Πού πετάτε τα κακάκια τους;;

Υπαρχουν καποιες μαρκες που κανουν σφιχτους σβωλους.Για μενα φυσικα και ειναι πιο πρακτικες,γιατι πετας τα υγρα ή στερεα περιττωματα και η υπολοιπη αμμος μενει πεντακαθαρη.Θα βρειτε πολλες τετοιες στη στηλη με τις κριτικες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το πρόβλημα με το να κολλάνε στο πάτο το συναντώ με τα πιπί του....μαζεύεται η υγρασία..Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράζω πολύ ακριβή μάρκα άμμου αφού δίνω βάση στη τροφούλα και λόγω οικομικών.Δε ξέρω βέβαια μήπως συμφέρουν καλύτερα αυτές που μετατρέπουν τα περιττώματα σε σβώλους..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικα συμφερει καλυτερη η αμμος που τα μετατρεπει σε σβολους. Μπορει να ναι πιο ακριβη αλλα σου λυνει τα χερια. Εγω παντως δεν την εχω βρει πουθενα. Σε 3 πετ σοπ και 2 σουπερ μαρκετ εψαξα αλλα τπτ.
Γι αυτο βαζω τις σακουλες και ουτε λερωνομαι αλλα ουτε μετα χρειαζεται να πλενω το φτυρακι.

ασχετο:
επειδη οταν πανε οι μικρες μου τουαλετα βγενοντας αφηνουν αμμο στα πλακακια ειχα βαλει ταινια διπλης οψεως για να κολανε τα ποδαρακια τους και να μην μεταφερουν την αμμο στο κρεβατι, αλλα το πυροβολιμενο το μικρο (η Μαυρουλα) πηγενε και εγλυφε τη κολλα οποτε την εβγαλα την ταινια.
Τι αλλο να βαλω για να μην τα κανουν μανταρα?

Σκέψου εσύ είσαι Αθήνα...Εγώ που λόγω δουλειάς βρέθηκα Μυτιλήνη;;; Για την ακρίβεια σε ένα χωριό της Μυτιλήνης...Και το σουπερ μαρκετ ο,τι 8ελουν βαζουν στα ράφια....Έχει ένα μεγάλο πετ σοπ οργανωμένο στη Μυτιλήνη...και απο το χωριό που μένω σε απόσταση 10 χλμ εχει κτηνιατρεία που λειτουργούν και ως πετ σοπ αλλά ακόμα δεν εχω ψάξει για άμμο....και τιμές...πάντως στις τροφές είναι νορμάλ οι τιμές...

Σκέψου εσύ είσαι Αθήνα...Εγώ που λόγω δουλειάς βρέθηκα Μυτιλήνη;;; Για την ακρίβεια σε ένα χωριό της Μυτιλήνης...Και το σουπερ μαρκετ ο,τι 8ελουν βαζουν στα ράφια....Έχει ένα μεγάλο πετ σοπ οργανωμένο στη Μυτιλήνη...και απο το χωριό που μένω σε απόσταση 10 χλμ εχει κτηνιατρεία που λειτουργούν και ως πετ σοπ αλλά ακόμα δεν εχω ψάξει για άμμο....και τιμές...πάντως στις τροφές είναι νορμάλ οι τιμές...

καταλαβα.. καποτε και εμεις ετσι ημασταν στη Νεα Μακρη..
Αμα κανεις παραγγελια να σου φερουν ? Γινεται?
Θα προσπαθησω να βρω την κρυσταλικη αμμο. Τι στο καλο σε ολοκληρη την Αθηνα καπου θα υπαρχει... Αυτη που ειχα παρει εγω που ελεγε πως κανει σβολους ηταν μια αμμος απο souper market απ' εξω ειναι μπλε με γαλαζιο νομιζω. Δεν με βολεψε καθολου και μυριζε πολυ ασχημα. Μου ερχοταν να πεσω κατω:/:

Κι εδω στην Καλυμνο μονο ενα πετ σοπ που ειναι 40 λεπτα με τα ποδια εχει απο τις αμμους που κανουν σβωλους,αλλα συμφερει πολυ περισσοτερο,μου κραταει περισσοτερο καιρο και δεν μυριζει τιποτα στο σπιτι με δυο γατες.

Κι εδω στην Καλυμνο μονο ενα πετ σοπ που ειναι 40 λεπτα με τα ποδια εχει απο τις αμμους που κανουν σβωλους,αλλα συμφερει πολυ περισσοτερο,μου κραταει περισσοτερο καιρο και δεν μυριζει τιποτα στο σπιτι με δυο γατες.

πολυ καλο αυτο.. Γιατι με 3 γατες που εχω μυριζει λιγο το μπανιο..
Φαντασου τι θα γινει οταν αρχισουν να κακουν την αναγκη τους και τα 5 μωρα..:blink:
Θα ψαξω στο internet να δω αν την εχει καποιο pet shop..
Ασε που εχω τρελαθει να κουβαλαω 2 φορες την εβδομαδα τα σακια..

Η κρυσταλλικη ειναι πιο ελαφρια και πετας μονο τα κοπρανα,μεσα στη λεκανη γιατι οι κρυσταλλοι διαλυονται.Εμενα με βολευει απιστευτα,αλλα ο Σειριος μετα την τριτη μερα δεν τη χρησιμοποιει με τιποτα...

Όσον αφορά αυτή που κάνει σβώλους ρώτα τη ξαδέρφη μου τη μαμά του πρινς 8α ξέρει γτ πήρε..Δεν έχω σκεφτεί να παραγγείλω...πρέπει να το ψάξω...υποθέτω σε αυτό το μεγάλο το πετ σοπ θα έχουν...Αφού σήμερα επειδή ήμουν πολύ κουρασμένη είπα σε μία συνάδελφο που θα κατέβαινε να μου έπαιρνε τροφούλα...

Όσο για μυρωδιές..Έχω τα πραγματάκια του σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο και το ανοίγω και το αερίζω και δεν παρατηρώ κάτι ενοχλητικό..Πόσο μάλλον οι δικοί μου που δεν είναι συνη8ισμένοι με ζωάκια μέσα στο σπίτι..

επειδη οταν πανε οι μικρες μου τουαλετα βγενοντας αφηνουν αμμο στα πλακακια ειχα βαλει ταινια διπλης οψεως για να κολανε τα ποδαρακια τους και να μην μεταφερουν την αμμο στο κρεβατι, αλλα το πυροβολιμενο το μικρο (η Μαυρουλα) πηγενε και εγλυφε τη κολλα οποτε την εβγαλα την ταινια.
Τι αλλο να βαλω για να μην τα κανουν μανταρα?

ενα πατακι ισως ακριβως μπροστα απο την λεκανη? για να μπορεις να το τιναζεις μετα..:hmm:και εγω το παθαινω αυτο παντως, το μερος γυρω απο τη λεκανη γινεται ψιλοχαλια οταν παει τουαλετα.:(

ενα πατακι ισως ακριβως μπροστα απο την λεκανη? για να μπορεις να το τιναζεις μετα..:hmm:και εγω το παθαινω αυτο παντως, το μερος γυρω απο τη λεκανη γινεται ψιλοχαλια οταν παει τουαλετα.:(
μμμ.... ισως αλλα ειναι τετοιες που θα το κανουν παλι το θαυμα τους. Ειχα εφημεριδα παλια αλλα γλυστραγε φαινεται η αμμος και λερωνε τα πλακακια...

Καλησπέρα.
Επανέρχομαι στο θέμα του πού πετάμε τα τσισοκακάκια. Διάβαζα που λέγατε για τύλιγμα σε εφημερίδα και θέλω να κάνω μερικές χαζές ερωτήσεις.
1) Πόσα φύλλα εφημερίδας χρησιμοποιείτε κάθε φορά, ώστε να μη μυρίζει το περιεχόμενο; Ένα; Δύο;
2) Πόσες μέρες μπορούν να μείνουν στον κάδο των σκουπιδιών; Καλά, δεν εννοώ προφανώς καμιά βδομάδα, αλλά θέλει πέταγμα κάθε μέρα;

Επειδή η δικιά μου είναι ακόμη μικρή και επισκέφτεται συχνά το μπάνιο (ελπίζω να το αραιώσει μεγαλώνοντας), της καθαρίζω την άμμο δυο φορές την ημέρα (και πού και πού καμία τρίτη).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορω να σου πω τι κανω εγω, χωρις να ξερω τι κανουν ολα τα αλλα παιδια. Καθαριζω λοιπον τις αμμολεκανες τους δυο φορες την ημερα, καμμια φορα οπως λες και εσυ και μια τριτη ή και τεταρτη και καθε βραδυ μαζι με τα σκουπιδια, βγαζουμε και αυτα τα σακουλακια.
Το καλοκαιρι πρεπει να τα κατεβαζουμε στα σκουπιδια αμεσως γιατι μυριζουν πολυ και μαζευουν και μυγες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ, με περιμένει μαύρο καλοκαίρι, δηλαδή.. :-)

Εγω να σας πω την μαυρη μου αληθεια αγαπουλες,μια φορα καθαριζω αμμολεκανη.:P
Και δεν εχουμε προβλημα με μυρουδιες κλπ.
Παιρνω μια σακουλιτστα απο το σουπερ μαρκετ,τα βαζω μεσα,την κλεινω με κομπο και απλα την πεταω στα σκουπιδια τα γενικα μου.Οταν πεταξω τα σκουπιδια,πεταγωνται και αυτα.

Ωχ, με περιμένει μαύρο καλοκαίρι, δηλαδή.. :-)
Οχι βρε συ, γιατι να ειναι μαυρο το καλοκαιρι σου;
Απλα καθε φορα που θα μαζευεις τα κακακια θα τα πηγαινεις κατ' ευθειαν στα σκουπιδια και ουτε γατα, ουτε ζημια. Που λεει ο λογος δηλαδη γιατι γατα θα υπαρχει, ζημια δεν θα υπαρχει.;)

Το καλοκαίρι θα μπορεί να μένει το "προϊόν" στην άμμο κάποιες ώρες έστω ή θα πρέπει να τρέχω από πίσω της;
Και σε ποια ηλικία θα αρχίζει να ελαττώνει τις επισκέψεις στην τουαλέτα;

καλησπέρα,
εγώ τα πετάω στην τουαλέτα και πατάω το καζανάκι!

Το καλοκαιρι ειναι γενικα καλυτερα με τις μυρωδιες γιατι εχουμε ανοιχτα και φευγουν πιο ευκολα, απλα οι σακουλιτσες με τα δωρακια μυριζουν πιο γρηγορα, η αμμος οχι.
Τωρα οσο για το ποσο συχνα θα πηγαινει, εγω δεν εχω δει διαφορα απο τοτε που ηταν μικρα, ισα-ισα που η ποσοτητα που εκαναν τοτε ηταν μικροτερη ενω τωρα που ειναι μεγαλα ειναι και αυτα πιο ευμεγεθη!:/:

Ουπς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back