμούνται συνήθως τα δικά σας γατέλια;

Θυμάμαι ο Πελοπίδας ότι έκανε και φοβερό γουργουριτό με αποτέλεσμα όταν πέφταμε για ύπνο να μας ενοχλεί. Και του λέγαμε, 'έλα φτάνει πια, κοιμήσου τώρα'. Τελικά το συνηθίσαμε και από ένα σημείο και μετά δε μας ενοχλούσε.

Όταν μεγάλωσε και έγινε σα σκυλί (από τα κιλά και το ύψος) θυμάμαι που ξυπνούσα μέσα στον ύπνο μου από το βάρος του, καθώς κάποιες φορές ανέβαινε και κοιμόταν πάνω μου. Τον έσπρωχνα και τον έριχνα κάτω από το κρεβάτι, αλλά αυτός ξανανέβαινε πάνω μου. Τι ωραίες εποχές...

:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η μια [αδυναμιες ειναι αυτες]μαζι μας ,για την ακριβεια διπλα μου η στο μαξιλαρι μου η στα ποδια:blink:οπου βολευτει τελος παντων και ο μικρος που υποτιθεται ειναι φιλοξενουμενος[εδω κ 2 μηνες]στη σοφιτα ειτε στο καλαθι του η στον καναπε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στα πόδια μου το Yodaki και κάτω από το πάπλωμα η Σκουλίκ. Αλλα ανάλογα με τη διαθεσή τους μπορεί να κοιμηθούν και πάνω στην πλάτη μου ή να αρχίσουν να μου κάνουν πατουσάκια στις 6 το πρώι. Α!!!!!!!!!! άμα κοιμάμε μόνη στο δομάτιο δεν μπορεί να μπει μέσα αλλος ανθρωπος το Yodaki του επιτίθεται:lol:!!!!!

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=12864

:lol::lol: Γατόσκυλο το Yodaki, το τέρας μου μια ζωή πάνω μου κοιμάτε, τυχαίνει μερικές φορές να πηγαίνει στους γονείς μου και μου λείπει το γουργουριτό της και οι γρατζουνιές που κάνει στο χέρι μου απ'το ζύμωμα:inlove:

Αστα αφού το αγόρι μου (σύζουμε και τον έχει μεγαλώσει) δεν μπορεί να έρθει το βράδυ στο κρεβάτι μέχρι να συνηθήσει περασαν 6 μήνες και κοιμώμασταν χώρια Φώναζε κάθε βράδυ "Τσάμπα το γάλα που σε τάιζα Ζώων":lol: και έφευγε!!!!!!!!!!

Φοβερές φατσουλες οι γάτες σου !!!!!!!!!!!!

Εγώ και οι γάτες ευχαριστούμε :):), Μόνο που μια δεν υπαρχει πλέον :(

και μένα η γατούλα μου στο κρεβάτι μας κοιμάται..έχει μια μανία να κοιμάται κάτω στα πόδια μου και εγώ να μην μπορώ να απλωθώ..μου έχει δώσει πολλές γρατζουνιές στα πόδια γιατί το βράδυ που κοιμάμαι την ξυπνάω άθελά μου...χαχαχα
το χειμώνα μπαίνει κάτω από το πάπλωμα στην μέση ακριβώς του κρεβατιού..μας χωρίζει με τον άντρα μου..είναι μια αυτή...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Στο κρεβάτι μαζί μας, στο πάτωμα, στον καναπέ, στο μπαλκονι (στα πλακάκια, στο τραπέζι, στο καλάθι του πάνω στην καρέκλα και μέσα στις γλάστρες), πάνω στη δερμάτινη πολυθρόνα γραφείου (αρχοντιά!), στο πουφ οταν κάνει πολύ κρυο, πάνω στο τραπέζι ή στο πάτωμα μέσα (με τον καύσωνα), πάνω στις τσάντες μου, πάνω σε νάυλον σακούλες, μέσα στην ντουλάπα, στο χαλάκι το μπάνιου, πάνω στο πλυντήριο... ΟΥΦ! Βασικα, που ΔΕΝ κοιμάται θα έπρεπε να ρωτάς.

Η σαρδελα κοιμαται ή στο μπαλκονι μεσα στο κρεβατακι της, ή στο δικο μου κρεβατι, διπλα στο μαξιλαρι μου! Ο λεόν παλι, δεν κοιμαται καθολου ολο το βραδυ!!!Παιζει με οτι βρει!:P

Ωραίος ο λεόν! :lol:

Το Μαγκάκι μου κοιμάται τα βράδυα πάνω στο μαξιλάρι μου κ αν δεν χώσει τη μυτούλα του στην παλάμη μου δεν το παίρνει ο ύπνος. Μερικές φορές μάλιστα δεν βολεύεται κ μου σπάει τα νεύρα ώσπου να βρει την κατάλληλη θέση. Όταν κοιτάω TV είναι πάνω μου, γουργουρίζει κ με ζυμώνει. Κατα τ' άλλα το πρωί μόλις φάει το "πρωινό" του κάθεται στην καρέκλα έξω στο μπαλκόνι κ περιμένει τις ακτίνες του ήλιου για να τον ζεστάνουν. Το χειμώνα δε στη μαξιλάρα του απο το ΙΚΕΑ με τη σόμπα μπροστά του, εκεί λιώνει κανονικά!:greycat:

Μέχρι πριν λίγους μήνες, μέχρι τη μέση της εγκυμοσύνης μου κοιμόμουν και εγώ με 3 γάτες μαζί. Αφου ο άντρας μου κοιμόταν πια στον καναπέ. Η Μπιάνκα ανάμεσα στα πόδια , η Καρμέλα στο μαξιλάρι και η Σακίρα κασκόλ στο λαιμό. Πιπίλαγε κιολας!!!!!!!!!!!! Αφού δεν με έπνιξε... Ειναι και θρεφτάρι. Τώρα όμως με το μωράκι δεν τις αφήνω καν στα υπνοδωμάτια. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ο Σάκης συνήθως στα πόδια μου ή αγκαλιά μου. Όταν έχει τις μοναξιές του κοιμάται στον καναπέ ή στο χαλάκι του μπάνιου. Ο Τζίντζερ όταν κοιμάται, πράγμα σπάνιο, είναι συνήθως ή στα πόδια μου ή στο κρεβάτι στου Σάκη το οποίο έχει οικειοποιηθεί. Μερικές φορές και στο χαλάκι του μπάνιου, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αγάπη με το χαλάκι του μπάνιου.

Όλγα υπομονή σε λίγα χρόνια θα τις μοιράζεσαι με τον μπέμπη :D

Ο Ποκίτο κοιμάται στην καρέκλα δίπλα στην εξώπορτα, στην καρέκλα του υπολογιστή, στον καναπέ και το βράδυ ή στο μαξιλάρι μου πάνω από το κεφάλι μου ή στα ποδια του Στάθη.
Ο Πέπε ή στον καναπέ ή μαζί μας.- Δεν δέχεται να κοιμηθεί αλλού.
Α! και όταν τα πιάνουν οι μεγάλες τους αγάπες κοιμούνται αγκαλίτσα πάνω στα ασιδέρωτα! :mad:

Εμένα στάνταρ δίπλα μου ειδικά όταν είμαι μόνη μου δεν ξεκολάει πρέπει οποσδήποτε να με ακουμπάει ή στο διπλανό μαξιλάρι πάνω...Όταν έχω παρέα μου κάνει "μούτρα" και πάει στο κρεββατάκι του που και που:P:P

Απ'ότι κατάλαβα οι γάτες μας κοιμούνται μαζί μας και κυρίως δίπλα στο μαξιλάρι.

Απ'ότι κατάλαβα οι γάτες μας κοιμούνται μαζί μας και κυρίως δίπλα στο μαξιλάρι.
Μόλις αυτό θα έλεγα κι εγώ. Κι όχι απλά δίπλα στο μαξιλάρι αλλά κ πάνω στο κεφάλι μας πολλές φορές. Ένα άλλο αγαπημένο σημείο του Μάγκα μου όταν κάνει πολλή ζέστη είναι η μπανιέρα κ όταν δε είμαι στην κουζίνα κ μαγειρεύω ή πλένω πιάτα κάθεται πάνω στον απορροφητήρα κ με περιμένει να τελειώσω κ τότε κατεβαίνει. Σε λίγο θα γίνει εξπέρ στη μαγειρική από την πολλή παρακολούθηση!

Συνημμένα

• l-28.jpg
    l-28.jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 263
εμενα κοιματε συνηθως σε κατι τρυπες που εχει ο κηπος (θεσεις πρωιν φυτων) απο τρυπα σε τρυπα παει ο γατιτσος μου:redface::redface::happy:

Εμένα κοιμάται οπουδήποτε αλλού εκτός από το υπέροχο κρεβατάκι του!!!:confused:
Το πρωί τον βρίσκω πάντα στον καναπέ και μάλιστα σε συγκεκριμένη θέση ενώ τις υπόλοιπες ώρες επιλέγει διαφορα σημεία του σπιτιού. Στη κρεβατοκάμαρα δεν του επιτρέπουμε να μπει (ευτυχώς ούτε αυτός το ζητάει) αλλά αν τύχει και κοιμηθώ στον καναπέ επιλέγει μια θέση κοντά στο πρόσωπό μου πάντα φροντίζοντας έστω λίγο να με ακουμπάει. Το καλύτερο που κάνει είναι όταν κάποιες φορές που μας παίρνει ο ύπνος και τους δυο στον καναπέ φροντίζει να γίνει τόσο μακρόστενος ώστε να μας ακουμπάει και τους δυο!!:)
Πάντως αυτό με το κρεβάτι του παραμένει μυστήριο, πραγματικά το σιχαίνεται αλλά δεν ξέρουμε γιατί. Ελπίζουμε τώρα με τα κρύα να πηγαίνει μιας και θα του το βάλω δίπλα σε καλοριφέρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back