ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Greg House
Νεοφερμένο μέλος

Ο "δοκτωρ" παντως κοιμαται μαζι μου στο κρεβατι ,παροτι δεν θελει να μπαινει απο κατω απο το παπλωμα,ουτε να ερχεται πολυ ψηλα ,ποτε πιο πανω απο την μεση μου. παρολαυτα του αρεσουν και αλλα σημεια οπως η δερματινη πολυθρονα του υπολογιστη ,το δικο του πολυθρονακι που του εφτιαξε η μαμα του ,η κοπελα μου ,φυσικα τα ποδια μου ,οταν καθομαι στον υπολογιστη ,αφου μου κανει λιγα πατουσακια (ξερει οτι μου αρεσει και θα εισπραξει πολλα χαδια για ανταμοιβη) και το κορυφαιο... η μοναδα του υπολογιστη οταν δουλεψει αρκετη ωρα και ζεσταθει! Ειναι μεγαλη και αραζει πανω της σαν βασιλιας. Ειναι προβλημα οσον αφορα την καθαριοτητα ,αλλα χαλαλι του ,θα το καθαριζω πιο συχνα![]()
Έτσι κι εμένα.. Μην πάρουν χαμπάρι ότι είναι ανοιχτό το λάπτοπ! Ορμάνε και στρογγυλοκάθονται!
Πατάνε και όλα τα πλήκτρα F, χαμός!...
Κατά τ`άλλα τα γνωστά. Κρεβάτι (όσο πιο κοντά στη μούρη μας τόσο το καλύτερο..), το καθένα στη θέση του στο σαλόνι, καρέκλα γραφείου (κλασσικά), καλάθι με άπλυτα και αν έχει μείνει ντουλάπα ανοιχτή, εννοείται πάνω στα μάλλινα!!
Theodora1
Νεοφερμένο μέλος
Συνήθως κοιμάται κάτω από την παπουτσοθήκη μας... απορώ... δεν πιάνεται; Είναι αρκετά στενά εκεί κάτω!
Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο οθέλλο πάντα δίπλα στο μαξιλάρι μου..ο Λιου πάνω στο μαξιλάρι μου κολημένος στο κεφάλι μου η στο πρόσωπο μου...
η Μπριγκίτα στα πλευρά μου ,η Λούνα στα πόδια μου κι εγώ η μισή εκτός κρεββατιού!
ένα δείγμα απο οθέλλο και λιου!
κι εμείς έχουμε απαρτία στο κρεββάτι!!!
Ο οθέλλο πάντα δίπλα στο μαξιλάρι μου..ο Λιου πάνω στο μαξιλάρι μου κολημένος στο κεφάλι μου η στο πρόσωπο μου...
η Μπριγκίτα στα πλευρά μου ,η Λούνα στα πόδια μου κι εγώ η μισή εκτός κρεββατιού!
![]()
Πωωωωωω tia ειναι υπεροχα !!!
Εμενα γενικα κοιμαται ΠΑΝΤΟΥ, στον καναπε, στην πολυθρονα, στο πατωμα, στο ποδι μου, σε ενα καλαθι στο μπανιο, παντου....
Το βραδυ εννοειται ερχεται στο κρεβατι και μου σπρωχνει το χερι, σηκωνω το παπλωμα και μπαινει απο κατω, οταν ζεστενεται βγαινει και συνεχιζει διπλα μου.
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος

η σκατουλίτσα σου είναι μια φούντα οποτε λογικο να μην κάθετε πολύ κάτω απο τα παπλωματα!
ουτε τα δικά μου κάθονται!!!
ο οθέλλο όταν ήταν μικρός κοιμόταν και μέσα στο μπιντέ στο μπάνιο!
πολύ γέλιο!!
βρίσκουν κάτι μέροι τα ζουζουνια...!!
κι εμείς έχουμε απαρτία στο κρεββάτι!!!
![]()
Πωπω!!!
Τι αρκούδια είναι αυτά!
Αμφιβάλλω αν χρειάζεσαι και πάπλωμα!
Τρελές αγκαλιές μυρίζομαι!...

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχα!Πωπω!!!
Τι αρκούδια είναι αυτά!
Αμφιβάλλω αν χρειάζεσαι και πάπλωμα!
Τρελές αγκαλιές μυρίζομαι!...![]()
η αλήθεια είναι οτι τωρα με τα πολλά κρυα την έχω καταβρεί !!
απο το κεφάλι μέχρι τα ποδια είμαι καλυμμένη και με το παραπάνω!!

όσο για τις αγκαλιες...και λίγα λες!!
βουτιές στα αφράτα χνουδωτά κοιλουμπίνια!!

MarwΜew
Νεοφερμένο μέλος
Η μικρή κοιμάτε σε όλα τα καλά μέρη....απο μικρή είχε έρωτα με το μόντεμ του υπολογιστή....τότε όμως χώραγε....τώρα χωράει η κεφάλα της και το 1/3 του σώματός της.....κοιμάτε πάνω στο κεφάλι μου στην κοιλιά /πόδια/χέρια/αγκώνες/αστραγάλους/πατούσες(πάνω όχι δίπλα)..άμα κοιμάσε με την πλάτη πάνω θα έρθει στην πλάτη..άμα κοιμάσε πλάγια θα κάτσει στα πλευρά σου....κοιμάτε σαν κασκόλ κάτω απο τον λαιμό μου....μέσα και πάνω στα ρούχα του μπαμπά της- είτε τα φοράει είτε όχι (του έχουμε και αδυναμία) ....πάνω στην πλάτη μου ενώ κάνω δουλειές....πάνω στον απορροφητήρα, πάνω στο ποντίκι του υπολογιστή.....χμμμμ...δεν μου έρχονται άλλα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Την ημέρα ίσως κοιμούνται κοντά σε κάποια μπαλκονόπορτα ώστε να κόβουν κίνηση απ' έξω τι συμβαίνει και να μην χάνουν στιγμή.

Αργότερα θα κοιμηθούν στο δωμάτιο που κάθομαι κι επειδή κάθομαι κυρίως στο δωμάτιό μου, θα ξαπλάρουν είτε μπροστά από το θερμοσυσσωρευτή είτε στο κρεβάτι μου είτε στο γατόδεντρο.
Τη νύχτα με το που ξαπλώσω ο Απόλλωνας θα έρθει στο κεφάλι μου και θα αρχίσει το τρακτέρισμα (
) κι η Άρτεμις θα χωθεί κάτω από τα σκεπάσματα στην αγκαλιά μου κι απλώνεται σαν χταπόδι. 
MarwΜew
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα πάλι κοιμούνται όπου βρουν, ανάλογα με την ώρα της ημέρας.
Την ημέρα ίσως κοιμούνται κοντά σε κάποια μπαλκονόπορτα ώστε να κόβουν κίνηση απ' έξω τι συμβαίνει και να μην χάνουν στιγμή.
Αργότερα θα κοιμηθούν στο δωμάτιο που κάθομαι κι επειδή κάθομαι κυρίως στο δωμάτιό μου, θα ξαπλάρουν είτε μπροστά από το θερμοσυσσωρευτή είτε στο κρεβάτι μου είτε στο γατόδεντρο.
Τη νύχτα με το που ξαπλώσω ο Απόλλωνας θα έρθει στο κεφάλι μου και θα αρχίσει το τρακτέρισμα () κι η Άρτεμις θα χωθεί κάτω από τα σκεπάσματα στην αγκαλιά μου κι απλώνεται σαν χταπόδι.
![]()
εμενα οχι απλα καθετε στο κεφλι μου , αλλα με ξυπναει κιολας για να κανω στην ακρη και να κοιμηθει και αυτη πανω στο μαξιλαρι....

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
βέβαια όταν λείπει, κάνω τα γατιά τουρ στο σπίτι.. αλλά όχι δεν κοιμούνται μέσα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κι όταν πηγαίνουμε για ύπνο, όπου και αν βρίσκεται έρχεται κι εκείνη στην κρεβατοκάμαρα και είτε ξαπλώνει στο δικό της κρεββατάκι που της έχω κάτω από ένα χαμηλό τραπεζάκι, είτε πάνω στο κρεβάτι μας, αλλά ποτέ πάνω στα μαξιλάρια κοντά στα κεφάλια μας..Δεν είναι που δεν της το επιτρέπω, αλλά ποτέ δεν έδειξε ενδιαφέρον, προτιμά να χώνεται είτε κάτω από τα σκεπάσματα όπου της αρέσει αν έχει κέφια να παίζει δαγκώνοντας τα πόδια μου, είτε να την αράζει στο κάτω μέρος του κρεββατιού και να ρίχνει τα υπνάκια της.
Τέτοια φαινόμενα πάντως, όπως η γάτα της φωτο, δεν έχουμε ακόμα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool