Πού κοιμάται η γάτα σας;

H Iρμα συνήθως κοιμάται στο μαλκόνι ή στο
καλάθι της :greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή τη στιγμή το τέρας έχει αγκαλιάσει μια κουβέρτα και κοιμάτε πολύ ωραία,τη ζηλεύω,θέλω κι εγώ να κοιμηθώ έτσι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Ιρμα συνήθως κοιμάται στο μπαλκόνι
ή στο καλάθι της :greycat:

Παντού. Το πρόβλημα το έχουμε μόνο στις ώρες. Κοιμάται όταν εμείς είμαστε ξύπνιοι και μένει ξύπνιος όταν εμείς κοιμόμαστε και παίζει με τον καλό μου και με ότι άλλο βρει στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι εμένα και τα παιδιά μας συμπονάει. Ήταν ένα διάστημα που κόντεψε ο καλός μου να δημιουργήσει το χοντρότερο γάτο του πλανήτη, έτσι που κάθε φορά που τον τραβολόγαγε σηκωνόταν και του έβαζε κονσέρβα. Πάντως παρόλο που εγώ είμαι δίπλα στο Τάσο ο Μαντού με τα δικά του χέρια και πόδια παίζει και στο δικό του αυτί σκούζει, ακόμα και αν για κάποιο λόγο κοιμηθώ εγώ στη θέση του Τάσου. Από ένστικτο τον βρίσκει παντού. Α, ενίοτε και άμα έχουμε ξεχάσει ανοικτό το πιάνο παίζει και πιάνο, μιας και είναι η μόνη του ελπίδα να κατορθώσει να φτάσει το καναρίνι.:lol:

Η Πίντα κοιμαται στην κουκέτα στο παιδικό φυσικά στον "πάνω όροφο" .Πάντως σε γενικές γραμμές ακολουθεί το ωράριό μας .είναι πολύ ζωηρή το απόγευμα κατά τις 8 Το βράδι κοιμάται κανονικά αγγαλιά με τον μικρό μου γιο ο οποίος πολλές φορές παραπονιέται γι δαγκώματιες που του ρίχνει. Α επίσης παρακολουθεί και πολύ τηλεόραση...... με πάθος!

Ζηλεύω πολύ...
Πάνε περίπου 10 χρόνια από τότε που έχασα τον Πελοπίδα και έχω να ζήσω με γατί καιρό... Συνήθως τα έχω στον κήπο...
Ψήνομαι να πάρω ένα γατέλι μέσα στο σπίτι πάλι...

ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ

Η αγαπητή μου Σίσσυ όταν την πρωτοπήρα κοιμόταν στο κλουβάκι της και εγώ στο κρεβάτι και κοιταζόμασταν με φόβο και περιέργεια. Τώρα κοιμάται συνήθως στο κρεβάτι μου εκτός και αν κάνω ανήσυχο ύπνο, οπότε πάει στη μαξιλάρα της δίπλα στο κρεβάτι. Για να μην την ενοχλώ δεν κουνάω τα πόδια μου (αν εκνευριστεί μπορεί και να με δαγκώσει) με αποτέλεσμα πολλές φορές να παθαίνω κράμπες. Για να την νανουρίσω την κρατώ αγκαλιά και εκείνη με ζυμώνει ατέλειωτα, οπότε οι μεταξωτές πυτζάμες μου έχουν γίνει κουρέλια από τα νύχια της.
Μια μέρα όμως είχα πολύ άσχημο ύπνο. Ένιωθα ασφυξία. Πήρα κουράγιο και πετάχτηκα πάνω, οπότε μόλις ξύπνησα τι αντιλήφθηκα? Η κυρία είχε ξαπλώσει πάνω στο λαιμό μου, γιατί εκεί βολεύτηκε, και παραλίγο να με πνίξει γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω! Προσοχή λοιπόν κυρίως όσοι έχετε παιδιά, γιατί οι άτιμες κοιμούνται όπου βρούν ζεστασιά, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.
Το πρωί με ξυπνά στις γύρω στις 5 π.μ. με σφαλιάρες, ρίχνοντας πράγματα κάτω για να κάνει θόρυβο (το δωμάτιο μου είναι πλέον χωρίς αντικείμενα, σαν γιαπωνέζικο) ή χαιδευοντας με με τα μουστάκια της. Το μαρτύριο αυτό κρατά χρόνια τώρα και ο λόγος είναι ότι θέλει να της σερβίρω το πρωινό της. Καμιά φορά με ξυπνά δυο φορές και στις 3 π.μ. και στις 7 π.μ., οπότε ΄την υπόλοιπη ημέρα κυκλοφορώ σαν ζόμπι και ποιός να με καταλάβει?

Τυλιγμένος σε μια κουβέρτα, την οποία κα βυζαίνουμε.. και μετά μένει εκει...
Όταν είναι μόνος στο σπίτι κοιμάτε πίσω απο τα μαξιλαρια του καναπέ :P
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3019&c=3&userid=2223

Κάποιος μοτ φαίνεται έχει κακομάθει τη γατούλα του, Σίσσυ... :)

Α... και μείς βλέπουμε πολύ τηλεόραση....
Προτιμάμε ποδόσφαιρο (τστσ σαν άνδρες που είμαστε..)
επίσης δείχνουμε ενδιαφαίρον σε ντοκυμαντέρ με ζώα και ειδικά με πουλιά!!!:up:
΄Οπου και πλησιάζουμε την τηλεόραση εξτασιασμένοι... και παρακολουθούμε απο κοντά!!!!:lol::lol:

Σίσσυ, μήπως σ' εκμεταλεύεται λίγο & σε κάνει ότι θέλει; Μήπως λέω... Για σφίξε λίγο τα λουριά γιατί δε σε βλέπω καλά!

Εμένα η Μπουμπού μου κοιμάται κάτω από το κάλυμμα του καναπέ, σε μια συγκεκριμένη γωνία, πάνω στην τηλεόραση, στο περβάζι του παραθύρου, πάνω στα καλοριφέρ και μερικές φορές στην πολυθρόνα. Η Νίνα μου είναι πιο ευρηματική. Μέχρι και στο πληκτρολόγιο του Η/Υ κοιμάται ή πάνω στο dvd player (αυτό το γατί θα φάει το κεφάλι του με την τόση περιέργειά του...):hmm:

Το απίστευτο είναι ότι με το που έπιασαν τα πρώτα κρύα ο δικός μου πήγε αμέσως στο κρεβατάκι του!!!:D Τις προηγούμενες μέρες, ούτε να το φτύσει. Άβυσσος η ψυχή της γάτας!:confused:

Αυτό με το κρεβατάκι το έχει και ο δικός μου, είναι με τις μέρες του. Άλλοτε δεν ξεκολλά και άλλοτε το έχει εντελώς στο φτύσιμο. Βέβαια από τότε που ήρθε στο σπίτι ο μικρός του έχει κάνει κατάληψη.

Το απίστευτο είναι ότι με το που έπιασαν τα πρώτα κρύα ο δικός μου πήγε αμέσως στο κρεβατάκι του!!!:D Τις προηγούμενες μέρες, ούτε να το φτύσει. Άβυσσος η ψυχή της γάτας!:confused:
Εμενα,η δικια μου απο τοτε που αρχισαν τα κρυα οχι μονο δε σταματησε να ανεβαινει στο κρεβατι,αλλα χωνεται και κατω απο το παπλωμα...:Pοταν ζεσταθει απλα ερχεται πανω απο το κεφαλι μου και ακουμπαει το μουσουδακι της πανω στο προσωπο μου:)

εμενα συνηθως κοιμουνται ολα μαζι σε ενα καλαθι με μια κουβερτουλα που τους εχω...

Εμείς ψάχνουμε για αναμμένα καλοριφέρ, κουβέρτες και ζεστά πόδια!!!:lol::lol:

έξω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας ξεροσταλιάζει μέχρι να το πάρει απόφαση και να μεταφερθεί στον καναπέ:(

το πρωί όμως αφού χτυπήσει το ξυπνητήρι ανοίγει μόνος του την πόρτα και μου κάνει επίθεση με μπαράζ φιλιών και γουργουριτών:inlove:

Εμενα είναι νεόφερτη και επειδή την έμαθα να κοιμάται απο τη πρώτη μέρα στο κρεβάτι μου ,κοιμάται εκεί.
Κοιμάται και όποτε θέλει αυτή αλλά και όποτε πάω εγώ για ύπνο έρχεται.

Πρέπει να κοιμάται στα πόδια μου (δεν καταλαβαίνω) ,αλλά πάντα καταλαβαίνω όταν προχωράει στο πρόσωπο μου για να με ξυπνήσει να βάλω φαί.
Εκεί τρώεει καμιά σμπρωξιά αλλά σαν πεισματάρα επιμένει.:happy:

Ο δικός μου τη μέρα κοιμάται στο καλάθι του ή όπου βρίσκει θέση, αλλά παντά κοντά μου, μ΄ακολουθεί παντού. Τη νύχτα αν δεν παίζει έρχεται να κοιμάται στα πόδια μου, καμιά φορά με την πλάτη του στην πλάτη μου. Συμβαίνει να ξυπνάω στην άκρη του κρεβατιου κι αυτός να έχει την καλύτερη θέση. Όταν θέλει να είναι μόνος, κοιμάται συνήθως πάνω στη βιβλιοθήκη ή μέσα, κρύβεται πίσω από τα βιβλία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back