IRMACAT
Νεοφερμένο μέλος
καλάθι της :greycat:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IRMACAT
Νεοφερμένο μέλος
ή στο καλάθι της :greycat:

lamni
Νεοφερμένο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάνε περίπου 10 χρόνια από τότε που έχασα τον Πελοπίδα και έχω να ζήσω με γατί καιρό... Συνήθως τα έχω στον κήπο...
Ψήνομαι να πάρω ένα γατέλι μέσα στο σπίτι πάλι...
ΣΙΣΥ
Νεοφερμένο μέλος
Η αγαπητή μου Σίσσυ όταν την πρωτοπήρα κοιμόταν στο κλουβάκι της και εγώ στο κρεβάτι και κοιταζόμασταν με φόβο και περιέργεια. Τώρα κοιμάται συνήθως στο κρεβάτι μου εκτός και αν κάνω ανήσυχο ύπνο, οπότε πάει στη μαξιλάρα της δίπλα στο κρεβάτι. Για να μην την ενοχλώ δεν κουνάω τα πόδια μου (αν εκνευριστεί μπορεί και να με δαγκώσει) με αποτέλεσμα πολλές φορές να παθαίνω κράμπες. Για να την νανουρίσω την κρατώ αγκαλιά και εκείνη με ζυμώνει ατέλειωτα, οπότε οι μεταξωτές πυτζάμες μου έχουν γίνει κουρέλια από τα νύχια της.
Μια μέρα όμως είχα πολύ άσχημο ύπνο. Ένιωθα ασφυξία. Πήρα κουράγιο και πετάχτηκα πάνω, οπότε μόλις ξύπνησα τι αντιλήφθηκα? Η κυρία είχε ξαπλώσει πάνω στο λαιμό μου, γιατί εκεί βολεύτηκε, και παραλίγο να με πνίξει γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω! Προσοχή λοιπόν κυρίως όσοι έχετε παιδιά, γιατί οι άτιμες κοιμούνται όπου βρούν ζεστασιά, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.
Το πρωί με ξυπνά στις γύρω στις 5 π.μ. με σφαλιάρες, ρίχνοντας πράγματα κάτω για να κάνει θόρυβο (το δωμάτιο μου είναι πλέον χωρίς αντικείμενα, σαν γιαπωνέζικο) ή χαιδευοντας με με τα μουστάκια της. Το μαρτύριο αυτό κρατά χρόνια τώρα και ο λόγος είναι ότι θέλει να της σερβίρω το πρωινό της. Καμιά φορά με ξυπνά δυο φορές και στις 3 π.μ. και στις 7 π.μ., οπότε ΄την υπόλοιπη ημέρα κυκλοφορώ σαν ζόμπι και ποιός να με καταλάβει?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Όταν είναι μόνος στο σπίτι κοιμάτε πίσω απο τα μαξιλαρια του καναπέ

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3019&c=3&userid=2223
drusilia
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Προτιμάμε ποδόσφαιρο (τστσ σαν άνδρες που είμαστε..)
επίσης δείχνουμε ενδιαφαίρον σε ντοκυμαντέρ με ζώα και ειδικά με πουλιά!!!

΄Οπου και πλησιάζουμε την τηλεόραση εξτασιασμένοι... και παρακολουθούμε απο κοντά!!!!

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις προηγούμενες μέρες, ούτε να το φτύσει. Άβυσσος η ψυχή της γάτας!
anabou
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα,η δικια μου απο τοτε που αρχισαν τα κρυα οχι μονο δε σταματησε να ανεβαινει στο κρεβατι,αλλα χωνεται και κατω απο το παπλωμα...Το απίστευτο είναι ότι με το που έπιασαν τα πρώτα κρύα ο δικός μου πήγε αμέσως στο κρεβατάκι του!!!Τις προηγούμενες μέρες, ούτε να το φτύσει. Άβυσσος η ψυχή της γάτας!
![]()
οταν ζεσταθει απλα ερχεται πανω απο το κεφαλι μου και ακουμπαει το μουσουδακι της πανω στο προσωπο μου
Ina1
Νεοφερμένο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

το πρωί όμως αφού χτυπήσει το ξυπνητήρι ανοίγει μόνος του την πόρτα και μου κάνει επίθεση με μπαράζ φιλιών και γουργουριτών

Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Κοιμάται και όποτε θέλει αυτή αλλά και όποτε πάω εγώ για ύπνο έρχεται.
Πρέπει να κοιμάται στα πόδια μου (δεν καταλαβαίνω) ,αλλά πάντα καταλαβαίνω όταν προχωράει στο πρόσωπο μου για να με ξυπνήσει να βάλω φαί.
Εκεί τρώεει καμιά σμπρωξιά αλλά σαν πεισματάρα επιμένει.

Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool