Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..ειναι επικινδυνο.Οχι για μια φορα..αλλα σαν συνηθεια ειναι καταστροφικο διοτι παιρνει ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια και κινδυνευει απο καρκινο.Οπως και πισω απο την οθονη του λαπτοπ δεν πρεπει να καθονται,σαφως ουτε πισω απο τηλεοραση,επανω σε ηχεια κλπ.Ρε σεις, η δικιά μου αυτή τη στιγμή κοιμάται με το κεφάλι πάνω στο μετασχηματιστή του υπολογιστή, που είναι ζεστός. Είναι επικίνδυνο;
Απομακρυνε την και μην την αφηνεις να κοιμαται εκει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κι επειδή το κρεβάτι για γάτες δεν διαθέτει, περνάει μεταξύ τζαμιού και κουρτίνας και με γρήγορους ελιγμούς δημιουργεί ένα..αυτοσχέδιο!

Πραγματική πριγκηπέσσα !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
! Κι η Φαντασία μας με την πρώτη ευκαιρία δημιουργεί κουνουπιέρα με την κουρτίνα..Όμως ο Μίσσα τώρα τελευταία τη βρίσκει να κοιμάται.. ενημερωμένος...στη θήκη παρέα με τις εφημερίδες...

Συνημμένα

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
(τι γνώμη να έχουν επί του θέματος οι...κουρτίνες μας αναρωτιέμαι
)αλλά ο Μίσσα είναι εκείνος που δείχνει τόσο όμορφος, ευτυχισμένος και..ενήμερος στον ξύλινο θρόνο του!

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
ενα καινουριο φιλαράκι που βρεθηκε κατω στην πολυκατοικια μας κοιμαται όπου βρει. Με το που το παρω αγκαλια γοργουριζει κλείνει τα ματιά και κοιμαται. Προχτες το χα φερει για λιγο πανω και ειχα καθίσει μαζι του στο πάτωμα και κοιμήθηκε πανω στο ποδι μου.
Τι μου λες τώρα... Όλο πίσω από την οθόνη του λατοπ κάθεται... Και πώς να την απομακρύνω; Θα ξανάρθει, είναι τσαούσα..Ναι..ειναι επικινδυνο.Οχι για μια φορα..αλλα σαν συνηθεια ειναι καταστροφικο διοτι παιρνει ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια και κινδυνευει απο καρκινο.Οπως και πισω απο την οθονη του λαπτοπ δεν πρεπει να καθονται,σαφως ουτε πισω απο τηλεοραση,επανω σε ηχεια κλπ.
Απομακρυνε την και μην την αφηνεις να κοιμαται εκει.![]()

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Φρεντάκος κοιμάτε στον καναπέ, είτε πάνω σε μαξιλάρι, είτε πάνω στο κουβερτάκι που του έχω τοποθετήσει στον καναπέ, τώρα που άρχισε να δροσίζει λίγο. Το βράδυ κοιμάτε μαζί μας, αφού ξεσκίσει τα πόδια μου που κουνιούντε κάτω από τα σκεπάσματα. Έρχετε ανάμεσα μας και κουρνιάζει το χρυσό μου. Περιτό να τονίσω ότι ο καλός μου δεν ήθελε με τίποτα ζώα στο σπίτι, αλλά τον έφερα με το στανιό τον Φρέντυ, και τελικά τον αποδέχτηκε μια χαρά. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να τον σταματήσω να του δίνει στα κλεφτά φαγητό. Τρώει κάτι και δίνει και μια μπουκίτσα στον Φρέντυ, στο τέλος θα μου τον παχύνει τον γατούλη μου
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
.Το βράδυ κοιμάτε μαζί μας, αφού ξεσκίσει τα πόδια μου που κουνιούντε κάτω από τα σκεπάσματα
και δεν είναι ο μόνος!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
.
και δεν είναι ο μόνος!
![]()
Χαχαχα, το φαντάζομαι!!! Διαόλια παιδί μου
Brittanycat
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool