Πού πετάτε τα κακάκια τους;;

ιβανα

Επιφανές μέλος

Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
Καλησπερα γατοφιλοι,
που πετατε τα κακακια απο τα γατονια σας; εχω ακουσει διαφορα, αλλοι τα πετανε μεσα στη λεκανη, αλλοι στον καδο, αλλοι σε ειδικη σακουλιτσα, εγω τα πεταω στον κλασικο καδο του μπανιου, αλλα μυριζει τραγικα ασχημα.:/::/: στην λεκανη δεν θελω να τα πεταω, αλλη ιδεα; μηπως να παρω δευτερο καδο ειδικα για τη γατουλα μου;; εεε ;;:confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τα βάζω σε μια σακούλα και τα πετάω στον κάδο κατευθείαν:sick:....ούτως ή άλλως κάθε μέρα έχω να κατεβάσω σκουπίδια οπότε πριν τα κατεβάσω καθαρίζω και την άμμο τους.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα γατοφιλοι,
που πετατε τα κακακια απο τα γατονια σας; εχω ακουσει διαφορα, αλλοι τα πετανε μεσα στη λεκανη, αλλοι στον καδο, αλλοι σε ειδικη σακουλιτσα, εγω τα πεταω στον κλασικο καδο του μπανιου, αλλα μυριζει τραγικα ασχημα.:/::/: στην λεκανη δεν θελω να τα πεταω, αλλη ιδεα; μηπως να παρω δευτερο καδο ειδικα για τη γατουλα μου;; εεε ;;:confused::confused:
Τις δικες τους βρωμιτσες τις πεταω σε μια μικροτερη σακουλα, που βγαζω στο μπαλκονι. Και μετα τη κατεβαζω στο καδο.:happy:

Εμείς περίπου σαν την Ραίσα τα κακάκια του τα βάζαμε σε εφημερίδα, την τυλιγαμε (οχι φιογκακι δεν βάζαμε) την ρίχναμε στα σκουπίδια και κατεβάζαμε τα σκουπίδια κάτω στον κάδο της γειτονιάς.

Καλή ερώτηση, την είχα και εγώ απορία! Εγώ τα βάζω σε νάυλον σακούλες μικρού μεγέθους που κρατάω για αυτό το σκοπό, π.χ. από το φαρμακείο, τις κλείνω καλά να μη μυρίζουν και τις πετάω στα κανονικά σκουπίδια, αλλά αν δεν κατέβουν την ίδια μέρα μυρίζουν ακόμα και μέσα σε 2 σακούλες!
Επειδή νιώθω τύψεις για το πόση σακούλα χαλάω, άσε που δε βρίσκω πάντα μικρές, έλεγα ότι εδώ στο site των ειδικών θα έβρισκα μια πιο οικολογική λύση! Αυτό με την εφημερίδα καλό μου ακούγεται, αλλά θα πρέπει να κλείνω κάπου τη Μπουμπού πρώτα! Εκστασιάζεται όταν αδειάζω την άμμο και προσπαθεί να μου πάρει ό,τι έχει το φτυαράκι είτε για να παίξει (μπλιαχ) είτε για να τα ξαναθάψει (δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλει να κάνει:lol:).
Μήπως να αγόραζα χάρτινα σακουλάκια σαν αυτά της μαναβικής?:hmm: Λέτε να υπάρχει και κανένας κομποστοποιητής για ακαθαρσίες γατιών? Φαντάζεστε μπόχα? :mpliaks:

Εγώ τα βάζω σε μια σακούλα και τα πετάω στον κάδο κατευθείαν:sick:....ούτως ή άλλως κάθε μέρα έχω να κατεβάσω σκουπίδια οπότε πριν τα κατεβάσω καθαρίζω και την άμμο τους.:)

Αυτον ακριβως κανω και εγω.Πριν να βγω εξω το πρωι,καθαριζω την αμμο και πεταω τα σκουπιδια στον καδο της γειτονιας:hmm:
Ετσι γλυτωνω τις ανεπιθυμητες "μυρωδιες" στο μπανιο.:hmm::)
Εξαλλου το πρωι μολις φανε τα γατουλια μου,εχουν και την μεγαλυτερη παραγωγη. :blink::blink:;)

Υ.Γ Νομιζω οτι αν χρησιμοποιεις την κρυσταλικη αμμο μπορεις να τα πετας απευθιας στην λεκανη της τουαλετας, γιατι διασπωνται.:hmm:

Αυτον ακριβως κανω και εγω.Πριν να βγω εξω το πρωι,καθαριζω την αμμο και πεταω τα σκουπιδια στον καδο της γειτονιας:hmm:
Ετσι γλυτωνω τις ανεπιθυμητες "μυρωδιες" στο μπανιο.:hmm::)
Εξαλλου το πρωι μολις φανε τα γατουλια μου,εχουν και την μεγαλυτερη παραγωγη. :blink::blink:;)

Υ.Γ Νομιζω οτι αν χρησιμοποιεις την κρυσταλικη αμμο μπορεις να τα πετας απευθιας στην λεκανη της τουαλετας, γιατι διασπωνται.:hmm:
Πράγματι:up:Εγω έτσι έχω βολευτει;)

Καλησπερα γατοφιλοι,
Γιατί?:hmm: Εγώ εκεί τα πετάω...:redface:(χρόοοοονια τώρα)... και κάθε βδομάδα την απολυμαίνω...

Γιατί?:hmm: Εγώ εκεί τα πετάω...:redface:(χρόοοοονια τώρα)... και κάθε βδομάδα την απολυμαίνω...

Ναι, αλλά εσύ χρησιμοποιείς κρυσταλλική άμμο, η κοπέλα μάλλον όχι. Αν ρίξεις σβώλους στη λεκάνη...νομίζω ότι θα θες υδραυλικό μετά..

ένα φεγγάρι αγόραζα τισ μικρές νάυλον θήκες από τα ντιιβιντί αλλά γμτ κοστίζουν 100 τεμάχια 3 ευρώ.....

τώρα ρολό κουζίνας και καλαθάκι και οποσδήποτε άδειασμα το βράδυ το καλάθι. δυστυχώς εμένα τα γατιά μου κάνουν όποτε είμαι σπίτι παραγογή.. πρωί μεσημέρι βράδυ οπότε πρέπει συνέχεια να καθαρίζω

Καλέ οι εφημερίδες και μετά στα σκουπίδια σσς είναι καλή λύση πιστέψτε με. Αρκεί φυσικά να κατεβάζετε συχνά τα σκουπίδια στον κάδο της γειτονιάς γιατί αλλιώς......μυρίζουν :sick:

Λέτε να υπάρχει και κανένας κομποστοποιητής για ακαθαρσίες γατιών? Φαντάζεστε μπόχα? :mpliaks:
Υπάρχει!
Δεν βρωμάει (είναι εξωτερικού χώρου έτσι κι αλλιώς), αλλά είναι πανάκριβος και τεράστιος. :/:

Εμείς πετάμε τα... αυτά :mpliaks: του Έλβις κατευθείαν γιατί είναι κουνέλι και μυρίζει λίγο έντονα...:sick:(άσχετο με τις γατούλες αλλά και πάλι σκ@tοσυζήτηση κάνουμε!:lol::lol::lol:)

Υπάρχει!
Δεν βρωμάει (είναι εξωτερικού χώρου έτσι κι αλλιώς), αλλά είναι πανάκριβος και τεράστιος. :/:

Φοβερό! Όντως πολύ ακριβός! Μια θεία μου είχε έναν απλό κομποστοποιητή στον κήπο της και από εκεί είχα ακούσει ότι μύριζε λίγο και μάζευε πολύ κουνούπι και τον κατάργησαν! Ίσως να δοκιμάσω την εφημερίδα, αλλά θα πρέπει να αρχίσω να αγοράζω εφημερίδα πρώτα!:lol:

Εμείς πετάμε τα... αυτά :mpliaks: του Έλβις κατευθείαν γιατί είναι κουνέλι και μυρίζει λίγο έντονα...:sick:(άσχετο με τις γατούλες αλλά και πάλι σκ@tοσυζήτηση κάνουμε!:lol::lol::lol:)
εισαι εσύ μια!! :P:P:lol:

Φοβερό! Όντως πολύ ακριβός! Μια θεία μου είχε έναν απλό κομποστοποιητή στον κήπο της και από εκεί είχα ακούσει ότι μύριζε λίγο και μάζευε πολύ κουνούπι και τον κατάργησαν! Ίσως να δοκιμάσω την εφημερίδα, αλλά θα πρέπει να αρχίσω να αγοράζω εφημερίδα πρώτα!:lol:

2 εφημερίδες να αγοράζεις την βδομάδα λύνεται το θέμα! Επίσης όλα τα διαφημιστικα απο lidl και carrefour μας κάνουν και αυτά! Και περιοδικά! Ότι σας βρίσκεται. :lol: Εμείς είχαμε εφημερίδες γιατί και εγώ και ο μπαμπάς διαβάζαμε. Εγώ πλέον τις έχω καταργήσει γιατί συγχίζομαι με την παραπληροφόρηση και με τα κομματικά τους εκεί μέσα αλλά παρόλα αυτά όταν πρόκειται για τα σκ@τ@ μια χαρά την κάνουν την δουλειά τους! :lol::lol::lol:

Εγώ πλέον τις έχω καταργήσει γιατί συγχίζομαι με την παραπληροφόρηση και με τα κομματικά τους εκεί μέσα αλλά παρόλα αυτά όταν πρόκειται για τα σκ@τ@ μια χαρά την κάνουν την δουλειά τους! :lol::lol::lol:

Κι εγώ για τον ίδιο λόγο δε διαβάζω πια! Θα υιοθετήσω νέα μορφή αντίδρασης! Για τα ***** μας τις έχουμε! :up::up::up:

Κι εγώ για τον ίδιο λόγο δε διαβάζω πια! Θα υιοθετήσω νέα μορφή αντίδρασης! Για τα ***** μας τις έχουμε! :up::up::up:

Είδες? Η παραπληροφόρηση μπορεί να γίνει άξια θήκη για τα περιτώματα των γατιών!!! Να βρει την θέση που της αρμόζει. :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back