Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το αν δηλώνει ψέμματα τότε είναι ευθύνη δική του και αν πρόκειται για ανήλικο τότε είναι ευθύνη των γονέων ή των κηδεμόνων του που θα έπρεπε να το επιβλέπουν.Το φόρουμ δεν θα φέρνει καμιά ευθύνη.

Και όταν ποστάρεις σε ένα θέμα είναι πολύ καλύτερα νομίζω να γνωρίζεις αν συνομιλείς με ενήλικο ή όχι άτομο.

Με αυτήν την λογική ψευδή δήλωση μπορεί να κάνει κανείς και στην τοποθεσία που δηλώνεται υποχρεωτικά.

Και εγώ θα μπορούσα να πώ ότι μπαίνω στο νετ από τις Βερσαλλίες .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ το πρότινα με το σκεπτικό να φαίνεται υποχρεωτικά αν ένα μέλος είναι ενήλικο ή όχι.Δεν χρειάζεται να φαίνεται η ηλικία ενός μέλους.
Το αν δηλώνει ψέμματα τότε είναι ευθύνη δική του και αν πρόκειται για ανήλικο τότε είναι ευθύνη των γονέων ή των κηδεμόνων του που θα έπρεπε να το επιβλέπουν.Το φόρουμ δεν θα φέρνει καμιά ευθύνη.
Και όταν ποστάρεις σε ένα θέμα είναι πολύ καλύτερα νομίζω να γνωρίζεις αν συνομιλείς με ενήλικο ή όχι άτομο.![]()
Με αυτήν την λογική ψευδή δήλωση μπορεί να κάνει κανείς και στην τοποθεσία που δηλώνεται υποχρεωτικά.
Και εγώ θα μπορούσα να πώ ότι μπαίνω στο νετ από τις Βερσαλλίες .![]()
δεν ειμαι τοσο σιγουρη για αυτο....ισως φαινεται απο το "στιγμα" του υπολογιστη η τοποθεσια.....αλλα το ξαναλεω οτι δεν ειμαι σιγουρη...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
συμφωνω απολυτα μαζι σου!!Εγώ το πρότινα με το σκεπτικό να φαίνεται υποχρεωτικά αν ένα μέλος είναι ενήλικο ή όχι.Δεν χρειάζεται να φαίνεται η ηλικία ενός μέλους.
Και όταν ποστάρεις σε ένα θέμα είναι πολύ καλύτερα νομίζω να γνωρίζεις αν συνομιλείς με ενήλικο ή όχι άτομο.![]()
Και εγώ θα μπορούσα να πώ ότι μπαίνω στο νετ από τις Βερσαλλίες .![]()
οντως φαινεται απο το IP address που ειναι ο καθενας..αλλα εχει και προγραμματα που κρυβει αυτη την διευθυνση σου..δεν ειμαι τοσο σιγουρη για αυτο....ισως φαινεται απο το "στιγμα" του υπολογιστη η τοποθεσια.....αλλα το ξαναλεω οτι δεν ειμαι σιγουρη...![]()
hamster :-)
Νεοφερμένο μέλος
Και όχι,η μητέρα μου ξέρει σε ποια σάιτ μπαίνω και τσεκάρει τι είναι αλλά δεν μπορεί να τα διαβάζει όλα.Είμαι αρκετά ώριμη για να ξέρω τι πρέπει να διαβάσω.Και εγώ φταίω γιατί το διάβασα.Αλλά ας μην συζητηθεί αλλο το θέμα.Ενα απλό 10χρονο είμαι,οταν μεγαλώσω όλα θα τα βλέπω πιο καλά.Δεν θέλω και ψυχολογική υποστήριξη αλλά στις ειδήσεις,στα περιοδικά,στον κόσμο υπάρχουν χαρούμενα και θλιβερά.Ο καθένας επιλέγει το δικό του.Και ίσως κάποιοι σκεφτείτε''τι γράφει,10 χρονών μωρό είναι???''αλλά όποιος νομίζει οτι δεν μπορώ να εκφραστώ σωστά κανει λάθος!!!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum