Πρέπει να φύγω!!!

δυστυχως στο διαδικτυο δεν γινονται αυτα τα πραγματα...εχει δικιο η αρετα....πως ειναι δυνατον να ελεγξεις την πραγματικη ηλικια???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ το πρότινα με το σκεπτικό να φαίνεται υποχρεωτικά αν ένα μέλος είναι ενήλικο ή όχι.Δεν χρειάζεται να φαίνεται η ηλικία ενός μέλους. ;)
Το αν δηλώνει ψέμματα τότε είναι ευθύνη δική του και αν πρόκειται για ανήλικο τότε είναι ευθύνη των γονέων ή των κηδεμόνων του που θα έπρεπε να το επιβλέπουν.Το φόρουμ δεν θα φέρνει καμιά ευθύνη.:hmm:
Και όταν ποστάρεις σε ένα θέμα είναι πολύ καλύτερα νομίζω να γνωρίζεις αν συνομιλείς με ενήλικο ή όχι άτομο.:hmm::hmm:
Με αυτήν την λογική ψευδή δήλωση μπορεί να κάνει κανείς και στην τοποθεσία που δηλώνεται υποχρεωτικά.:hmm:
Και εγώ θα μπορούσα να πώ ότι μπαίνω στο νετ από τις Βερσαλλίες .:blink::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ το πρότινα με το σκεπτικό να φαίνεται υποχρεωτικά αν ένα μέλος είναι ενήλικο ή όχι.Δεν χρειάζεται να φαίνεται η ηλικία ενός μέλους. ;)
Το αν δηλώνει ψέμματα τότε είναι ευθύνη δική του και αν πρόκειται για ανήλικο τότε είναι ευθύνη των γονέων ή των κηδεμόνων του που θα έπρεπε να το επιβλέπουν.Το φόρουμ δεν θα φέρνει καμιά ευθύνη.:hmm:
Και όταν ποστάρεις σε ένα θέμα είναι πολύ καλύτερα νομίζω να γνωρίζεις αν συνομιλείς με ενήλικο ή όχι άτομο.:hmm::hmm:
Με αυτήν την λογική ψευδή δήλωση μπορεί να κάνει κανείς και στην τοποθεσία που δηλώνεται υποχρεωτικά.:hmm:

δεν ειμαι τοσο σιγουρη για αυτο....ισως φαινεται απο το "στιγμα" του υπολογιστη η τοποθεσια.....αλλα το ξαναλεω οτι δεν ειμαι σιγουρη...:)

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!

δεν ειμαι τοσο σιγουρη για αυτο....ισως φαινεται απο το "στιγμα" του υπολογιστη η τοποθεσια.....αλλα το ξαναλεω οτι δεν ειμαι σιγουρη...:)
οντως φαινεται απο το IP address που ειναι ο καθενας..αλλα εχει και προγραμματα που κρυβει αυτη την διευθυνση σου..

Είμαι αρκετά ψυχραιμη γενικά αλλα δεν αντέχω!Πόση αδικία υπάρχει τελικά...Και ξέρω οτί δεν έχω δει τιποτα ακόμα,αλλά δυστυχώς έτσι είναι η ζωή....Αποφάσισα να μείνω τελικά στο φόρουμ...
Και όχι,η μητέρα μου ξέρει σε ποια σάιτ μπαίνω και τσεκάρει τι είναι αλλά δεν μπορεί να τα διαβάζει όλα.Είμαι αρκετά ώριμη για να ξέρω τι πρέπει να διαβάσω.Και εγώ φταίω γιατί το διάβασα.Αλλά ας μην συζητηθεί αλλο το θέμα.Ενα απλό 10χρονο είμαι,οταν μεγαλώσω όλα θα τα βλέπω πιο καλά.Δεν θέλω και ψυχολογική υποστήριξη αλλά στις ειδήσεις,στα περιοδικά,στον κόσμο υπάρχουν χαρούμενα και θλιβερά.Ο καθένας επιλέγει το δικό του.Και ίσως κάποιοι σκεφτείτε''τι γράφει,10 χρονών μωρό είναι???''αλλά όποιος νομίζει οτι δεν μπορώ να εκφραστώ σωστά κανει λάθος!!!

μικρουλα μου εγω ειμαι 23 και ακομη δεν μπορω τα θλιβερα γεγονοτα, ειτε σχετιζονται με ανθρωπους , ειτε με ζωα..και αν καταλαθος δω καποιο βιντεο που δεν γραφει για τις σκηνες που δειχνει, μετα δεν μπορω να κοιμηθω..οποτε σε καταλαβαινω..και κανεις δεν θα σε κρινει με τον τροπο που σκεφτεσαι, γιατι σκεφτεσαι αρκετα ωριμα για την ηλικια σου..απεφευγε τετοιες σκηνες που θα σε στεναχωρησουν οπως κανω κι εγω..:)

και παλι εγω πιστευω οτι εφοσων η κοπελα ειναι τοσο ευαισθητοποιημενη στο θεμα των ζωων οτι ειναι καλυτερα να μεινει στο φορουμ..δεν λεω να βλεπει τα βιντεο κλπ..ουτε και εγω τα βλεπω και ουτε μπαινω στην περιεργια γιατι μετα ξερω οτι δεν θα μπορω να κοιμηθω..ομως ενα τετοιου ειδους φορουμ σε βοηθαει να ξερεις τα προβληματα που αντιμετωπιζουν τα ζωα στην χωρα μας μπορεις αμεσα να βρεις συμβουλες για φολες για νεογεννητα που δεν εχουν την μαμα τους γενικα για αρρωστιες αλλα οχι μονο αρνητικα πραγματα..μαθαινεις για καποιες προσπαθειες που γινονται παιρνεις δυναμη και ελπιδα να συνεχισεις και εσυ ή να αρχισεις το δικο σου εργο..αλλωστε η νεα γενια ειναι αυτη που πρεπει να βγει ευαισθητοποιημενη..

προτεινω να κλειδωθουν ολα αυτα τα θλιβερα (βιντεο-εικονες) και να μην ξανανεβασει κανεις! επισης, αν καποιος ξανανεβασει κατι τετοιο (μετα απο αποφαση των συντονιστων) να κανουμε αναφορα για να γινεται ban.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back