Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απορώ ΠΩΣ δεν έπαθα τίποτα με τόση τρίχα στο μαξιλάρι!!!
Που κοιμούνται συνήθως τα δικά σας γατέλια;
Θυμάμαι ο Πελοπίδας ότι έκανε και φοβερό γουργουριτό με αποτέλεσμα όταν πέφταμε για ύπνο να μας ενοχλεί. Και του λέγαμε, 'έλα φτάνει πια, κοιμήσου τώρα'. Τελικά το συνηθίσαμε και από ένα σημείο και μετά δε μας ενοχλούσε.
Όταν μεγάλωσε και έγινε σα σκυλί (από τα κιλά και το ύψος) θυμάμαι που ξυπνούσα μέσα στον ύπνο μου από το βάρος του, καθώς κάποιες φορές ανέβαινε και κοιμόταν πάνω μου. Τον έσπρωχνα και τον έριχνα κάτω από το κρεβάτι, αλλά αυτός ξανανέβαινε πάνω μου. Τι ωραίες εποχές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
οπου βολευτει τελος παντων και ο μικρος που υποτιθεται ειναι φιλοξενουμενος[εδω κ 2 μηνες]στη σοφιτα ειτε στο καλαθι του η στον καναπεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!!!!https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=12864
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Γατόσκυλο το Yodaki, το τέρας μου μια ζωή πάνω μου κοιμάτε, τυχαίνει μερικές φορές να πηγαίνει στους γονείς μου και μου λείπει το γουργουριτό της και οι γρατζουνιές που κάνει στο χέρι μου απ'το ζύμωμα
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
και έφευγε!!!!!!!!!!Φοβερές φατσουλες οι γάτες σου !!!!!!!!!!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

, Μόνο που μια δεν υπαρχει πλέον 
mariakosmidi
Νεοφερμένο μέλος
το χειμώνα μπαίνει κάτω από το πάπλωμα στην μέση ακριβώς του κρεβατιού..μας χωρίζει με τον άντρα μου..είναι μια αυτή...

drusilia
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Βασικα, που ΔΕΝ κοιμάται θα έπρεπε να ρωτάς.
Αυτό ακριβώς!

drusilia
Διάσημο μέλος

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Όλγα υπομονή σε λίγα χρόνια θα τις μοιράζεσαι με τον μπέμπη

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Πέπε ή στον καναπέ ή μαζί μας.- Δεν δέχεται να κοιμηθεί αλλού.
Α! και όταν τα πιάνουν οι μεγάλες τους αγάπες κοιμούνται αγκαλίτσα πάνω στα ασιδέρωτα!

mimikaki
Διάσημο μέλος

Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις αυτό θα έλεγα κι εγώ. Κι όχι απλά δίπλα στο μαξιλάρι αλλά κ πάνω στο κεφάλι μας πολλές φορές. Ένα άλλο αγαπημένο σημείο του Μάγκα μου όταν κάνει πολλή ζέστη είναι η μπανιέρα κ όταν δε είμαι στην κουζίνα κ μαγειρεύω ή πλένω πιάτα κάθεται πάνω στον απορροφητήρα κ με περιμένει να τελειώσω κ τότε κατεβαίνει. Σε λίγο θα γίνει εξπέρ στη μαγειρική από την πολλή παρακολούθηση!Απ'ότι κατάλαβα οι γάτες μας κοιμούνται μαζί μας και κυρίως δίπλα στο μαξιλάρι.
Συνημμένα
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το πρωί τον βρίσκω πάντα στον καναπέ και μάλιστα σε συγκεκριμένη θέση ενώ τις υπόλοιπες ώρες επιλέγει διαφορα σημεία του σπιτιού. Στη κρεβατοκάμαρα δεν του επιτρέπουμε να μπει (ευτυχώς ούτε αυτός το ζητάει) αλλά αν τύχει και κοιμηθώ στον καναπέ επιλέγει μια θέση κοντά στο πρόσωπό μου πάντα φροντίζοντας έστω λίγο να με ακουμπάει. Το καλύτερο που κάνει είναι όταν κάποιες φορές που μας παίρνει ο ύπνος και τους δυο στον καναπέ φροντίζει να γίνει τόσο μακρόστενος ώστε να μας ακουμπάει και τους δυο!!

Πάντως αυτό με το κρεβάτι του παραμένει μυστήριο, πραγματικά το σιχαίνεται αλλά δεν ξέρουμε γιατί. Ελπίζουμε τώρα με τα κρύα να πηγαίνει μιας και θα του το βάλω δίπλα σε καλοριφέρ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool