Πού πετάτε τα κακάκια τους;;

Υπάρχει!
Δεν βρωμάει (είναι εξωτερικού χώρου έτσι κι αλλιώς), αλλά είναι πανάκριβος και τεράστιος. :/:

Περίεργο...είχα την εντύπωση ότι τα κόπρανα των σαρκοφάγων δεν κάνουν για λίπασμα.:hmm:Καλύτερα να ρωτήσουμε τη mespairos, που τα ξέρει καλύτερα αυτά.

Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ αυτές τις βιοδιασπώμενες σακούλες, αλλά και οι χάρτινες δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Αν και η καλύτερη λύση είναι σαφώς οι εφημερίδες.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς έχουμε στη βεράντα μικρές σακουλίτσες (ότι περισσεύει από ψώνια κ.λ.π - τις εφημερίδες, περιοδικά τα ανακυκλώνω) και κάθε μέρα που του καθαρίζουμε την άμμο την πετάμε με τα υπόλοιπα σκουπίδια μας.
Πάντως εμάς δεν μυρίζουν βρε παιδιά τόσο έντονα ... μόνο καμιά φορά άμα φάμε κουνελάκι. Τρώμε ξηρά τροφή μας που μειώνει τις μυρωδιές κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάλι έχω σακουλίτσες τροφίμων μικρές ( αυτές για τα τοστ, τις φόλιμπανκ) και τις κλείνω κιόλας.
Μετά πάνε στον κάδο της αυλής ( το καπάκι του είναι μισάνοιχτο για να μην μυρίζει) που είναι γι΄αυτόν τον λόγο και για να πετάω και την άμμο. Και κάθε 2η ημέρα στα σκουπίδια.

Εγώ δίπλα από την λεκανίτσα τους έχω μικρό κάδο και με τα σακουλάκια τα ειδικά για την τουαλέτα από το τζάμπο το γεμίζω για να μην το κρατάω κάθε πρωί που φεύγω για δουλειά..Τα βαζω μέσα στα σκουπιδια και κάθε πρωί τα πάω κάτω..Για την ακρίβεια τα βάζω στο τουτου και πάω στην παλιά μου γειτονιά όπου και αφήνω το αμάξι και στον κάδο εκεί τα πετάω..!!:)

Kαλημερα και παλι, :)
πηρα αρκετες ιδεες ειναι η αληθεια, η λυση της εφημεριδας ακουγεται συμπαθητικη. τις σακουλιτσες τις εχω σκεφτει αλλα τις θεωρω καταστροφικες για το περιβαλλον. (μη με παρεξηγησετε δεν ειμαι κολλημενη απλα οι πλαστικες σακουλες κανοουν παααρα πολυ κακο). και αν χρησιμποιεις 2 την ημερα, συν ολες τις αλλες χαιρετα μου τον πλατανο. !! δεν υπαρχει χειροτερο για το περιβαλλον απο την πλαστικη σακουλα.:mpliaks::mpliaks:

κρυσταλλικη αμμο δεν εχω, οποτε δεν μπορω να τα πεταξω στη λεκανη..
αλλα μισο λεπτο ρε παιδια, μου λετε οτι οταν τα κανουν τα πετατε καπακι. δηλαδη αυτη τη δουλεια κανετε συνεχεια?? εμενα τα κανει 2 φορες την ημερα, δε μπορω να κατεβαινω δυο φορες την ημερα βαριεμαι να πω την αληθεια. :P:P:rolleyes: δηλ τι? σ.....ο και κατω, κατεβασμα στον καδο?

παντως η αληθεια ειναι οτι ειμαι και γω στοκος :whistle: :P:P:P δεν τα πεταγα τυλιγμενα, τα πεταω ετσι χυμα, και μυριζει τραγικα και δεν τα κατεβαζω καθημερινα κατω (δεν εχω τοση παραγωγη πια ενας ανθρωπος και μια γατα ημαστε ολοι κι ολοι!!):lol::lol: οποτε καταλαβαινετε τι γινεται. χυμα μεσα, και 2-3 μερες στον καδο, και καθε φορα που ανοιγω τον καδο μου ερχεται η εσανς !! χα χα χα !! :up::up:

Έχω προμηθευτεί κι εγώ τις μικρές σακκουλίτσες που είναι ειδικές γι'αυτή την περίπτωση από τα Jumbo. Πρόσφατα βρήκα και στο Carefour, οι οποίες νομίζω ότι είναι καλύτερες.
Φαντάζεστε εγώ με 5 γατιά τι τραβάω ? Κάθε πρωί γίνεται αγώνας δρόμου για να καθαρίσω, γιατί συνήθως πάει ο ένας μετά τον άλλο.
Και βέβαια υπάρχει κι ένας αριστοκράτης στην οικογένεια, ο Φοίβος ο σιαμέζος, ο οποίος είναι ικανός να τα κάνει στην ντουζιέρα (έχει γίνει κι αυτό) αν μέσα στην αμμολεκάνη υπάρχουν μυρωδιές !!!!!!! άλλου.
Τα σακκουλάκια βέβαια τα πετάω συνήθως πρωί ή βράδυ ανάλογα μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια.

Kαλημερα και παλι, :)
πηρα αρκετες ιδεες ειναι η αληθεια, η λυση της εφημεριδας ακουγεται συμπαθητικη. τις σακουλιτσες τις εχω σκεφτει αλλα τις θεωρω καταστροφικες για το περιβαλλον. (μη με παρεξηγησετε δεν ειμαι κολλημενη απλα οι πλαστικες σακουλες κανοουν παααρα πολυ κακο). και αν χρησιμποιεις 2 την ημερα, συν ολες τις αλλες χαιρετα μου τον πλατανο. !! δεν υπαρχει χειροτερο για το περιβαλλον απο την πλαστικη σακουλα.:mpliaks::mpliaks:

κρυσταλλικη αμμο δεν εχω, οποτε δεν μπορω να τα πεταξω στη λεκανη..
αλλα μισο λεπτο ρε παιδια, μου λετε οτι οταν τα κανουν τα πετατε καπακι. δηλαδη αυτη τη δουλεια κανετε συνεχεια?? εμενα τα κανει 2 φορες την ημερα, δε μπορω να κατεβαινω δυο φορες την ημερα βαριεμαι να πω την αληθεια. :P:P:rolleyes: δηλ τι? σ.....ο και κατω, κατεβασμα στον καδο?

παντως η αληθεια ειναι οτι ειμαι και γω στοκος :whistle: :P:P δεν τα πεταγα τυλιγμενα, τα πεταω ετσι χυμα, και μυριζει τραγικα και δεν τα κατεβαζω καθημερινα κατω (δεν εχω τοση παραγωγη πια ενας ανθρωπος και μια γατα ημαστε ολοι κι ολοι!!):lol::lol: οποτε καταλαβαινετε τι γινεται. χυμα μεσα, και 2-3 μερες στον καδο, και καθε φορα που ανοιγω τον καδο μου ερχεται η εσανς !! χα χα χα !! :up::up:
Καλέ μια φορά την ημέρα το κάνω εγώ..Θέλω κι όλας να μην ενοχλώ με το μπαμ μπουμ της λεκάνης.Οπότε κάθε πρωί βουρ στον σκουπιδοντενεκε..Αυτό με τις σακούλες το έχω σκεφτεί..:/:Εφημεριδες δεν παίρνουμε και ακόμα και να παίρναμε είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αυτά που κάνουν τα χαμένα μου!!Θα ξεχείλιζαν...:down::down:Ιου!Τέσπα, του καρεφούρ τα πήρα κι εγώ..οντωε είναι πολύ καλύτερα!!!:)
Βιοδιασπώμενες θα ήθελα να βρω αλλά δεν ξέρω που να ψάξω...:hmm:
Έχω προμηθευτεί κι εγώ τις μικρές σακκουλίτσες που είναι ειδικές γι'αυτή την περίπτωση από τα Jumbo. Πρόσφατα βρήκα και στο Carefour, οι οποίες νομίζω ότι είναι καλύτερες.
Φαντάζεστε εγώ με 5 γατιά τι τραβάω ? Κάθε πρωί γίνεται αγώνας δρόμου για να καθαρίσω, γιατί συνήθως πάει ο ένας μετά τον άλλο.
Και βέβαια υπάρχει κι ένας αριστοκράτης στην οικογένεια, ο Φοίβος ο σιαμέζος, ο οποίος είναι ικανός να τα κάνει στην ντουζιέρα (έχει γίνει κι αυτό) αν μέσα στην αμμολεκάνη υπάρχουν μυρωδιές !!!!!!! άλλου.
Τα σακκουλάκια βέβαια τα πετάω συνήθως πρωί ή βράδυ ανάλογα μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια.
5 γατιά..??Εδω με 2 και γεμίζει η λεκάνη..με 5 θα είναι κόλαση!!:lol::lol:

Είδες? Η παραπληροφόρηση μπορεί να γίνει άξια θήκη για τα περιτώματα των γατιών!!! Να βρει την θέση που της αρμόζει. :lol::lol::lol:
Θα σας μαλώσω κ τις δύο οι εφημερίδες δεν είναι μόνο γι αυτό:mad:
Καθαρίζουν πολύ ωραία κ τα τζάμια

παιδιά εγώ αν δεν καθαρίσω τη λεκάνη από τη χρήση της ρέινας ο πρίνς δεν μπαίνει μέσα. μεγαλωμένος μοναχός του βλέπετε έμαθε να μπαίνει πάντα σε καθαρή άμμο. αν τυχόν και δεν είναι κάθεται δίπλα της και σκάει στο νιαούρισμα μέχρι να την καθαρίσω..... πώς το κάνετε εσείς μία την ημέρα; δεν τα πατάνε μετά;

παιδιά εγώ αν δεν καθαρίσω τη λεκάνη από τη χρήση της ρέινας ο πρίνς δεν μπαίνει μέσα. μεγαλωμένος μοναχός του βλέπετε έμαθε να μπαίνει πάντα σε καθαρή άμμο. αν τυχόν και δεν είναι κάθεται δίπλα της και σκάει στο νιαούρισμα μέχρι να την καθαρίσω..... πώς το κάνετε εσείς μία την ημέρα; δεν τα πατάνε μετά;
Όχι δεν τα πατάνε στην αρχή τα πατούσε ο Μπατ γιατί μάλλον δεν είχε μάθει από κλειστή τουαλέτα, τώρα όμως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το καλοκαίρι βέβαια την καθαρίζω 2 φορές την ημέρα λόγο της ζέστης τώρα το χειμώνα μία φορά κ έχω ειδικό καλαθάκι έξω όταν δεν μπορώ να τα πετάξω αμέσως τα βάζω εκεί μέχρι να τα κατεβάσω μαζί με τα σκουπίδια. Νομίζω πως κ η Ρέινα σιγά - σιγά θα μάθει να μην τα πατάει

Εφημεριδες δεν παίρνουμε και ακόμα και να παίρναμε είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αυτά που κάνουν τα χαμένα μου!!Θα ξεχείλιζαν...:down::down:Ιου!

Τι τρώνε αυτά τα γατιά;:blink::blink::blink:
:lol::lol:

αντε γεια σου ρε συ πρινς, και γω την ιδια απορια εχω !! :hmm::hmm:

Και για ωραιότατα μπαλάκια παιχνίδια για τις γατούλες!!:D
Βρε...Οχι εμένα μάλιστα όταν ήταν μικρά έμπαιναν και τα 2 μέσα...χαχαχα:lol::lol:πάλι καλά δεν είχαμε ατύχημα!!Μια φορά μόνο τα είχαν πατήσει γιατί κάποιος δεν πρόσεχε καιτα έκανε απ'έξω..:mad::mad:
Όχι δεν τα πατάνε στην αρχή τα πατούσε ο Μπατ γιατί μάλλον δεν είχε μάθει από κλειστή τουαλέτα, τώρα όμως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το καλοκαίρι βέβαια την καθαρίζω 2 φορές την ημέρα λόγο της ζέστης τώρα το χειμώνα μία φορά κ έχω ειδικό καλαθάκι έξω όταν δεν μπορώ να τα πετάξω αμέσως τα βάζω εκεί μέχρι να τα κατεβάσω μαζί με τα σκουπίδια. Νομίζω πως κ η Ρέινα σιγά - σιγά θα μάθει να μην τα πατάει
Καλέ ναι το καλοκαίρι και 2 και 3 φορές..Δεν αντέχεται η μπόχα!:down:

Τι τρώνε αυτά τα γατιά;:blink::blink::blink:
:lol::lol:
:D:D:DΔεν είνια το ΤΙ ΤΡΩΝΕ αλλά το ΠΟΣΟ!!!Μιλάμε κάθε μέρα αδειάζω πολύ πράγμα...Και γεμίζω !!!:down::down:Τι να κάνεις όμως υγεία υγεία!!!:lol:

Εγώ πάλι για να δέιξω πόσο εκτιμώ την αστείρευτη αυτή πηγή πληροφοριών (εφημερίδα :down:) προτιμώ να την τιμώ δεόντος με τα σκ@τ@κι@ της γάτας παρά με ένα απλό υγρό για τα τζάμια :lol::lol::lol:

Αυτό για τα τζάμια ισχύει τελικά? Το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο όταν ήμουν μικρή ότι η εφημερίδα δεν αφήνει χνούδι, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ μου!
Για δες που θα αρχίσουμε να αγοράζουμε εφημερίδα!!! (πάντα για λάθος λόγο όμως, μην ξεχνιόμαστε!!!:up:)

Αυτό για τα τζάμια ισχύει τελικά? Το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο όταν ήμουν μικρή ότι η εφημερίδα δεν αφήνει χνούδι, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ μου!
Για δες που θα αρχίσουμε να αγοράζουμε εφημερίδα!!! (πάντα για λάθος λόγο όμως, μην ξεχνιόμαστε!!!:up:)

Ναι ναι ισχύει. Καθαρίζει πολύ καλά το τζάμι! Εγώ με εφημερίδες καθαρίζω. Έτσι έτσι να κάνουμε και ανακύκλωση ;). Καλύτερα να χρησιμοποιούμε εφημερίδες (όπου μας παίρνει) παρά πλαστικά. Οχι στα τζάμια τα πλαστικά αυτό πήγαινε για τις ακαθαρσίες των μικρών μας. :)

δηλαδή για να καταλάβω: εγώ που καθαρίζω την άμμο από τα κακάκια 2 φορές την ημέρα και τα πετάω στην τουαλέτα και η άμμος δεν είναι κρυσταλλική (μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει friskies & catsan) θα χρειαστώ σύντομα υδραυλικό έ?? :blink: εφημερίδες δεν χρησιμοποιώ, για την κρυσταλλικο ή άμμο δεν διαβασα και τις καλύτερες κριτικές, μια φορά τα είχα βάλει σε σακουλίτσα έξω στο μπαλκόνι και το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά για να τα πετάξω υπήρχαν πάνω στη σακούλα δυο μύγες..:sick: μετά άρχισα να τα πετάω στη λεκάνη αλλά δεν ήξερα οτι δεν κάνει...

δηλαδή για να καταλάβω: εγώ που καθαρίζω την άμμο από τα κακάκια 2 φορές την ημέρα και τα πετάω στην τουαλέτα και η άμμος δεν είναι κρυσταλλική (μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει friskies & catsan) θα χρειαστώ σύντομα υδραυλικό έ?? :blink: εφημερίδες δεν χρησιμοποιώ, για την κρυσταλλικο ή άμμο δεν διαβασα και τις καλύτερες κριτικές, μια φορά τα είχα βάλει σε σακουλίτσα έξω στο μπαλκόνι και το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά για να τα πετάξω υπήρχαν πάνω στη σακούλα δυο μύγες..:sick: μετά άρχισα να τα πετάω στη λεκάνη αλλά δεν ήξερα οτι δεν κάνει...

Νομίζω ότι δεν κάνει...θα βουλώσουν οι σωλήνες...αυτό το είδος άμμου είναι σαν πηλός όταν βραχεί και η άμμος τύπου Everclean, π.χ., γίνεται πολύ στέρεος σβώλος:/: Καλύτερα να τα πετάς στον κάδο..

Καλύτερα να τ'αποφέυγεις γιατί μπορεί να σου μπλοκάρει ο σωλήνας και να χρειαστέι να φέρεις υδραυλικό. Με κρυσταλική επειδή διασπάται μπορείς να τα πετάς κατευθείαν στην λεκάνη και να μην έχεις πρόβλημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back